Dodaj do ulubionych

Gdzie wieczorem isc?

IP: *.axelspringer.com.pl 23.10.03, 16:16
Kochani! Gdzie mozna wieczorowa pora spedzic czas w miescie Radomiu?
Teatr - wciaz to samo - kina... lepiej nie mowic. Knajpka? Ale jaka(aby nie
natknac sie na jednego z olimpijczykow z 4 paskami na spodniach).
Czy romantyczny wieczor, noc mozna przezyc w Radomiu? Czy pozostaje tylko TV
i sobotnie kino nocne?
Obserwuj wątek
    • Gość: GregorY Re: Gdzie wieczorem isc? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 14:54
      no własnie? dobre pytanie.
      • Gość: Zenek Re: Gdzie wieczorem isc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 23:47
        Polecam lokal pod nazwą Teatralna (róg ul. Żeromskiego i Niedziałkowskiego).
        Lokal ma fajny klimat. Zaletą są też niskie ceny. Podają głównie pizze - ich
        wielkość jest adekwatna do ceny. Niestety, urzędują tylko do 22.
        • Gość: Radomiak Re: Gdzie wieczorem isc? IP: *.qc.sympatico.ca 20.03.04, 02:18
          Fajnie widziec ze jeszcze jest Teatralna,pamietam 20 lat temu,mogles spotkac
          tam ludzi kazdej branzy,adwokata,doktora,oszusta wszyscy jak rodzina
          hi,hi.... Pozdrowienia z Canady
    • Gość: robi Re: Gdzie wieczorem isc? IP: *.visp.energis.pl 02.04.04, 20:18
      wieczorem to może i można gdzieś pójść ale spróbujcie rano, wszystkie kawiarnie
      które mają być otwarte od 10:00 są zamknięte (Panie sprzątają)
      • Gość: Jony Bravo Re: Gdzie wieczorem isc? IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 10:37
        Najlepiej kupić piwko lub dwa i bryknąć się do kolesia
    • iro.from.radom Re: Gdzie wieczorem isc? 02.05.04, 21:24
      czy to juz naprawde wszystko ?? od szesciu lat mieszkam w krakowie, ale moje
      korzenie sa tutaj, w nudnym jak piz.a ale zawsze kochanym dresowie. Jutro
      przyjezdza do mnie kumpel, a ja jestem w wielkim szoku ... nie wiem gdzie mam z
      nim pojsc, czy sa tu wogole jakies nowe atrakcje poza tymi w stylu Real czy
      E'leclerc ??? :>
      • Gość: pifpaf Re: Gdzie wieczorem isc? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 10:16
        ostatnio byłem w lokalu na wolanowskiej na samym końcu miasta, jeszcze kawałek
        za więzieniem. niestety nie pamiętam jak się zwie. w każdym razie chciałem się
        tylko podzielić wrażeniami ze zjedzenia przepysznego (często jadam w różnych
        lokalach w polsce) pstrąga, którego sami z żoną mogliśmy sobie złowić. a i
        otoczenie nastrojowe: oczko wodne, sad który w maju ślicznie kwitnąco;)
        wygląda. no to i tyle
        pzdr
        • Gość: balangea Re: Gdzie wieczorem isc? IP: 80.249.4.* 30.09.04, 15:25
          bez obciach jest archiwum w budynku Łucznika przy grzecznarowskiego. moze byc
          kredens na rogu walowej i limanwoskiego, katakumby na pl. stare miasto albo
          fanaberia w budynku notu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka