Gość: jk IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 24.10.03, 20:44 Bardzo dobra wiadomosc. Gratuluje panu Sawickiemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciszczykiewicz Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku 24.10.03, 23:26 Wreszcie ktos zauwazyl Aleksandra Sawickiego, któremu Radom tak wiele zawdziecza. To czlowiek instytucja, wydawca, badacz,regionalista,twórca mini muzeum w UM z makieta miasta,ratownik zabytków itd, itdm a wszystko to robi bezinteresownie z wielkiej milosci do Radomia, szczerze bez ogladania sie na nagrody i odznaczenia. Serdeczne gratulacje.Znakomity ostatni pomysl z krzyzem na Piotrówce. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku 25.10.03, 01:23 wspaniały człowiek, pamiętam go jeszcze z czasów technikum. gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czterej_jezdzcy Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku 24.03.04, 23:13 ...tez go pamietam z techikum...chcial mnie sila wcielic do 'kamertonu', pozniej do kolka recytatorsioego, do zespolu tanecznego...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: 195.205.191.* 25.10.03, 07:35 a co na to byli członkowie Kamertonu???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Pawelec Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.ichip.pw.edu.pl 29.10.03, 08:37 A byli członkowie Kamertonu i uczniowie technikum, jesli wolno mi sie w ich imieniu wypowiedzieć, z całego serca gratulują Panu Aleksandrowi Sawickiemu. I dziekują za mile spędzone szkolne lata. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: 193.112.136.* 25.10.03, 11:59 A ja gratuluje Luftowi - znakomity profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.tkdami.net / 172.16.3.* 26.10.03, 11:33 A ja pani Pawelec gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.udn.pl 26.10.03, 13:16 Gość portalu: kojot napisał(a): > A ja pani Pawelec gratuluje. Dziękuję. Pozdrawiam. Walentyna Pawelec. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Pawelec Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.ichip.pw.edu.pl 29.10.03, 08:38 Ja również gratuluję. Córka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amos Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.mrkch.pl / 10.17.0.* 27.10.03, 08:51 Miło,ze dostrzega sie nie tylko fajerwerki ale codzienną pracę społecznikow.Gdybyśmy wiecej chciali chcieć i realizować, to nasze miasto byłoby znacznie ciekawsze i piękniejsze.Ogromne gratulacje Panie Profesorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel GW Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 16:07 Uważam że tegoroczny wybór Gazety był najtrafniejszy ze wszystkich. Łatwo zostać Radomianinem Roku piastując jakieś stanowisko, dzięki któremu - W RAMACH SWOICH OBOWIĄZKÓW SŁUŻBOWYCH - można się jakoś wykazać. Przykład: generał Marcinkowski, który kierował nienajgorszą Komendą Policji w Polsce odchodząc zostawił ją prawie jako najgoszą (druga od końca). Dlatego tacy społecznicy jak pan Sawicki, którzy za swoje działania, swoje poświęcenie, trud i znój nie pobierają ŻADNYCH WYNAGRODZEŃ oraz za potyczki z polskimi urzędnikami (za to powinni wypłacać szkodliwe) należało Mu się jak nikomu innemu. Tylko właśnie widać ile lat musi czekać TAKI SPOŁECZNIK. Gratuluję i życzę wytwałości, zdrowia i wszelkiej pomyślności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Sikora Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: 10.10.130.* 28.10.03, 13:49 Pana Aleksandra pamiętam jeszcze z czasów technikum no i oczywiście Kamertonu. Gratuluję i ciągle pamiętam te wspaniałe czasy kiedy mogliśmy pod Jego kierownictwem wspólnie pracować na świetność szkoły i zespołu. Podziękowania ślę z dalekiego Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.bialobrzegi.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 08:00 Wreszcie praca społeczna Pana Sawickiego została doceniona. Był moim wychowawcą w Budowlance i tym bardziej mnie to cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoma Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.energis.pl 23.11.03, 17:12 alleluja i do przodu!!!!!!! Niech się Pan nie da wiecej wrobić cwaniakom takim jak "artysta" minajew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.pool.mediaWays.net 24.03.04, 20:54 Gratuluje nareszcie wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: star eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee IP: *.radom.pl 17.06.04, 16:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Budowl Re: Aleksander Sawicki Radomianinem Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 19:35 Panie Profesore. Jestem dumna,ze wreszcie dostrzezono Pana ogromny trud i wysilek. Gratuluje i trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś