Dodaj do ulubionych

daczego w M1 nie można zjeść kebaba???

10.11.08, 18:11
jak w temacie. Jestem oburzony!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 18:15
      Otwórz sobie budkę i wcinaj sobie to co chcesz.
      • Gość: lew Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: 82.139.37.* 10.11.08, 19:06
        dla głupiego dobra rada,zjadaj nawet gó..o -smacznego,co mnie to obchodzi.
    • Gość: Adek Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:20
      Dlatego że nie ma kuchni tureckiej. Proste jak drut!
    • Gość: baja Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 22:57
      z tym oburzeniem to chyba przesada heheheh
      ale faktycznie przydałaby się jakaś budka z kebabami w okolicach M1. Też kiedyś miałam taki problem z kebabami w M1......
      • Gość: baja Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 22:59
        na dodatek to samo w E'Leclerku to samo :(
    • Gość: murzin Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.230.udn.pl 10.11.08, 23:49
      bo nie!!!!
    • Gość: iga Ło jej! w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.internet.radom.pl 11.11.08, 11:52
      No faktycznie powód do oburzenia niesamowity!
      Współczuję.
      • Gość: chin Re: Ło jej! w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: 82.139.37.* 13.11.08, 11:26
        Gość portalu: iga napisał(a):

> No faktycznie powód do oburzenia niesamowity!
        > Współczuję

>>>>>>>ale ten"trilulilu" to jakieś zdziwaczałe stworzenie,jest oburzony !!!coś
        chyba z nim nie tak.Występować z takim gó...m na forum?
        • Gość: hjyk Re: Ło jej! w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.08, 22:12
          jak ktoś ma kebab zamiast mózgu?
    • Gość: smakosz Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.aster.pl 11.11.08, 12:42
      a dlaczego nie ma meksykańskiego fast fooda? to dopiero skandal!!

a świeże mule gdzie podają w Radomiu??

A cydru gdzie mógłbym się napić(w regionie gdzie jabłka rosną na dziesiątkach
      kilometrów kwadratowych)
      • palineczka16 Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? 11.11.08, 19:52
        O kurczę... cóż za problem... :)
        i co my teraz z tym fantem zrobimy:)?
        • Gość: chin Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: 82.139.37.* 11.11.08, 19:56
          a gów..o z miodem lub śledzie w czekoladzie byś nie chapął
          • Gość: turecki radomianin Do redaktora naczelnego IP: 78.88.19.* 11.11.08, 20:25
            Panie redaktorze Domański, powinien Pan natentychmiast zająć się problemem. Już
            tylu mieszkańców tego grodu zauważyło ten poważny problem a Pan co? Milczy?
            Skandal!!!!
    • cerutinex Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? 11.11.08, 20:35
      nie ma restauracji i tyle:/
      Ale na www.RadomSport.pl można zgarnąć bilet na mecz
      Radomiaka i to się liczy:)
    • Gość: adek Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.radom.vectranet.pl 12.11.08, 12:21
      a twoja stara cuchnie moczem
    • joanna182-0 Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? 12.11.08, 14:34
      bo już są 3 miejsca gdzie można zjeść, a na 4 gdzie możnaby zjeść
      np. kebaba nie ma miejsca??
      • Gość: xyz Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.08, 17:28
        Litości, czy nie możecie zrozumieć takiej prostwej rzeczy, że M1 to
        hala, w której są miejsca do handlu. Musi być chętny żeby uruchomic
        punkt z kebabem i właściciel hali musi sią na to zgodzić.
        To takie trudne?
        • joanna182-0 Re: daczego w M1 nie można zjeść kebaba??? 12.11.08, 17:38
          dla niektórych jest to trudne
    • sympatyk_piw Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? 12.11.08, 20:07
      Ja tylko zwracałem uwagę, że wczoraj M1 był zamknięty, a tu taka dyktatura i
      cenzura. Izoksilino czemu ci się to nie spodobało, nie było brzydkich słówek. O
      kebabie w M1 to może być?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=87071345&v=2&s=0
      • Gość: mała Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: *.internet.radom.pl 13.11.08, 09:24
        nie rozumiem waszej agresji gdyz pytanie jest bardzo dobre.moje
        dzieciaki uwielbiaja kebaby a jestem skazana na donalda maca i kej
        ef si.
        • Gość: smakosz Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: *.aster.pl 13.11.08, 09:39
          a ja uwielbiam mule, byle świeże, oraz cydr...
          • Gość: ja Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: *.31.radom.pilicka.pl 13.11.08, 12:42
            A gdzie owoce morza, lasagne, cannelloni, to dopiero skandal.
            ŻĄDAM WŁOSKIEJ KNAJPKI W M1!!!!!!!!!!!
            • Gość: Co za ludzie Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: 78.88.17.* 14.11.08, 13:34
              napisze KRÓTKO ten kto założył ten temat to sie z H......... na łby pozamienial i
              tyle. pozdrawiam
              • Gość: smakosz Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: *.aster.pl 14.11.08, 18:16
                z H...??
                a może z Ch...??
                • Gość: boczek Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.08, 12:59
                  też uważam, że to dobre pytanie. KFC, McDonald i Sfinks nie do wszystkich
                  przemawiają, np. do tych, którzy lubią kebab. Jeśli ten wątek czytają ludzie,
                  którzy mogą poszerzyć ofertę o tego typu jedzenie to wpisy na tym forum są
                  najlepszym przykładem, że popyt na kebaby istnieje.... i można skorzystać z okazji

nie komentuje idiotycznych wpisów , że potrzebna jest zgoda właściciela hali czy
                  tych obraźliwych, bo w pytaniu autora wątku chodziło chyba bardziej o pokazanie
                  jedynie pewnej kwestii...
                  • Gość: xyz Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:54
                    Nie pisz o czym nie wiesz. Jak sobie wyobrażasz prowadzenie
                    działalności gospodarczej na czyimś terenie bez zgody własciciela?
                    Właściciel M1 wynajmuje powierzchnie pod działalność i decyduje kto
                    może prawadzić i jaką działalność.
                    • Gość: re Re: Czemuż to moderator przeniósł mój wątek o M1? IP: 93.105.145.* 16.11.08, 00:39
                      Bo trudno zjeść coś, co nie jest do jedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka