Gość: Justyna IP: *.minpearl.local / 10.46.122.* 29.10.03, 16:14 Czesc czy ktos jeszcz skonczyl Skorzanke???????????????? jesli tak to daj znac,podaj rok ukonczenia lub matury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 31.10.03, 13:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 31.10.03, 13:39 Technikum Przemysłu Skórzanego ukończone w roku 1973 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 81.15.166.* 21.11.03, 14:01 Poszukuję MIRY zbiałegostoku Matura 1980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 30.01.04, 11:43 Cześć! Maturę ukończyłam w 1998 roku, w klasie obuwniczo-modelarskiej. Pozdrawiam wszystkich absolwentów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tati Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.05, 22:39 Gość portalu: Asia napisał(a): > Cześć! > Maturę ukończyłam w 1998 roku, w klasie obuwniczo-modelarskiej. > Pozdrawiam wszystkich absolwentów!!!! byłaś może w klasie gdzie było nas bardzo mało i same baby, a Twoją wychowawczynią była Kołodziejska od WFu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:20 Cześć! pozdrawiam wszystkich z tz ob/m matura '98 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio 63-68 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.niagararc.com 01.02.04, 04:04 Gosc Justyna pisze: -------------------------------------------------------------------------------- Czesc czy ktos jeszcz skonczyl Skorzanke???????????????? jesli tak to daj znac,podaj rok ukonczenia lub matury Temat dobry ale pytanie slabe. To jest forum Szkolne Wspomnienia. Porozmawiajmy za tym o naszych wychowawcach,nauczycielach przedmiotu i o nas samych. Poowspooominajmy !!!!!! Ja kilkakrotnie wypowiadalem sie na tym forum /75-lecie T.P.S. czy Absolwenci Technikum Przemyslu Skorzanego / i inne ale jak do tej pory to za duzo nas tu nie zaglada. Pozdrawiam wszystkich skorzanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YSABELLE Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.udn.pl 23.04.04, 01:37 MATURA 1998,KLASA OBUWNICZA,WYCHOWAWCZYNI-EWA DUSZYNSKA(ANG),POTEM JASINSKA.BUZKA DLA WSZYTSKICH Z ZSPS:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.12.06, 18:13 NO TO CHYBA RAZEM CHODZILYSMY DO KLASY NIESTETY TYLKO PRZEZ PIERWSZY ROK BO JA NIE ZDALAM ALE NADAL UCZESZCZLAM DO TEJ SZKOLY DO KLASY OBUWNICZEJ WYCHOWAWCA P.DROZDZ , SERDECZNIE POZDRAWIAM CALA KLASE P.DUSZYNSKIEJ JAK I JA SAMA I .P.DROZDZA Z DALEKIEJ AMERYKI -CHICAGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietiagoras Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.uq.net.au / *.uq.net.au 03.05.04, 01:59 Tak, w 1966 r. wydzial garbarsko-futrzarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pietiagoras Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.uq.net.au / *.uq.net.au 03.05.04, 02:04 Hmm... jak widac jestem seniorem w tym towarzystwie. Czy ktos jest mnie w stanie "przebic"? Gorace pozdrowienia dla wszystkich Skórzanych przesyla z goracej Australii Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio 63-68 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.niagararc.com 06.05.04, 03:21 Nie pobilem cie Piotr. Ale powiadamiam ze jestem tylko o 2 lata szczeniakowaty od ciebie . Na dodatek tego to tez jestem po garbarstwie-futrzarstwie tak ze powinnismy sie znac. Pozdrowienia z Kanady - Rysiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 80.249.0.* 17.05.04, 11:24 zdawałam maturę w 1988 roku, moją wychowawczynią była Barbara Syroka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucyna Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 213.17.170.* 18.05.04, 14:38 tak zdawałam maturę w 1991 roku Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio 63-68 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.niagararc.com 21.05.04, 04:30 W tym miejscu tez wspomne ze klasa wydzialu garbarsko-futrzarskiego matura 1968 spotyka sie 12 czerwca 2004 . Miejsce spotkania : na starych smieciach to jest dla przypomnienia Radom ul.Sniadeckich 5 godz.17:00. Obecnosc na spotkaniu przyklepal wychowawca klasy pan J. Lipinski i matematyk pan B. Jedrzejewski oraz co nie miara gargarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:40 Matura 1991 r. klasa wydziału obuwniczego, wychowawca F. Dróżdż pozdrowienia dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 05.07.04, 09:49 x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 12.07.04, 13:31 x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 23:57 A moze tak strescimy sie w jednym hasle bo odpisuje juz poraz trzeci.Szukam ludzi z klasy obuwniczej 87-90 i klasy modelarskiej 90- 93.Wychowawcy:p.Przepiorka,p.Ni edospial,p.Lupa.Pozdrowienia z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela K. Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.10.12.vie.surfer.at 18.03.05, 18:51 I ja ukonczylam nasza skorzanke , matura 1985r. Od 16 lat jestem w Wiedniu. Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla moich kolezanek i kolegow z klasy garbarskiej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 82.139.32.* 02.03.06, 19:06 Jeżeli kończyłaś szkołę w roku 1985 i klasę garbarską to serdecznie Cię pozdrawiam - wychowawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota-sportowiec Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 00:51 Witam i pozdrawiam serdecznie panią sorkę.Ja też wychowanka pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:38 Świeta - to czas radosci i miłości blizniego - z okazji nadchodzących świat Bożego Narodzenia wszystkiego najlepszego dla całej Twojej rodzinki życzy Twoja wychowawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota-sportowiec Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 00:47 Ja również pozdrawiam koleżankę z klasy. Elu odezwij sie do mnie! dor.kap@op.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:40 Elu wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku - życzy wychowawczyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:24 czy tak mało ludzi ze skórzanki wchodzi na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.05, 19:14 Maturę zdaliśmy wraz z moją sympatią a póżniej żoną w 1977 w klasie garbarskiej.Ja byłem przez 22 lata pracownikiem Rad.Zakł.Garb, żona zaś ukończyła studia Bibl.Inf.Nauk. i pracuje w Budowlance.Pozdrawiamy koleżanki i kolegów z klasy oraz wszystkich, którzy ukończyli ,, Skórzaną Sorbonę,,.Osobne bardzo ciepłe pozdrowienia i podziękowania za serce dla grona pedagogicznego:pp.prof. Nidośpiała,Lipińskiego,Borowca,Malmon,Kucharczyk,Kozieła,Szostaka,Szymańskiej,Ki B Jędrzejewskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:17 Mature zrobilam w 84.klasa garbarsko - futrzarska wychowawczyni p. prof. Anna Pacholec, ktora serdecznie pozdrawiam, a Janek - wtedy sympatnia teraz mąż w 83. klasa obuwnicza wychowawca p. prof. Kucharczyk rowniez serdecznie pozdrawiamy serdeczne pozdrowienienia dla wszystkich znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuleksa Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu 09.01.06, 11:30 aaa Ernest Pośnik jest Ci znany?? Odpowiedz Link Zgłoś
alisze Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu 31.01.06, 19:02 Matura 1978 wychowawca prof Grzywacz śp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulcia83 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 82.139.37.* 31.07.06, 20:10 Witam mature zrobilam w 2002 r w lo przy ZSPS (tylko 1 rocznik lo byl). Wychowawczyni p. Malgorzata Nowocien pozdrawian ja bardzo serdecznie i wszystkich, co ta szkole konczyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyniowa73 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu 14.10.06, 17:55 witam matura94 klasa modelarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosienka2600 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.smsnet.pl 25.01.08, 12:53 witam wszystkich absolwentow skorzanki matura 2001 konfekcja. poszukuje znajomych z tego rocznika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agak Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.137.15.109.rev.sfr.net 11.03.12, 18:02 he he ja tez 94 i tez modelarska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 82.139.33.* 13.11.06, 16:09 Dziękuję za pozdrowienia!! Ucałowania dla wszystkich moich wychowanków!! :))) Dużo, dużo szczęścia ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.udn.pl 27.11.06, 10:52 Hmm czyzby moja Pani wychowawczyni napisala? Jezeli tak, to prosze podac jakis termin kiedy mozna Pania w szkole odwiedic :) Samych sukcesow zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YSABELLE jubileusz IP: *.138.unknown.vectranet.pl 06.02.07, 00:24 jest kolejny jubileusz skorzanki,czy w zwiazku z tym planowane sa jakies obchody,zjazd absolwentow?PROSZE O INFO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio 63-68 Re: jubileusz IP: *.home1.cgocable.net 17.02.07, 01:07 Tak Skorzanka bedzie miala a wlasciwie to by miala za kilka miesiecy 80 LAT.CO WY SKORZANI NA TO. 40 lat temu ukonczylem mieszkam na innym kontynencie ale jednym tchem zjawiam sie na jubileuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agula Re: jubileusz IP: *.tkdami.net 19.02.07, 01:36 Jak tylko cosik bedzie wiadomo, dajcie znac. Chetnie bym sie spotkala ze wszystkimi znajomymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: jubileusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:21 Rzeczywiscie " Skórzanka" miała swój kolejny jubileusz tym razem 80 lecia. Odbył on się w szkole bez żadnych bali. Było bardzo miło i sympatycznie. Pozdrawiam była dyrektor szkoły ( obecnie emerytka - Barbara Stano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makoszowy-znajomi Re: jubileusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:48 Witam -skórzanychmWy nie łażcie po tym forum tylko przjdzcie do NASZA KLASA bo tam się teraz szukamy.A Rysia i Pietiagorasa to przebiłem.Który z Was chodził też do 12-stki w Radomiu Pl,Stare Miasto 10---dyr BOROWSKI TPS-futrzarstwo 1964wych SZostak śp:Czy ktoś odpowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysio 63-68 Re: jubileusz IP: *.home1.cgocable.net 19.03.08, 03:04 12im. E. Orzeszkowej na Starym Miescie na czele z kierownikiem Borowskim to moja Szkola .Czego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henwan Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:25 tak ukończyłem ZSS w Radomiu na wydziale cholewkarskim w roku 1963 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 20:14 matura 94 po pięciu latach męki - skończyłem z dyplomem i maturą . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:44 Szukam osób po szkole obuwniczej do nowo powstającej firmy oferującej buty dla kobiet na zamówienie. Mój mail m.b.szymczak@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Maciejewski Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.223.217.178.ip4.netico.pl 06.01.13, 22:03 MATURĘ ZDAŁEM W1974 R. KLASA TZ OBUWNICZA JUREK MACIEJEWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyna Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 19:23 ja rowniez bylusmy w jednej klasie bylo super pozdrawiam bylam na 75-leciu szkoly od nas byla tylko irka rusin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.avk-wellcom.com 17.10.15, 19:20 Witaj i pozdrawiam, mature zdalem w 1976r,klasa IIItz obuwnicza wych. Pani Urszula Malicka obecne mieszkam i pracuje w Moskwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 14.01.13, 23:16 skórzankę ukończyłam w 2000r wydział kaletniczy P. (M.Latek)...co to były za czasy.. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 20:52 Absolwent - matura w 94". Przez całe 5 lat z pod opieką wychowawczyni Pani Janiny Ziomki.Wspaniałej kobiety , która nie raz tyłek uratowała. Wspaniałe czasy, szczególnie wspomnienia z internatu na Wernera gdzie mieszkałem przez 5 lat. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Jeżeli ktoś ma ochotę odnowić kontakt i po wspominać fajne lata "beztroski" oto mój mail hubertc@wp.pl Hubert - garbarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.13, 19:25 Witam. Technikum Obuwnicze ukończyłam w 1975r. Wychowawczyni Pani Irena Słabkowicz. Pozdrawiam wszystkich absolwentów skórzanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technik obuwnik Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 62.233.237.* 12.04.15, 15:59 Pani Irena Słabkowicz uczyła mnie języka polskiego, miała wtedy największy autorytet ze wszystkich nauczycieli, maturę zdałem w 1992 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.13, 23:26 Chodziłem w latach 1964-1969 kl. a obuwnicza, wychowawca mgr. Widmańska. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tel.tkb.net.pl 06.07.19, 13:00 Matura 74 Odpowiedz Link Zgłoś