Dodaj do ulubionych

Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu

IP: *.minpearl.local / 10.46.122.* 29.10.03, 16:14
Czesc czy ktos jeszcz skonczyl Skorzanke????????????????
jesli tak to daj znac,podaj rok ukonczenia lub matury
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 31.10.03, 13:34
    • Gość: Mała Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / 172.20.6.* 31.10.03, 13:39
      Technikum Przemysłu Skórzanego ukończone w roku 1973
      • Gość: ktoś Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 81.15.166.* 21.11.03, 14:01
        Poszukuję MIRY zbiałegostoku Matura 1980
    • Gość: Asia Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.internet.radom.pl 30.01.04, 11:43
      Cześć!
      Maturę ukończyłam w 1998 roku, w klasie obuwniczo-modelarskiej.
      Pozdrawiam wszystkich absolwentów!!!!
      • Gość: tati Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.12.05, 22:39
        Gość portalu: Asia napisał(a):

> Cześć!
        > Maturę ukończyłam w 1998 roku, w klasie obuwniczo-modelarskiej.
        > Pozdrawiam wszystkich absolwentów!!!!

byłaś może w klasie gdzie było nas bardzo mało i same baby, a Twoją
        wychowawczynią była Kołodziejska od WFu?
        • Gość: kaśka Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:20
          Cześć! pozdrawiam wszystkich z tz ob/m matura '98
    • Gość: Rysio 63-68 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.niagararc.com 01.02.04, 04:04
      Gosc Justyna pisze:

--------------------------------------------------------------------------------
      Czesc czy ktos jeszcz skonczyl Skorzanke????????????????
      jesli tak to daj znac,podaj rok ukonczenia lub matury

Temat dobry ale pytanie slabe. To jest forum Szkolne Wspomnienia.
      Porozmawiajmy za tym o naszych wychowawcach,nauczycielach przedmiotu i o nas
      samych. Poowspooominajmy !!!!!!
      Ja kilkakrotnie wypowiadalem sie na tym forum /75-lecie T.P.S. czy Absolwenci
      Technikum Przemyslu Skorzanego / i inne ale jak do tej pory to za duzo nas tu
      nie zaglada. Pozdrawiam wszystkich skorzanych.
      • Gość: YSABELLE Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.udn.pl 23.04.04, 01:37
        MATURA 1998,KLASA OBUWNICZA,WYCHOWAWCZYNI-EWA DUSZYNSKA(ANG),POTEM
        JASINSKA.BUZKA DLA WSZYTSKICH Z ZSPS:)))
        • Gość: J Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.hsd1.il.comcast.net 17.12.06, 18:13
          NO TO CHYBA RAZEM CHODZILYSMY DO KLASY NIESTETY TYLKO PRZEZ PIERWSZY ROK BO JA
          NIE ZDALAM ALE NADAL UCZESZCZLAM DO TEJ SZKOLY DO KLASY OBUWNICZEJ WYCHOWAWCA
          P.DROZDZ , SERDECZNIE POZDRAWIAM CALA KLASE P.DUSZYNSKIEJ JAK I JA SAMA
          I .P.DROZDZA Z DALEKIEJ AMERYKI -CHICAGO
    • Gość: pietiagoras Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.uq.net.au / *.uq.net.au 03.05.04, 01:59
      Tak, w 1966 r. wydzial garbarsko-futrzarski.
      • Gość: pietiagoras Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.uq.net.au / *.uq.net.au 03.05.04, 02:04
        Hmm... jak widac jestem seniorem w tym towarzystwie. Czy ktos jest mnie w
        stanie "przebic"?

Gorace pozdrowienia dla wszystkich Skórzanych przesyla z goracej Australii Piotr
    • Gość: Rysio 63-68 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.niagararc.com 06.05.04, 03:21
      Nie pobilem cie Piotr. Ale powiadamiam ze jestem tylko o 2 lata szczeniakowaty
      od ciebie . Na dodatek tego to tez jestem po garbarstwie-futrzarstwie tak ze
      powinnismy sie znac. Pozdrowienia z Kanady - Rysiek.
    • Gość: Beata Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 80.249.0.* 17.05.04, 11:24
      zdawałam maturę w 1988 roku, moją wychowawczynią była Barbara Syroka.
    • Gość: Lucyna Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 213.17.170.* 18.05.04, 14:38
      tak zdawałam maturę w 1991 roku
      Pozdrawiam wszystkich.
      • Gość: Rysio 63-68 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.niagararc.com 21.05.04, 04:30
        W tym miejscu tez wspomne ze klasa wydzialu garbarsko-futrzarskiego matura
        1968 spotyka sie 12 czerwca 2004 . Miejsce spotkania : na starych smieciach to
        jest dla przypomnienia Radom ul.Sniadeckich 5 godz.17:00.
        Obecnosc na spotkaniu przyklepal wychowawca klasy pan J. Lipinski i matematyk
        pan B. Jedrzejewski oraz co nie miara gargarzy
        • Gość: Małgorzata Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:40
          Matura 1991 r. klasa wydziału obuwniczego, wychowawca F. Dróżdż
          pozdrowienia dla wszystkich
    • Gość: x Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 05.07.04, 09:49
      x
    • Gość: x Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 12.07.04, 13:31
      x
    • Gość: Agnieszka Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.05, 23:57
      A moze tak strescimy sie w jednym hasle bo odpisuje juz poraz trzeci.Szukam
      ludzi z klasy obuwniczej 87-90 i klasy modelarskiej 90-
      93.Wychowawcy:p.Przepiorka,p.Ni edospial,p.Lupa.Pozdrowienia z Niemiec.
    • Gość: Ela K. Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.10.12.vie.surfer.at 18.03.05, 18:51
      I ja ukonczylam nasza skorzanke , matura 1985r. Od 16 lat jestem w Wiedniu.
      Pozdrowienia dla wszystkich, a szczegolnie dla moich kolezanek i kolegow z
      klasy garbarskiej!!
      • Gość: Barbara Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 82.139.32.* 02.03.06, 19:06
        Jeżeli kończyłaś szkołę w roku 1985 i klasę garbarską to serdecznie Cię
        pozdrawiam - wychowawczyni
        • Gość: dorota-sportowiec Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 00:51
          Witam i pozdrawiam serdecznie panią sorkę.Ja też wychowanka pani.
          • Gość: Barbara Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:38
            Świeta - to czas radosci i miłości blizniego - z okazji
            nadchodzących świat Bożego Narodzenia wszystkiego najlepszego dla
            całej Twojej rodzinki życzy Twoja wychowawczyni
      • Gość: dorota-sportowiec Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 00:47
        Ja również pozdrawiam koleżankę z klasy. Elu odezwij sie do mnie!
        dor.kap@op.pl. Pozdrawiam
      • Gość: Barbara Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:40
        Elu wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i
        szczęśliwego Nowego Roku - życzy wychowawczyni
    • Gość: Małgosia Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:24
      czy tak mało ludzi ze skórzanki wchodzi na forum
      • Gość: Mark Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.12.05, 19:14
        Maturę zdaliśmy wraz z moją sympatią a póżniej żoną w 1977 w klasie
        garbarskiej.Ja byłem przez 22 lata pracownikiem Rad.Zakł.Garb, żona zaś
        ukończyła studia Bibl.Inf.Nauk. i pracuje w Budowlance.Pozdrawiamy koleżanki i
        kolegów z klasy oraz wszystkich, którzy ukończyli ,, Skórzaną Sorbonę,,.Osobne
        bardzo ciepłe pozdrowienia i podziękowania za serce dla grona
        pedagogicznego:pp.prof.
        Nidośpiała,Lipińskiego,Borowca,Malmon,Kucharczyk,Kozieła,Szostaka,Szymańskiej,Ki
        B Jędrzejewskich
    • Gość: Iwona Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:17
      Mature zrobilam w 84.klasa garbarsko - futrzarska wychowawczyni p. prof. Anna
      Pacholec, ktora serdecznie pozdrawiam, a Janek - wtedy sympatnia teraz mąż w
      83. klasa obuwnicza wychowawca p. prof. Kucharczyk rowniez serdecznie
      pozdrawiamy

serdeczne pozdrowienienia dla wszystkich znajomych :)
    • anuleksa Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu 09.01.06, 11:30
      aaa Ernest Pośnik jest Ci znany??
      • alisze Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu 31.01.06, 19:02
        Matura 1978 wychowawca prof Grzywacz śp
        • Gość: Agulcia83 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 82.139.37.* 31.07.06, 20:10
          Witam mature zrobilam w 2002 r w lo przy ZSPS (tylko 1 rocznik lo byl).
          Wychowawczyni p. Malgorzata Nowocien pozdrawian ja bardzo serdecznie i
          wszystkich, co ta szkole konczyli :)
          • zyniowa73 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu 14.10.06, 17:55
            witam matura94 klasa modelarska
            • Gość: gosienka2600 Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.smsnet.pl 25.01.08, 12:53
              witam wszystkich absolwentow skorzanki matura 2001 konfekcja.
              poszukuje znajomych z tego rocznika
            • Gość: Agak Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.137.15.109.rev.sfr.net 11.03.12, 18:02
              he he ja tez 94 i tez modelarska
          • Gość: MN Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 82.139.33.* 13.11.06, 16:09
            Dziękuję za pozdrowienia!! Ucałowania dla wszystkich moich wychowanków!! :)))
            Dużo, dużo szczęścia ............
            • Gość: Agula Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.udn.pl 27.11.06, 10:52
              Hmm czyzby moja Pani wychowawczyni napisala? Jezeli tak, to prosze podac jakis
              termin kiedy mozna Pania w szkole odwiedic :) Samych sukcesow zycze :)
    • Gość: YSABELLE jubileusz IP: *.138.unknown.vectranet.pl 06.02.07, 00:24
      jest kolejny jubileusz skorzanki,czy w zwiazku z tym planowane sa jakies
      obchody,zjazd absolwentow?PROSZE O INFO!!
      • Gość: Rysio 63-68 Re: jubileusz IP: *.home1.cgocable.net 17.02.07, 01:07
        Tak Skorzanka bedzie miala a wlasciwie to by miala za kilka miesiecy 80 LAT.CO
        WY SKORZANI NA TO. 40 lat temu ukonczylem mieszkam na innym kontynencie ale
        jednym tchem zjawiam sie na jubileuszu
        • Gość: Agula Re: jubileusz IP: *.tkdami.net 19.02.07, 01:36
          Jak tylko cosik bedzie wiadomo, dajcie znac. Chetnie bym sie spotkala ze
          wszystkimi znajomymi :)
        • Gość: Basia Re: jubileusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 10:21
          Rzeczywiscie " Skórzanka" miała swój kolejny jubileusz tym razem 80
          lecia. Odbył on się w szkole bez żadnych bali. Było bardzo miło i
          sympatycznie. Pozdrawiam była dyrektor szkoły ( obecnie emerytka -
          Barbara Stano
          • Gość: makoszowy-znajomi Re: jubileusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:48
            Witam -skórzanychmWy nie łażcie po tym forum tylko przjdzcie do
            NASZA KLASA bo tam się teraz szukamy.A Rysia i Pietiagorasa to
            przebiłem.Który z Was chodził też do 12-stki w Radomiu Pl,Stare
            Miasto 10---dyr BOROWSKI TPS-futrzarstwo 1964wych SZostak śp:Czy
            ktoś odpowie ???
            • Gość: Rysio 63-68 Re: jubileusz IP: *.home1.cgocable.net 19.03.08, 03:04
              12im. E. Orzeszkowej na Starym Miescie na czele z kierownikiem Borowskim to moja
              Szkola .Czego pytasz?
    • Gość: henwan Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 22:25
      tak ukończyłem ZSS w Radomiu na wydziale cholewkarskim w roku 1963
    • Gość: Hubert Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 20:14
      matura 94 po pięciu latach męki - skończyłem z dyplomem i maturą .
      Pozdrawiam
    • Gość: ja Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 16:44
      Szukam osób po szkole obuwniczej do nowo powstającej firmy oferującej buty dla kobiet na zamówienie. Mój mail m.b.szymczak@gmail.com
    • Gość: Jurek Maciejewski Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.223.217.178.ip4.netico.pl 06.01.13, 22:03
      MATURĘ ZDAŁEM W1974 R. KLASA TZ OBUWNICZA JUREK MACIEJEWSKI
      • Gość: lucyna Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.13, 19:23
        ja rowniez bylusmy w jednej klasie bylo super pozdrawiam bylam na 75-leciu szkoly od nas byla tylko irka rusin
      • Gość: Stefan Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.avk-wellcom.com 17.10.15, 19:20
        Witaj i pozdrawiam, mature zdalem w 1976r,klasa IIItz obuwnicza wych. Pani Urszula Malicka
        obecne mieszkam i pracuje w Moskwie
    • Gość: Monika Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.radom.pilicka.pl 14.01.13, 23:16
      skórzankę ukończyłam w 2000r wydział kaletniczy P. (M.Latek)...co to były za czasy.. pozdrowienia
      • Gość: Hubert Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 20:52
        Absolwent - matura w 94". Przez całe 5 lat z pod opieką wychowawczyni Pani Janiny Ziomki.Wspaniałej kobiety , która nie raz tyłek uratowała. Wspaniałe czasy, szczególnie wspomnienia z internatu na Wernera gdzie mieszkałem przez 5 lat.
        Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Jeżeli ktoś ma ochotę odnowić kontakt i po wspominać fajne lata "beztroski" oto mój mail hubertc@wp.pl
        Hubert - garbarz.
        • Gość: Danuta Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.13, 19:25
          Witam.
          Technikum Obuwnicze ukończyłam w 1975r.
          Wychowawczyni Pani Irena Słabkowicz.
          Pozdrawiam wszystkich absolwentów skórzanki.
          • Gość: technik obuwnik Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: 62.233.237.* 12.04.15, 15:59
            Pani Irena Słabkowicz uczyła mnie języka polskiego, miała wtedy największy autorytet ze wszystkich nauczycieli, maturę zdałem w 1992 roku.
    • Gość: stan Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.12.13, 23:26
      Chodziłem w latach 1964-1969 kl. a obuwnicza, wychowawca mgr. Widmańska. Pozdrawiam
    • Gość: Malgorzata Re: Zespol Szkol Przemyslu Skorzanego w Radomiu IP: *.tel.tkb.net.pl 06.07.19, 13:00
      Matura 74

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka