Dodaj do ulubionych

czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne?

21.12.08, 18:22
muszę się dziś dostać z psem do lekarza i nie wiem gdzie się mogę udać..
Obserwuj wątek
    • Gość: OakEl Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:24
      Spróbuj może Tu:

Lecznica Dla Zwierząt Uni-Wet Jacek Napieraj
      26-600 Radom, ul. ul. Batorego 11
      tel. 048-3633337, 0601383183
      • Gość: :) Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: *.internet.radom.pl 21.12.08, 22:23
        no do Napieraja na komórke mozna dzownic całą dobę :)
      • Gość: PET Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: *.internet.radom.pl 21.12.08, 23:11
        ja tez polecam ten kontakt, rowniez osobisty nawet tak pozno jak teraz, kilka
        razy juz uratowal moje zwierzaki a czasem wystarczyla porada przez telefon i
        spokojniej spalem ja i moj zwierzak :)
      • Gość: buł Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: 82.139.54.* 05.01.09, 12:32
        czesc!
        mozecie polecic jakis innych weterynarzy? chodze do uniwetu od dwoch tygodni z moim pieskiem, lekarze szprycuja go antybiotykami, zastrzykami itd , a poprawy jak nie bylo, tak nie ma:/ pies sie caly czas dusi, kaszle, ma problemy z oddychaniem:/
        • Gość: n Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: 82.139.58.* 05.01.09, 17:32
          a może tutaj spróbuj: Grzegorz Futera, ul. Królowej Jadwigi 6A tel. 601 280 477
    • Gość: hycel zdech pies IP: *.internet.radom.pl 05.01.09, 17:06
      zeby ci zdechł ten pies, moze nauczysz sie uzywac wyszukiwarki
      • Gość: buł Re: zdech pies IP: 82.139.54.* 05.01.09, 17:18
        wez sie ogarnij - wiem jacy sa weterynarze i gdzie w radomiu. chodzi mi o konkretne opinie, a poki co znalazlam je tylko na 1 czy 2 forach. poza tym forum jest po to zeby gadac i sobie pomagac, wiec jesli jedyne na co cie stac to idiotyczne komentarze, to moze w ogole nie powinienes tu wchodzic i zasmiecac watku.
    • Gość: gość Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: 93.105.145.* 12.01.09, 18:22
      nie polecam dr Jacka Napieraja!! często wystawia złe diagnozy, ostatnio
      uśmiercił przez swoje lenistwo mojej przyjaciolki psa! i nie jest to jedyny
      przykry przykład z udziałem tego lekarza.nie polecam
      • Gość: Zido Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 17:33
        A ja chodzę ze swoim Barym do "Pankracego" na Maratońska 1. Pracują całą dobę mają dużo sprzętu i zapału do pracy.
        • Gość: "fago" Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.09, 20:24
          Unikaj " rzeźnika " z oś.Michałów.
          • Gość: mandy Re: czy w radomiu jest pogotowie weterynaryjne? IP: 94.254.212.* 11.06.09, 22:27
            W maju otworzono całodobową lecznicę weterynaryjną na borkach. Jest otwarta
            również w święta. Myślę, że warto wspomnieć, że w lecznicy pracuje lekarz
            zajmujący się zwierzętami egzotycznymi. Królikami również. Piszę o tym, ponieważ
            sama doświadczyłam jak trudno w Radomiu królika leczyć...
            Z psem jeździłam do tej pory do Napieraja na Batorego. Pomógł nam, ale one jest
            tylko na telefon i nieraz zdarzało się, że z dojazd do lecznicy zajmował mu
            prawie godzinę.
            • Gość: piątekbezpsa może starczy tej kryptoreklamy IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.09, 22:48
              W maju otworzono całodobową lecznicę weterynaryjną na borkach. Jest otwarta
              > również w święta. Myślę, że warto wspomnieć, że w lecznicy pracuje lekarz
              > zajmujący się zwierzętami egzotycznymi. Królikami również.

to bez sensu
              Czy mogę również zareklamować myjnię samochodowa, restaurację i motel?
              • Gość: barbara Re:Cołodobowa klinika weterynaryjna IP: *.radom.vectranet.pl 11.06.09, 23:29
                I po co ta złośliwość? A nawet gdyby to była kryptoreklama to co? Warto wiedzieć
                gdzie w dni wolne od pracy można udać się ze swoim pupilem.Ty jak zachorujesz to
                walisz na pogotowie a pieski gdzie? Tak włośnie na Borkach powstała nowa
                przychodnia weterynaryjna 24 h.Pracują tam wspaniali lekarze. Podaję namiary bo
                ostatnio z ich usług korzystałam. Przychodnia Weterynaryjna"Pankracy" ul.
                Maratońska 1/1 0-48 331 52 76 www.pankracy.radom.pl polecam.
                • Gość: ? A nawet gdyby to była kryptoreklama to co? IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.09, 20:51
                  www.dziennik.pl

rozumiem, że tak też można?
                • Gość: ? www.dziennik.pl IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.09, 20:52
                  rozumiem, że tak też można?
                  • Gość: mandy Re: www.dziennik.pl IP: 94.254.156.* 12.06.09, 21:24
                    Wyraziłam tylko swoje zdanie na temat lecznicy do której chodzę z moimi
                    zwierzętami. Przepraszam gdzie tu reklama? Na wątkach polecanych lekarzy
                    ludzkich też robimy reklamę? Z tego co wiedzę to jak ktoś napisze coś o czymś
                    wyrażając się przychylnie i pisząc np. że jest otwarte całą dobę to od razu
                    kryptoreklama...
                    Sama kiedyś miałam problem z psem i o 3 w nocy nerwowo przeglądałam fora, żeby
                    znaleźć taki wpis! Gdyby ktoś wtedy nie polecił doktora Napieraja z Batorego nie
                    wiem jakby się to skończyło.
                    Jeżeli chcesz to reklamuj sobie dziennik, ale załóż oddzielny wątek, bo ten jest
                    ewidentnie o lecznicach weterynaryjnych!
                    • Gość: ? lecznica na Gołębiowie IP: *.radom.vectranet.pl 12.06.09, 22:58
                      na Gołębiowie też jest. Czy ma ktoś może adres, numer telefonu i namiary na
                      stronę internetową
                • Gość: kkk Re:Cołodobowa klinika weterynaryjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:42
                  Ja również polecam przychodnię Pankracy na Borkach. Czynna całą dobę-
                  lekarze są na miejscu, a nie na dojazd. W niedzielę wieczorem
                  miałam bardzo poważny problem z psem i właśnie tam bez najmniejszego
                  problemu uzyskałam moim zdaniem bardzo fachową pomoc. Z tego co
                  zdążyłam zauważyć przy jednej wizycie, to przychodnia jest świetnie
                  wyposażona, z rentgenem na miejscu. Co do USG nie jestem pewna, ale
                  wdaje mi się, że chyba też mają. Lekarze młodzi,ale z dużą wiedzą,
                  bardzo smpatyczni. I jeszcze jedno,moim zdaniem ważne, na tym
                  niedzielnym dyżurze było dwoje lekarzy, a to chyba lepiej
                  szczególnie w przpadku pilnego zabiegu operacyjnego. Prowadzą
                  również karty leczonego zwierzaka w komputerze- jedno kliknięcie i
                  zawsze wiedzą, co wcześniej działo się z pacjentem. Jest tam też
                  stoisko z artkułami dla zwierząt, ale nie zdążyłam się przyjrzeć, co
                  w nim dokładnie jest. Zaznaczam, że jestem dla właścicieli
                  przychodni zupełnie obcą osobą, nie uprawiam kryptoreklamy, polecam
                  ich szczerze.
              • Gość: LA Re: może starczy tej kryptoreklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 08:00
                królik - egzotyczny ????? cieeekawe
                • Gość: Zulus Re: może starczy tej kryptoreklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:58
                  A żebyś LA wiedział/a, ze królik dla 99% wetów jest egzotyczny. Spróbuj znaleźć dobrego weta jak królik ci się rozchoruje czy żeby przynajmniej potrafił znieczulić takie zwierze. Większośc twierdzi, że sie nie obudzi. Poprostu nie potrafią tego zrobić i tyle. A tak poza tym nie jest to wątek do pyskówek.

miłego dnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka