Dodaj do ulubionych

Hotel Poniatowski - Restauracja?

IP: *.radom.vectranet.pl 21.12.08, 19:46
proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna z mężem Hotel Poniatowski w Radomiu- kompromitacja IP: *.lublin.mm.pl 01.01.09, 14:22
      Najgorszy hotel, rzekomo 3 gwiazdkowy w Polsce w jakim miałam nieprzyjemnośc
      spędzic noc Sylwestrową.W pokoju dwuosobowym było małe łóżko, z dwiema różnymi
      poduszkami, z jedną szklanką, jednym krzesłem, łazienka była zwyczajnie brudna.
      Tynk w pokoju przy drzwiach odpadał. Typowy hotel dla studentów, w którym
      przywitał nas stróż. Recepcja nieczynna. W restauracji za śniadanie musieliśmy
      zapłacic, mimo że w dobę hotelową jest wliczone śniadanie-dziwne. Za 30 zł, bo
      tyle kosztowało sniadanie za dwie osoby, nie było prawie nic do jedzenia,
      "ponieważ jest Nowy Rok i wszystko sie pokończyło".
      • Gość: irek 83 Re: Hotel Poniatowski w Radomiu- kompromitacja IP: 80.249.4.* 06.02.09, 06:41
        jeżeli w pokoju było jedno małe łóżko to należałoby się zastanowić
        czy to przypadkiem nie był pokój jednoosobowy??? z tego, co pani
        napisała jestem tego pewna
        rezerwując pokój trzeba podać wszystkie niezbedne informacje a nie
        liczyć na to, że zapłaci się za pokój 1-os. i wyśpią się w nim 2
        osoby
        w innych hotelach śniadanko kosztuje 20 zł
        tak więc na przyszłość polecam "wyjąć węża z kieszeni" i wybrać
        hotel "godny pani osobie"
        z poważaniem
        cotygodniowy gość hotelu
      • Gość: mika Re: Hotel Poniatowski w Radomiu- kompromitacja IP: 80.249.4.* 19.03.09, 21:15
        Witam.Mam przyjemność gościć w tym hotelu co dwa tygodnie w weekend
        (bo jestem studentką zaoczną) i nigdy nie zdarzyła się żadna z
        sytuacji, które pani opisuje.Widzę że ma pani jakieś zastrzeżenia do
        studentów skoro napisała pani :"typowy hotel dla studentów". Otóż
        według mnie pokoje są z "domowym klimatem", śniadania są różnorodne
        i smaczne. No i oczywiście śniadanie NIE jest wliczone w cenę
        pokoju!!
        Pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: Hotel Poniatowski w Radomiu- kompromitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:37
        Hotel Poniatowski w Radomiu. Nic specjalnego! W pokoju 2 -osobowym jedna
        poduszka. W łazience jeden ręcznik. Jedna woda i jedna szklanka. Telefon nie
        działał, poza tym kontakt odpadał na 10 cm od tynku. Aby zadzwonić z telefonu
        trzeba było poszukać za łóżkiem wtyczki i dzwoniąc trzymać ją , bo odpadała.
        Recepcjonistka odpychająca. Przedłużając dobę o godzinę, recepcjonistka była
        punkt 13:00 w pokoju pukając z tekstem: I CO ... wymeldowują się Państwo. Ani
        dzień dobry ani pocałuj mnie w ... Na recepcji nie było zawsze nikogo !!!
        • Gość: Gośc Re: Hotel Poniatowski w Radomiu- kompromitacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:39
          No i oczywiście najważniejsze nie było ani rolet ani żaluzji ani zasłon! Kosz na
          śmieci na jeden śmieć !
    • Gość: rozczarowana Re: Hotel Poniatowski - Restauracja? IP: *.opera-mini.net 19.01.10, 06:48
      brud i syf!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      pod łóżkami kłeby kurzu, na szafach to samo, brudne parapety i za krótkie prześcieradła i te ochydne brudne narzuty bleeeeee, niedomyte szafki, łazienki......
      wszystko zrobione "na pierwszy rzut oka"
      nie polecam, stanowczo nie polecam
      • Gość: Zadowolony gość Re: Hotel Poniatowski - IP: 80.249.4.* 26.08.10, 14:32
        Nie zgadzam się z tą opinią. Byłem w tym hotelu pierwszy raz ale: obsługa bardzo
        miła i chętnie udzielająca informacji, śniadanie bardzo pyszne i "dla każdego"
        ponieważ jest w formie bufetu szwedzkiego, pokoje czyste i przyjemne. Polecam
        ten hotel w 100%.
        • Gość: GOŚĆ Re: Hotel Poniatowski - IP: 80.249.4.* 26.08.10, 14:34
          Zgadzam się z poprzednikiem. Hotel przyjemny i czysty. Panie z obsługi bardzo
          miłe, zarówno te z recepcji jak i panie sprzątające. Polecam. Jeden z
          ładniejszych hoteli 3 gwiazdkowych w jakim było mi dane nocować. W hotelu jest
          restauracja bardzo przyjemna i oferująca nie drogie a dobre dania
          • Gość: abc Re: Hotel Poniatowski - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 14:53
            Gość portalu: GOŚĆ napisał(a):

> Zgadzam się z poprzednikiem.

czyli sam ze sobą;)
          • Gość: autor Re: Hotel Poniatowski - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 08:12
            Śmiechu warte :)))) Osoba, która tak wychwala ten hotel (jako jedyna na tym forum) ma ciągle ten sam nr IP. Nie wymagajcie więc super obsługi od supermózgowca -speca od PR z Poniatowskiego!!!
            • brzoskwinka79 Re: Hotel Poniatowski - 09.07.13, 17:44
              a post dotyczy ktorego poniatowskiego?
              • Gość: mania Re: Hotel Poniatowski - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.14, 10:33
                no właśnie którego? w Łazach pod Warszawą czy w Radomiu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka