Dodaj do ulubionych

karszówka

28.12.08, 18:48
kto zna właszcicieli karszówki?
Obserwuj wątek
    • tomus2221 Re: karszówka 28.12.08, 19:01
      I juz zaczyna się.Tak samo było z Aviatorem.Nudzi Ci się kobito to
      sobie chłopa znajdz,a nie zakładasz głupie posty.
      • x7s-rt Re: karszówka 28.12.08, 22:36
        tomus2221 napisał:

> I juz zaczyna się.Tak samo było z Aviatorem.Nudzi Ci się kobito to
        > sobie chłopa znajdz,a nie zakładasz głupie posty.
        bo właścicielka zaczyna "nabijać" ludzi w butelkę-zapoznaj się ze sprawą
        sylwestra i wigilii w tym obiekcie to zmienisz zdanie
        • Gość: Karsch Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 28.12.08, 22:43
          Właścicielka czy właściciel?
        • zolza.1979 Re: karszówka 29.12.08, 01:15
          a co takiego tam bylo sylwester jest organizowany z tego co wiem a
          właścicielka dopiero od maja planuje jakies imprezy
          • Gość: Nie Karsch Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 29.12.08, 10:34
            A swoją drogą rodzina Karschów powinna ich pogonić za szarganie
            nazwiska.
            • zolza.1979 Re: karszówka 29.12.08, 11:35
              jeśli jesteś taki mądry nazwisko KARSCH a KARSZÓWKA to różnica
              • Gość: Nie Karsch Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 29.12.08, 11:52
                Włąsnie na tym dowcip polega.Prawnicy będą dochodzić czy jest to
                jakaś różnica.
                • zolza.1979 Re: karszówka 29.12.08, 12:25
                  dziwi mnie to ze znależli sie ludzie ktorzy odbudowali to wkładając
                  ogro trudu bo to bylo bardzokosztowne ,nie dostali grosza od
                  miasta ,a w Radomi jest tyle osób które za wszelką cenę chcieliby
                  stanąć na przeszkodzie, a może jesteś konkurencją ze tak piszesz?
                  • Gość: P [...] IP: 82.139.35.* 29.12.08, 14:05
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • zolza.1979 [...] 29.12.08, 18:13
                      • Gość: do zołzy Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 30.12.08, 10:10
                        Jak można pod czyimś nazwiskiem piwo sprzedawać. Ta karszówka ma
                        tyle z Karszami co konina z Koniakiem.
                        • jaca-2000 Re: karszówka 31.12.08, 00:02
                          co wam przeszkadza ta karszówka od jakiegoś czasu wypisujecie na ten
                          temat brednie. żal wam ze komuś sie powiodło i wreszcie w Radomiu
                          jest coś
                          nowego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: choinka zozla.1979 to debil IP: 93.105.148.* 31.12.08, 13:12
                            i tyle
                          • Gość: do jajca 2000 Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 31.12.08, 14:08
                            Niech ta buda z piwem sobie tam blisko cmentarza stoi, to dla niej
                            dobre miejsce. Problem tylko z tym,że ktoś bezprawnie szarga imię
                            zacnej radomskiej rodziny. Jeśli tego nie potrafisz zrozumieć, to
                            twój problem.
                            • Gość: mała Re: karszówka IP: *.internet.radom.pl 31.12.08, 17:24
                              ale napinka.i o co chodzi.niech se knajpka stoi.ja tam nie laze i
                              jak sie komus nie podoba niech idzie do pod sklep na wojaka.ale po
                              co zaraz ublizac?
                            • Gość: GOSC Re: karszówka IP: *.cdma.centertel.pl 16.04.10, 17:42
                              JEDNAK TO CO JEST TU NAPISANE JEST PRAWDA ZMIANA OPSŁUGI NIC NIE DAŁA BRAK
                              JAKIEGO KOLWIEK PROFESJONALIZMU ZE STRONY KELNEROW O WŁAŚCICIELCE NIE WSPOMNĘ!!!!!!!
                            • Gość: RS Re: karszówka IP: *.giga-komputer.pl 06.06.12, 09:42
                              Witam
                              Niedawno robiłam w Karszówce przyjęcie weselne, jedna wielka katastrofa. Wszystkim nawet obiadu nie wydali mówiąc, ze już nie ma, a ja przecież zapłaciłam za każdą osobę a nie przyjechali wszyscy deklarowani powinno zostać. Za 100zł od osoby gość właściwie nie miał co zjeść. Obsługa fatalna nieruchliwa w obsługiwaniu gości ale za to w kradzieży znakomita.
                              Tego przyjęcia nawet nie chce wspominać, najgorsze jakie widziałam. Odradzam.
                        • Gość: ave Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 19.01.09, 17:43
                          Idąc tym tropem, to w krótkim czasie właściciel Colloseum może się spodziewac pozwu ze strony Ambasady Włoch jak i ludzi pragnących "chleba i igrzysk"
                        • Gość: cissss Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 05.06.11, 20:34
                          Karszówka to świetne miejsce, bardzo sympatyczni ludzie, obsługa, i miła atmosfera. Wnętrze lokalu jest gustownie i nowocześnie urządzone. Polecam to miejsce na imprezy okolicznościowe, wesela, komunie itd... Chcę obalić te wszystkie pogłoski krążące na temat imprez odbywających się w tym miejscu. Sama zaplanowałam tam komunie i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z wysiłku jaki Ci ludzie włożyli w organizację tej imprezy. Jedzenie najwyższej jakości, wszystko domknięte na ostatni guzik.
        • Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 08.01.09, 10:12
          masz rację że właścicielka nabija ludzi w butelkę mam nadziej że
          swojego nowego chłopaka tez tak nabije i potraktuje go tak jak on
          swoją żonę
          • Gość: piersiówka Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 08.01.09, 10:39
            Jak można piwo sprzedawać w grzybie pod czyimś nazwiskiem, bez
            pytania o zgodę. Teraz to miejsce nie ma nic wspólnego z Karschami.
          • Gość: brak_slow Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 23.12.11, 19:46
            wlascicielka jak rowniez ta cala "menagerka" to dwie oszustki, odradzam organizowanie tam jakichkolwiek imprez, chyba ze chcecie jesc na syfiastych talerzach, obrusach i zalatwiac potrzeby fizjologiczne w smierdzacej lazience.
        • Gość: zuza Re: karszówka IP: 80.249.5.* 15.10.09, 10:47
          No ja bylam na imprezie organizowanej przez wlascicielka i wielka
          porazka !!, wiec nie gadaj glupot.
      • Gość: wokj Re: karszówka IP: *.47.udn.pl 30.03.09, 22:37
        ot to cały radom...
    • Gość: mimi-5 Re: karszówka IP: *.2.algo.radman.pl 19.01.09, 10:18
      do zolza znam właścicieli karszówki i nic ciekawego to nie jest
      właścicielka to małpa która rozbija małżeństaw jej nowy chłoptaś
      podobno zostawił dwpje dzieci dla niej
    • Gość: Brutal77 Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 23:23
      Bodajrze jest tam wlasciciel M.Kucharczyk :) a nie wlascicielka :)
    • Gość: iwo Re: karszówka IP: 80.249.5.* 26.03.09, 13:30
      A coś ty taka ciekawa a może mnie chciałabyś poznać? he he he
      widze że od ciebie taka złość bije że... lubie takie.
    • Gość: i co z tego Re: karszówka IP: *.47.udn.pl 27.03.09, 21:16
      to dobrze... przynajmniej zona będzie miała wysokie alimenty
      • jaca-2000 Re: karszówka 29.03.09, 10:03
        to ciekawe nie macie o czym pisać może piszcie to na forum Wielogóra
        A .Król - Kucharczyk ha ha
        • jaca-2000 Re: karszówka 29.03.09, 10:08
          biedulka weż się za uczciwą pracę a nie licz na alimenty bo żal aż
          czytać jak się poniżasz opowiadaniem brudów sojego życia na forum to
          takie proste jak cię zostawił to miał pewnie powód ciekawe
          dlaczego ???????????????????????????? a ty na forum litości szukasz
          to żenada zastanów sie dziewczyno
          • Gość: STARY OBSERWATOR Dzieki z Karszówkę a i innej osobie z Hotel itd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 10:51
            Tacy ludzie jak WY byli tymi drozdzami Radomia.Dalej to róbcie i
            tak róbcie bo efekty sie liczą, a nie paplanina polityczna.Od "BICIA
            PINY" szczegółnie przewyborczej mamy tego rodzaju speców co
            eurodeputowani: Grabowski, Kuzmiuk czy
            posły :Sonta,Wróblowa,Suski,Kopaczowa i te z inne z PICU,PO,PSL....
          • Gość: zły Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 16:38
            Ciekawe jak ma iść do pracy,mając w domu dzieci:chłopca ponad 4 lata
            oraz dziewczynkę 6 m-cy?Co niby ma zrobić z dziećmi na czas jej
            nieobecności w domu?Czy o tym pomyślałeś?Pewnie nie,skoro takie
            bzdury wypisujesz.Bardzo by chciała iść do pracy,ale jest to narazie
            nie możliwe.Może wtedy by zapomniała o koszmarze jaki zgotował jej
            mąż!!!Nie jest wart jej łez.Sięgnął dna.To tak jakby zamienić
            mercedesa na malucha!!!Brawo panie M.Ciekawe jak pan nim długo
            pojeździ!!!!
            • jaca-2000 Re: karszówka 19.04.09, 21:30
              ciekawe dla chcącego nic trudnego ale wysilać się o nie ta pani
              nigdy nie pracowala więc tego nie potrafi lepiej prosić się o marny
              grosz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! każda wymówka jest dobra no ale coż
              kiedyś bedzie wiedziala ze popełniła błąd życia
            • jaca-2000 Re: karszówka 19.04.09, 21:34
              koszmarem jest mieć żonę która nie kocha męża tylko liczy się
              KASA!!!!!!!!!!!!! powodzenia a on wreszcie ma spokój i jest
              szczęśliwy a o dzieciach zawsze pamięta
    • Gość: Brutal77 Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 23:15
      photos.nasza-klasa.pl/10866342/1/main/180c0c9556.jpeg

jego foto :P

a tak wogole poco ci znac wlasciciela ?
      • Gość: aser Re: karszówka IP: *.47.udn.pl 30.03.09, 22:35
        śliczny
    • Gość: Aleksander Re: karszówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 17:12
      Nie są tu ważne nazwiska właścicieli i ich prywatne sprawy, których
      nie powinno się tu roztrząsać.
      Budynek miał być dawno użytkowany, miał być tam wielki bal
      sylwestrowy i impreza walentynkowa. Było to rozreklamowane i ... nic
      się nie odbyło.

Wieść niesie, że nie udało się uzyskać stosownych pozwoleń od
      odpowiednich instytucji na prowadzenie w tym budynku działalności
      gastronomicznej i zgody na prowadzenia imprez masowych z konsumpcją.

Po Wielkanocy miały się w budynku odbywać wesela i to pary
      nowożeńców, które miały tam spędzić szczęśliwe chwile zaraz po
      ślubie wśród bliskich, rodziny i znajomych, mogłyby najwięcej
      napisać o tym co się dzieje w lub z "Karszówką".
      • Gość: m. Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 17:06
        a kto powiedział, że się nie odbędą?? :|
    • Gość: helenka Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 21.04.09, 18:22
      Lokal działa nielegalnie. wesela są na dziko , nie mają żadnych
      zezwoleń,oszukują ludzi. Budynek nie jest odebrany przez nadzór budowlany.
      • Gość: kaktus Re: karszówka IP: *.47.udn.pl 22.04.09, 21:47
        i nikt sie tym nie zainteresuje? to chyba niemożliwe
      • Gość: Brutal77 Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 22:29
        a skad to wiesz ze niema zadnych pozwolen ? :> moze zazdrość ? :> jak by to
        byla prawda to pewnie bys zglosila to tam gdzie trzeba... ale pewnie nie masz ku
        temu podstaw
        • Gość: Helenka Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 24.04.09, 07:26
          Już toczą się sprawy za niepłacenie wykonawcom, a reszta wyjdzie później.Nadzór
          budowlany nie wydał zezwoleń a przeciwnie nałożył kary. poczekamy zobaczymy.
          Dojdzie do tego że w czasie imprezy goście zostaną wyproszeni.
          • Gość: Brutal77 Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 17:41

Słyszalem ze odbyly sie komunie ?:> czy jest ktos zadowolony kto byl
            uczestnikiem tych komuni ? :> bo podobno nikt :) 8 komuni chyba bylo robionych z
            czego zadna osoba nie byla zadowolona :)

powodzenia :) ale ja juz tam nie pojde na piwo bo podobno ta ladna kelnerka
            zostala zwolniona
            • Gość: weron Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 10:08
              odbyły sie odbyły i masakra z tymi komuniami. \

Nie polecam,
            • Gość: kotlet Re: karszówka IP: *.cdma.centertel.pl 20.05.09, 11:00
              byłem i widziałem ja niemiła dziewucha a gdzie ona tam ładna to ja nie wiem
              gdzie masz oczy
              • Gość: DAREK Re: karszówka IP: *.cdma.centertel.pl 20.05.09, 11:13
                niebyła taka najgorsza ale są tam dużo ładniejsze dziewczyny niż ta blondynka i
                milsze!!!!!!!!
            • Gość: buźka Re: karszówka IP: 188.33.27.* 20.05.09, 14:27
              kelnerka ładna ale pusta podać trzy piwa dla dwóch mężczyzn trzeba miec talent nie umieć liczyć do dwóch.Robią dobre imprezki jedzenie smaczne i przewaga kelnerek duży plus dla nich bo nie lubię kiedy obsługują mnie faceci.pałacyk zrobiony w dobrym smaku wizualnym.
              • Gość: karolina Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:18
                Uwaga. Ostrzegamy wszystkim którzy mają zamiar urządzić jakąkolwiek
                imprezę w Karszówce. Mieliśmy tam swoje wesele i wstyd nam przed
                gośćmi pozostał do dziś. Klapa totalna. Brak jedzenia; fatalna
                obsługa, właścicielka powinna od zaraz zmienić branżę. Całkowity
                brak profesjonalizmu!!!
                • Gość: Monika Re: karszówka IP: 89.108.255.* 23.09.09, 14:35
                  PODEJRZEWAM ŻE GDBYBY NIE GAZPACHO KREWETKI SUROWA WOŁOWINA I INNE
                  WYMYŚLONE PRZEZ CIEBIE DANIA ....TWOI GOŚCIE WYCHODZILI BY Z INNYM
                  NASTAWIENIEM CHCIAŁAŚ SIE POPISAĆ ZORGANIZOWAC PRZYJECIE Z
                  NIETRADYCYJNYM JEDZENIEM BEZ PRZYSTAWEK ...MIEJ ODWAGE PRZYNAJMNIEJ
                  PRZED SWOJA RODZINA SIE DO TEGO PRZYZNAC A nie zganiać na innych
                  • Gość: karolina Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 08:44
                    WItam Panią Właścicielkę bo rozumiem że to Pani wpis bo nikt z gości
                    by tego nie napisał a szczegóły znane są przez jedynie Panią i
                    pracowników. KOmentarz w pięknym tonie ale nie dziwi mnie to.
                    Toteż dla wszystkich zainteresowanych zostawiam do przemyślenia czy
                    krewetki i krem z pomidorów rzeczywiście są w dzisiejszych czasach
                    wielkim popisem. Wesele Pani Właścielko to nie obiad poniedziałkowy
                    z flakami i kawałem mięsa; warto się postarać żeby ugościć swoją
                    rodzinę i nie ma tu mowy o popisywaniu się. Rozumiem że
                    zorganizowanie przyjęcia z klasą a nie stypy, które się u Pani
                    odbywają Panią przerasta.
                    Również zadziwiające że rodzaj menu wpłynął na to że obiad serwowany
                    był ponad 2 godz, że porcje były conajmniej śmieszne, że nie wszyscy
                    dostali kolejne dania, że na kawe czekaliśy ponad godz, że stół był
                    pusty (zabrakło nawet moich wymyślnych dań) i moje wymysły również
                    są powodem arogancji pracowników itd itp.
                    Forum jest dla tych którzy chca dowiedzieć się o poziomie usług (w
                    tym przypadku ich braku) lokalu i dla tych osób skierowane jest moje
                    ostrzeżenie. Z Panią dalej w potyczki nie będę wchodzić bo doprawdy
                    nie mamy o czym rozmawiać.
                    • Gość: BU Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.10, 22:55
                      fAKT JEST TAKI ŻE JEST PANI ŻENUJĄCA
                  • Gość: W. Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 17:01
                    Przyjumąc zamówienie trzeba znać swoje możliwości. Jesli Pani nie miała żadnych zastrzeżeń podczas zamówienia, a efekty były widoczne na weselu to pretensje i wstyd powinna ponieść Pani a nie klient.
                  • Gość: aga Re: karszówka IP: 80.249.5.* 15.10.09, 10:32
                    Jezlie pani nazywa przystawka 5 kawałkow schabu na dwoch talarzach
                    na stole ktory miesci ok 60 osob to gratuluje !!!
                    Trzeba sie zastanowic czy podpisujac z pania umowe nie nalezy
                    dokladnie spisywac ilosci plastrów wedliny na talerzach , bo w
                    przeciwnym razie klient moze byc mocno zawiedziony
                  • Gość: aga Re: karszówka IP: 80.249.5.* 15.10.09, 10:43
                    Jesli to jest dla pani problem to prosze zmienic zawod !!!!
    • Gość: siwy rozmowy w maglu... IP: 217.96.36.* 09.10.09, 18:25
      tak powinno się nazywać to pseudoforum -brzuch boli od czytania: ktoś pyta kto
      jest właścicielem, ktoś odpowiada, że podaja nieświeżą sałatke, a inny że na
      dodatek nielegalne są te komunie! inny znowu mówi że nieźle pobudowali ten pałacyk!
      -Kabaret, ludzie trzymajcie mnie bo pęknę ze śmiechu tego by nawet nie wymyślił
      Szymon Majewski, rację ma ten co napisał że to wszystko tak się kojarzy jak
      koniak z koniną - brawo,a cały temat to typowa, kretyńska, polska dyskusja- od
      ściany do ściany, każdy swoje, zbiorowe ADHD! Dorzucę swoje - oczywiste jest że
      używanie nazwiska (nazwijmu to w formie fonetycznej) bez zgody rodziny powinno
      się skończyć w sądzie, natomiast na nazywanie tego ultrasuperkiczu budowlanego
      odbudową Willi Karszów mogą sobie pozwolić ludzie z lekka upośledzeni... bo
      przypomina to wspomniana Willę tylko tym że ma drzwi i okna. Oczywiście odbyło
      się to za zgodą Architekta Miasta Radomia, Szanownego Konserwatora Zabytków no z
      namaszczeniem miłościwie nam panujących i oświeconych kolejnych Prezydentów Miasta.
      Pozdrawiam - Siwy Stary Radomianin
      • Gość: anka Re: rozmowy w maglu... IP: 94.254.153.* 14.10.09, 17:03

poprzeni post który został skomentowany przez kobiete która tam
        urządzała wesele nie jestem włascicielka nie pracuje nawet tam po
        prostu ktos z moich bliskich był u Ciebie na weselu.....
        • Gość: milena Re: rozmowy w maglu... IP: 94.254.153.* 14.10.09, 17:07
          Jeżeli chodzi o salę ....jedzenie i inne aspekty jeżeli chodzi o
          urządzanie tam wesela nie mam żadnych zastrzeżeń ja miałam pzyjęcie
          26.09.2009 jeżeli ktos ma szczególne pytanie moj nr gg 5190919
          proszę wziąść pod uwagę ze mialam przyjęcie na prawi 200 osób i
          czytając poprzednie komentarze miałam dość duże obawy...
        • Gość: W. Re: rozmowy w maglu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 23:27
          Jak można sie wypowiadać na temat wesela na którym sie nie było?! A tutaj ewidentnie można odczuć lekkie kłamstwo przez zmiane autora niby tych samych wypowiedzi jaki i pewne zawiłości w Pani komentarzu.
        • Gość: Były wykorzystany Re: rozmowy w maglu... IP: *.cafe-net.pl 21.05.12, 16:48
          Ludzie !! Pracowałam tam !!
          Na h u j ktos dodaje opinie typu " a ja polecam lokal miałem tam impreze wszystko bylo ok"

właścicielka robi w bambuko wszystkich ! Pracowników , dostawców towaru , nie opłaca wody , światła itp. Udała sie panu\pani impreza gratuluje . Miał pan\pani szczęście ze przed impreza komornik nie zabrał krzeseł . Lub nie zostało odłaczone swiatło czy tez woda . Albo masz farta ze ta lancpudra nie wydała kilka dni wczesniej twoich pieniedzy na rozrywki typu kosmetyczka , jasnowidz badz nowe szmatki (swoja droga osobie ktora sie nie myje i zyje w syfie i brudzie nic nie pomoże ). Nie wydała twoich pieniadzy i kucharz miał z czego ugotowac . Pracownicy w waszych oczach nieprofesjonalni badz porostu leniwi opie...cze . Zrozumcie ile mozna pracowac za darmo . A włascicielka zwodzi 'pieniadze jutro , za tydzien " ku... a człowiek nie ma na chleb i tak przychodzi do pracy z dnia na dzien i liczy ze pieniadze odzyska .

Oczywiscie były udane imprezy . Ale nikomu nie polecam bo to grząski grunt i nawet my kucharze , kelnerzy nie wiedzieliśmy czy jak przyjdziemy do pracy i trzeba bedzie przyszykowac impreze to czy nasza kochana szefowa kupi chociaz cytryne i herbatę

• Gość: GOSC Re: karszówka IP: *.cdma.centertel.pl 05.11.09, 15:04
      JEST TYLE WSPANIAŁYCH LOKALI Z DOBRYM JEDZENIEM SALA I PRZEDE WSZYSTKIM Z
      ODBIOREMY TEZ MIELIŚMY TAM WESELE I BYŁA KLAPA I JESZCZE RAZ KLAPA SZKODA SŁÓW
      NAPRAWDĘ A NAOBIECYWANE MIELIŚMY WSZYSTKO ALE TYLKO OBIECYWANE.
      • Gość: Kamil_84 Karszówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 10:35
        Witam wszystkich zainteresowanych popieram przedmówcę.
        Właścicielka przypomina sprzedawcę dywanów z Teksasu obiecuje (niewidomo co), a imprezy kończą się klapą ludzie nie dajcie się zwieźć nowoczesnym jak to mówi właścicielka wystrojem wnętrza, dość nie sprawdzonym, niezbadanym menu (chyba ma rozpracowane wszystkie przepisy z fixu Knora:), jednym zdaniem lokal idealnie nadaje się na stypy podwarunkiem, iż zamówicie kawę, herbatę (uwaga zanim dotrą mogą być zimne) a paszteciki dostarczycie sami.
        Jeszcze jedno dobra rada dla młodych par szukających sali nigdy nie zamawiajcie sali samemu poproście rodzica czy kogoś kto wam doradzi, właścicielka bazuje na młodych naiwnych osobach (prawdopodobnie żyje z niezwróconych aa jak ona twierdzi prawnie jej się należących zaliczek).
        Właścicielka nigdy nie zwraca zaliczki to raz chyba taką ma dewizę. Bardzo nie polecam, jest to osoba która nie powinna zajmować się organizowaniem imprez (mogących narazić na śmieszność rodzinę młodych przed gośćmi).
        • aga-162 Re: Karszówka 02.02.10, 17:54
          widać ze pisze to osoba która ma złość do tej pani tylko czy do konca jest to
          prawda mam wrażenie ze nie ja osobiscie mialam tam swoja uroczystość i byłam
          bardzo zadowolona kazdy ma do wyboru potrawy tylko sztuka jest je dobrze
          dopasować do gustów własnych gosci a właścicielka stara sie jak może żeby
          wszystko bylo dopięte tak jak to miało miejsce na moim przyjęciu wystrój kolego
          nie jest nowoczesny tylko ma charakter pałacowy wiec zastanow sie jakie bzdury
          tu wypisujesz jak masz na nia zlosc to do niej zadzwon i to powiedz a moze
          jestes osoba ktora nie miala szczescia tam pracowac bo zamale masz doswiadczenie
          i teraz probujesz sil na forum w oczernianiu do wiadomosci zainteresowanych
          lokal jest bardzo ładny i smaczne jedzonko pokecam
    • Gość: Lucjan Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 02.02.10, 20:35
      6000 m2 gruntu kupione za 200tyś.czyli po 33zł.(w tym rejonie 100-150zł) pod
      warunkiem odbudowy pałacyku Ciekawe kto wydał zezwolenie na wyburzenie starego
      pałacyku i budowę tego koszmara.Następny radomski przekręt.
      • aga-162 Re: karszówka 02.02.10, 21:29
        sprostowanie 7000m i pomyłka w cenie ważniaku to nie przekręt jak cos piszesz
        to pisz z głową
        • Gość: Kamil_84 Re: karszówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.10, 09:14
          Droga ago oraz wszyscy czytający forum.
          Złość mi już dawno minęła na (dokładającą wszelkich starań do udanej imprezy) właścicielkę z twojego dobrego poinformowania dotyczącego zakupu lokalu ceny powierzchni itd wnioskuję zażyłą znajomość, nawet pokrewieństwo z ową właścicielką. Co do fixu knora podtrzymuję swoje zdanie ponieważ wiem to od kucharki która tam pracowała. Wyrażam taką opinię ku przestrodze młodym osobą, które poszukują sali. Wystrój pałacowy hmm polemizował bym, raczej, zdecydowanie cmentarny nom ale posesje znajduje się nie opodal cmentarza rzymsko katolickiego i w zamyśle było głównie organizowanie imprez smutnych napełniających zadumą po zmarłym bliskim.
          Jeszcze Raz Odradzam.
        • Gość: Lucjan Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 03.02.10, 11:15
          7 tyś jeszcze lepiej, pomyłka w cenie to ile 180tyś., może coś powiesz o wyburzeniu.
          • aga-162 Re: karszówka 03.02.10, 20:10
            jak jestes taki dowcipny to czemu sam tego nie wybudowałeś kazdy mógł
            • Gość: Lucjan Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 03.02.10, 21:37
              Bo jestem uczciwy.
              • Gość: 100dni Czy Karschowie o tym wiedzą? IP: *.radom.vectranet.pl 03.02.10, 22:29
                Z zewnątrz szaro buro ale jakoś wygląda, gorzej w środku. Mieliśmy tam
                studniówkę. Zimno, ponuro,zero dekoracji, potrawy niesmaczne i zimne, obsługa
                powolna i opryskliwa. To nawet na dom popogrzebowy się nie nadaje.
                • aga-162 Re: Czy Karschowie o tym wiedzą? 04.02.10, 11:41
                  wystrój sali kazda szkoła robi indywidualnie szaro co za brednie to piekny
                  lokal o czym ty mowisz rodzaj dań musi byc adekwatny do ceny z z tego co wiem
                  to byla ona bardzo niska
                  • Gość: 100 dni Re: Czy Karschowie o tym wiedzą? IP: *.radom.vectranet.pl 04.02.10, 20:44
                    Podejrzanie dużo wiesz...
                    • aga-162 Re: Czy Karschowie o tym wiedzą? 05.02.10, 10:31
                      wiem bo widziałam wystrój kazdej studniówki bo sama tam robilam impreze firmowa
                      i chcialam byc pewna ze sie uda i tak tez sie stalo bylo super i dziwi mnie ze
                      ludzie wierza w takie bzdury wypisywane na tym forum pozdrawiam wszystkich
                      naiwniaków którzy te bzdury czytaja . Sama osobiscie moge potwierszic ze lokal
                      ten organizuje przyjecia z pełna starannością bez obaw mozna go polecic
                      • Gość: Gość [...] IP: *.radom.vectranet.pl 13.02.10, 11:15
    • super.gosc12 [...] 14.02.10, 00:25
      • Gość: Lucjan Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 14.02.10, 10:00
        Jak tak ich znasz to może opowiesz o procedurze przetargowej o odtworzeniu i
        zburzeniu zabytku itd.
      • Gość: gaga Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 14.02.10, 13:18
        Gościu myśli,że jak będzie krzyczał to mu ludzie uwierzą. Skoro właściciele tak
        dobrze chcą a im nie wychodzi to może niech się zajmą czymś innym. Zabytek
        skasowali na amen.
        • Gość: NASZE DECYZJE [...] IP: *.radom.vectranet.pl 17.02.10, 22:53
          • Gość: sebastian Re: karszówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 10:23
            Witam wszystkich,
            Droga Pani Właścicielko (M.) twierdziła pani że lokal w tak dobrym miejscu "sam
            się sprzeda" w sensie nie potrzebuje reklamy i będzie pękał w szwach od
            wszelkiego rodzaju imprez a tym czasem widzę że coraz więcej postów związanych z
            karszówką to "odstąpię termin".
            Jest takie przysłowie pycha z drogi spycha.
            Odradzam Lokal, spożywanie potraw w nim, i kontaktu z niekompetentną
            właścicielką jest to osobą młoda, która jak to poprzednio opisał ktoś "radzi
            sobie" radzi sobie za pieniążki tatusia i mamusi.
            W jej mniemaniu postawienie stodoły na limanowskiego to już atut który zapewnia
            sukces a gdzie obsługa, gastronomia podejście do klienta. Odradzam!!!
            • Gość: magda Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 17:54
              Lokal został wystawiony na sprzedaż.
              • Gość: wilki Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 12:51
                a za jaką cenę?
                • Gość: magda Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.10, 18:08
                  Za tyle:
                  otodom.pl/index.php?mod=show&insId=5131023
                  • Gość: lima i noski Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 25.03.10, 18:36
                    Ciekawe, mapa przy ogłoszeniu pokazuje,że to jest na cmentarzu. 7 melonów za
                    grobowiec to trochę dużo.
                    • Gość: kafka Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 27.03.10, 22:17
                      wychowałam się tam.dobrze,że chociaż wspomnienia dobre pozostały.
                  • Gość: . Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.10, 17:40
                    hahha tak mi przykro
                    • super.gosc12 Re: karszówka 11.04.10, 16:10
                      wisze ze to jedna i ta sama osoba probuje za wszekla cene opinie
                      popsuc ale po co masz zlosc do tej osoby to jej to powiedz a nie
                      wciskaj ludzia bzdur IP z którego wypisujecie te glupoty jest
                      takie samo przy wszystkich negatywnych opiniach to farsa ktos sie
                      uwzial i wypisuje trocdhe honoru i odwagi zalatw sprawe osobiscie a
                      nie przez zasmiecanie forum takimi głupotami bo to sensu nie ma
                      wrecz jest smieszne ja wiem ze tam nic zlego sie nie dzieje iwiele
                      osób tak jak ja pójdzie przekona sie na wlasnej skórze ze jest ok
              • Gość: nasze decyzje Re: karszówka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.05.10, 09:53
                ktoś skutecznie niszczy złe opinie ale po co przecież każdy wie jak jest śmieszy
                mnie tylko fakt że tak trudno przyznać sie komuś do błędu.Jak tam imprezy?To
                nie wina obsługi że wszystko pada chociaż tak każdy wolałby myśleć
                • Gość: mmw Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 13.06.11, 15:45
                  puknijcie se wszyscy w glowe, jestescie zazdrosni ze taka mloda osoba jak wlascicielka wybila sie ponad innych, zal wam dupe sciska i tyle.
    • Gość: aga Karszówka - Retro House IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.10, 08:29
      Widzę że lokal się rozwija:) właściciele dojrzali do zmiany nazwy na RETROHOUSE,
      zmiana nazwy nie niesie za sobą zmiany jakości usług świadczonych przez osoby
      zarządzające, ja zostałam oszukana przez właścicieli poprzez pożal się boże
      imprezę, dania zimne i niesmaczne (chyba poprzednicy mieli rację iż głównie były
      to fixy knora), obsługa pozostawiała wiele do życzenia, żadnego zaplecza.
      Z perspektywy czasu już nigdy nie zrobię tam żadnej imprezy, nom ale do
      właścicielki nie trafiały moje argumenty, więc i jej postawa bardzo mi się nie
      podobała
      Odradzam
      • Gość: Zocha Re: Karszówka - Retro House IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.10, 09:52
        Podobno lada dzień przestanie być właścicielką.Rezerwacja imprez
        jest fikcją.Planowanie imprez jest bardzo ryzykowne.Lepiej odpuścić.
        • Gość: Olka Re: Karszówka - Retro House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 13:10
          ktoś wprowadzil Cie w blad. retro house jest czynne i mozna spokojnie bez
          żadnych obaw skladac rezerwacje. sama ostatnio byłam i jestem strasznie
          zadowolona....:):)
      • Gość: EWELINA Re: Karszówka - Retro House IP: *.radom.vectranet.pl 08.05.10, 08:57
        WITAM WSZYSTKICH
        MYSLĘ, ŻE WŁAŚCICIELKA NAUCZYŁA SIĘ WIELE PO TYCH NEGATYWNYCH OPINIACH. ZAMÓWIŁAM TEN LOKAL NA KOMUNIE DZICKA W CZERWCU 2009 NIE CZYTAJĄC TYCH WSZYSTKICH OPINI. GDY TU DOTARŁAM BYŁO JUŻ ZBYT PÓŹNO NA ZMIANĘ I ZARYZYKOWAŁAM Z WIELKIMI OBAWAMI CZY WSZYSTKO SIĘ UDA. KU MOJEMU ZASKOCZENIU KOMUNIA WYPADŁA SUPER DANIA GORĄCE I SMACZNE OBSŁUGA BEZ ZARZUTU. JEST TAM TAKI JEDEN KELNER, KTÓRY CHYBA TO WSZYSTKO TRZYMA I OGARNIA. JEDZENIA BYŁO BARDZO DUŻO. NIE WIEM CZY MIAŁAM TAKIE SZCZĘŚCIE CZY NASTĄPIŁA TAKA WIELKA ZMIANA. BYŁAM NAPRAWDĘ ZADOWOLONA.
        • Gość: agata Re: Karszówka - Retro House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 16:06
          byłam tam wczoraj na komuni i naprawdę nie miałam co zjeść, chyba,
          że złotą rybkę pływającą w szklanym wazonie na stole, nie polecam
          • Gość: mon Re: Karszówka - Retro House IP: *.radom.vectranet.pl 10.05.10, 17:43
            Ku zdziwieniu też zauważyłem poprawę:)
            • Gość: Była pracownica Re: Karszówka - Retro House IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.05.10, 13:08
              Najchetniej bym tam bombe zuciła !!! syf kiła i mogiła!!!
              • Gość: rzucać, nie zucać Re: Karszówka - Retro House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 14:53
                Proponuję zucać jak tylko przestanie się pani seplenić :P Może zut będzie
                celniejszy niż ten powyżej.
                • Gość: była pracownica Re: Karszówka - Retro House IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.10, 09:40
                  Witam wszystkich.
                  Wszystkie ale to wszystkie pozytywne komnentarze pisze PANI
                  Wlaścicelka lokalu, wiem bo sama pare razy je pisałam:(
                  odradzam wszystkim co maja lub bedą mieli w tym lokalu jakiego
                  kolwiek rodzaju uroczystości.
                  • Gość: ja również tam pra Re: Karszówka - Retro House IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.06.10, 22:53
                    Witam ja również tam pracowałam ale nie upoważnia to nikogo z byłych pracowników
                    do wydawania jakichkolwiek opinii.To że widzieliśmy co się tam dzieje i jak to
                    wygląda od wewnątrz nie pozwala nam do odradzania komukolwiek organizacji tam
                    imprez,osobiście przykro mi tylko że chęć pomocy w rozwoju tej restauracji była
                    nie doceniona, a nawet wyszydzona po moim odejściu.dlatego też okażmy większą
                    kulturę i nie krytykujmy bo nie ma co i kogo a zwracamy tylko ich uwagę i
                    powiększamy plotki.Są godni pożałowania
                    • Gość: B3rT Re: Karszówka - Retro House IP: *.pl 19.06.10, 09:06
                      Ogolnie teraz co sobote stworzono jakies DANCE'INGI? Muzyka na full, kolumna
                      przez okno i zero gosci ? Naprawde polecam jakas wieksza reklame ...
                      Jakos obiekt musi przezyc, zobaczymy xd
                      • Gość: syf Re: Karszówka - Retro House IP: *.radom.vectranet.pl 20.06.10, 18:10
                        właścicielka- o ranyyyyyyyyyyyyyyyy HAHAHA myslalem ze padne jak zobaczylem ja
                        na komunii brata
                        co z tego ze mloda, skoro metr tapety na sobie przykrywajacy okropna.. hmm twarz.
        • Gość: IJA Re: Karszówka - Retro House IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 12:59
          KOmunia w czerwcu??????? ciekawe, bardzo ciekawe
    • Gość: syf Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 20.06.10, 18:11
      a i komentarze od bylych pracownikow daja do myslenia. trzeba byc wlascicielka
      zeby pozytywne opinie wystawiane przez sama siebie byly jedynymi pozytywnymi
      opiniami ;))))))
      • Gość: wilki Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 22.06.10, 07:41
        czyli nie robic tam imprezy firmowej? a jest tu jakies pozytywne zdanie?
        • Gość: czarny Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 21:57
          zenada kucharza wystawili na pokaz haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          pozytywnego zdania sie chyba nie doczekasz no moze wlascicielka ci
          to zrobi ta przyjemnosc
          • Gość: patryk Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 22.07.10, 09:11
            Ostatnio byłem na przyjęciu weselnym, super dania, wspaniała obsługa, tylko tak trzymać:))
      • Gość: robert Re: karszówka IP: 80.249.4.* 28.10.10, 15:36
        właścickela to zwykła oszustka , kłamca i człowiek bez godności oraz wąłsnej wartości( bo jak taki człowiem morze miec wartość , chyba zerową) NIe zostawiajcie tam żadnych pieniędzy, zaliczek, zadatków, nie wykjonujcie tam żadnych usług- ZA NIC NIE DOSTANIECIE PIENIĘDZY-DZIADOSTWO
    • Gość: MARTYNA NIESTETY Re: karszówka IP: *.cdma.centertel.pl 23.07.10, 19:44
      SYF I JESZCZE RAZ SYF KAŻDY SIĘ POZNAJE NA PANI WŁAŚCICIELCE JAKA JEST FAŁSZYWA
      KŁAMLIWA ITD. NIECH SIĘ OGARNIE BO NAWET JA ZOSTAWIŁ TEN KTÓREGO TAK UTRZYMYWAŁA
      CHYBA BRUDU I SMRODU NIE WYTRZYMAŁ CHOCIAŻ DOSTAWAŁ KASĘ HE HE DOBRE!!!!!!!!!!!!
      • mario-81 Re: karszówka 27.07.10, 23:20
        jestes durnym idioya mie znasz ludzi a wypisujesz takie bzdury jaki
        masz problem badz odwazny i napisz o swoich brudach czemu czepiasz
        sie innych taki jestes czysciutki ha ha jestes zwyklym idiota który
        z zazdrosci wypisuje takie glupoty jak ci nie odpowiada po co tam
        chodzisz jestes tam zbedny poczytałam te głupoty co tu wypisujecie
        sa one nie prawdziwe to gołym okiem widac ze komus zalezy na
        zepsuciu opini tej osobie kto ja zna wie ze nie jest to prawda a
        pranie takich rzeczy to smieszne kazdy szanujacy sie człowiek nie
        zrobiłby tego tylko taki śmieć jak ty to potrafi
        • gosc-52 Re: karszówka 27.07.10, 23:33
          tak masz racje to stek bzdur wypisywanych na temat tej włascicielki
          znam ja z widzenia jak przechodze tamtendy jest miła osoba która
          sie nie wywyzsza potrafi porozmawiac z kazdym i zawsze słuzy pomoca
          wiec dziwi mnie fakt iz jest tak duzo zyczliwych osób Ludzie
          opanujcie sie to brednie które sa tu wypisywane a wy to czytacie i
          wierzycie jest wiele sposobów na zniszczenie dobrego imienia osoby
          na która ma sie złosc. jesli sie rozstała to jej sprawa komus to
          radosc sprawia a jesli bylbys na jej miejscu miło byłoby ci czytac
          takie rzeczy a moze on na nia nie zasługiwał skoro mówisz ze byl jej
          utrzymankiem i miała dosc a moze dacie jej odpoczac bo to nie
          ludzkie obrabiac komus tak dupe
          • Gość: micro Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 00:33
            ci ludzie są poprostu zawistni, że im się nie udało w życiu to chcą swoim jadem popsuć je innym..ŻAL
            • gosc-52 Re: karszówka 28.07.10, 22:38
              jednak sa normalni ludzie ktorych nie boli ze ktos probuje robic cos
              dobrego w tym miescie a nie sztuka jest robic błedy sztuka jest
              umiec sie do nich przyznac i je naprawiac widze ze ta włascicielka
              to potrafi zmienia personel dlaczego? dlatego ze w Radomiu jest mało
              ludzi którzy chcą pracowac na wysokim poziomie nie rozumiem dlaczego
              ktos tak uczynnie chce zniszczyc to nad czym ona tak ciezko pracuje
              Z czystej ciekawosci bylam tam nie jest prawda to ze jest
              tam ,,brud,,nie ci ludzie naprawde dbaja o to miejsce mily
              kelner ,dania starannie przygotowane a co najwazniejsze smaczne.
              Jesli chodzi o włascicielke to mysle ze na brak adoratorow nie moze
              narzekac super figurka młoda ładna pozazdroscic
              • gosc-52 Re: karszówka 28.07.10, 22:46
                jeszcze jeno rozmawiajac z nia widac ze ma poukładane w głowie a nie
                jest słodka blondynka której spadło z nieba cos on poprostu na to
                ciezko pracuje bo nie jest to łatwa praca
                • Gość: IJA Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 13:07
                  Cholernie ciężko pracuje, piątkowy późny wieczór, a właścicielka, w towarzystwie kilku podstarzałych kumplek i jednego niemozliwie klejącego się do niej faceta baluje w Pivovarii, tak...bardzo dba o interes ale niekoniecznie własny.
        • Gość: mug Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 17.04.12, 21:39
          nie chodzi tu o zadne zepsucie opinii, ktora i tak jest juz doszczetnie zepsuta, tylko o wyrazenie swojego zdania. przeciez tu nie ma ani jednego pozytywnego komentarza, nie liczac tych wypisanych przez wlascicielke. widac, ze nie potrafi prowadzic restauracji, nie ma o tym zielonego pojecia. gdyby bylo inaczej, ludzie nie pisali by tu tego, czego sami doświadczyli bedac w tym lokalu.
      • Gość: oszukany Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:12
        ostrzegam przed współpracą z pseudorestauracją KARSZÓWKA na Limanowskiego
        • Gość: oszukany 2 Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:32
          potwierdzam, właścicielka Martyna robi ludzi w balona, imprezy do bani, wszystkiego mało i zimne........nie polecam. Karszówka najgorszym miejscem w Radomiu
    • Gość: petitek=] Re: karszówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.10, 10:32
      ahhahaah ;D
      ja bo co ???? =]
      • Gość: oszukany Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 15:58
        ta suka włascicielka nie płaci za zamówiony i odebrany towar
        • 24was Re: karszówka 09.11.10, 17:05
          martyna i ta p.ula to dwie super oszustki i naciągaczki.nie pracujcie tam i nie róbcie żadnych imprez.syf,kiła i mogiła.
    • Gość: uui Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 19.10.10, 22:23
      To moja 2 impreza którą robiłem i wbrew wszelkim opinią polecam:) miła obsługa, wyśmienite jedzenie, czysty, zadbany, lokal.
      • Gość: Tadeusz Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 20:36
        Witam, byłem w tym lokalu na sylwestra 2010/2011

Bardzo mi się podobało, nie wiem co macie do tego lokalu, jak dla mnie rewelacja, na pewno za rok znajdę się w tym samym miejscu...

Świetna orkiestra, "kasyno", Jedzenie przepyszne. Gorące pachnące. Wbrew poprzednim opiniom, jak najbardziej Karszówkę mogę zaliczyć do jednych z najlepszych lokali w Radomiu.

Szedłem tam z przymusu ze znajomymi, bo po wcześniej przeczytanych Waszych opiniach nie wydawalo mi się ze Sylwester właśnie w tym miejscu może być udany.

Jeszcze raz Bardzo polecam ten obiekt.
        • Gość: zły Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 02.01.11, 17:33
          Dziwie sie ze włascicielka nie dobierze sie do skory tym zasmarkanym gnojom,piszącym od miesiecy na tym forum
          • Gość: lila Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 14:56
            imprezy robione w tym lokalu sa rewelacyjne!!!!!sylwester pierwsza klasa!!!!!!polecam kazdemu!!!!
        • Gość: aga Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 14:54
          popierama wj 100 %. sylwester zorganizowany rewelacyjnie. smaczne jedzenie orkiestra ze rewelacja, obdługa super. napewno tam jeszcze wroce!!!!!!!!!!!
    • Gość: Damian Re: karszówka IP: *.radom.pilicka.pl 05.01.11, 10:41
      czy karszowka organizuje cos na dzien kobieti??? moze jaki styl bo ten lata 20 i 30 poprostu rewelacja... polecam wszystkim ten lokal i ta p. Ula super kobieta:)
      • Gość: Hary Re: karszówka IP: *.tktelekom.pl 06.01.11, 11:33
        Sylwester super.Muza bardzo dobra.Kasyno super pomysł.Atmosfera ok.Jedzonko smaczne.Zabawa udana.
        • Gość: naiwni ludzie Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 27.03.11, 09:23
          karszowka to nawet nie jest restauracja to jest jakas speluna brud smut i mogiła.. wystarczy wez przy ogladaniu sali do pokoju co nie jakas p Urszula poleca ze podczas wesela tam mozna cos zostawic itd ogolnie bardzo fajny pomysl z tym pokojem ale po wejsciu do niego moja przyszla zona swoja biala suknie by ubrudzila w tym brudzie chyba obsługa zapomniała posprzątać. Ogolnie obsludze tez rece sie trzesa jakby byli przepracowani albo nie fachowi no albo po alkoholu. pozatym o dobrej niby restauracji świadczą zajete terminy a tam mozna kiedy sie chce zamowic a na lokal ktory jest pare ladnych lat na rynku juz widac ze cos tu nie hallo pozatym sa komentarze a te niby sylwester 2010/11 az nie chcialo mi sie uwiezyc ze cos tam moglo dobrze wyjsc a wiec zadzwonilem do sasiada co tam byl i pow cyt." ze szalu niebylo gdyby nie dobrze dobrana paczka znajowych to by chu....jem wialo " pozatym zobaczcie na komantearze ze sa w odstepach napisane kilku minutowych wiec latwo mozna sie domyslec kto robi reklame... NIE POLECAM
          • Gość: alex Re: karszówka IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 10:49
            a ja slyszalam ze ten obiekt idzie pod mlotek.
    • Gość: Michał Re: karszówka IP: *.radom.pilicka.pl 29.04.11, 12:30
      hej co do tych waszych opini zgodze sie ze wszystkim ale co do kelnerów nie ludzie sa tam przepracowani... mieliśmy tam impreze 3 dniową to było śmieszne ale cały czas widziałem tych samych kelnerów " nawet sportowiec by nie wytrzymał" sory ale ludzie to nie zwierzęta a i ich nie powinno sie tak traktowac.. nie polecam:(
    • Gość: Sylwia Re: karszówka IP: *.radom.pilicka.pl 06.05.11, 11:40
      Patologia...
      • Gość: interlex Re: karszówka IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.06.11, 08:09
        Banda oszustów !!! Ostatnio wybierałam miejsce na rodzinną imprezę i między innymi pojawiłam się w w tym miejscu. To jest jedna wielka rozpacz, popękane ściany oraz sufit sprawiły iż postanowiłam zadzwonić do urzędu miasta, żeby dowiedzieć się czegoś na temat tego obiektu. To co usłyszałam przerosło moja najgorsze oczekiwania : 1. Nie mają odbioru technicznego budynku 2. nie mają koncesji na alkohol, 3. nie mają pozwolenia na prowadzenie działalności 4 właściciele są zadłużeni do tego stopnia, iż w krd widnieją jako nierzetelni kontrahenci 5. Po ostatniej kontroli z sanepidu nie otrzymali zgody na prowadzenie tam gastronomii ( to co zobaczyłam w środku było koszmarem ale ciekawa jestem co zastałabym w kuchni skoro sanepid, który wydaje pozwolenia budom bez wody bieżącej z kebabami na dworcu pkp, im nie wydał pozwolenia ) 6. Właściciele nie rozliczają się z dostawcami. Nigdy nie zrobię tam żadnego przyjęcia ani nigdy tam już nie wejdę, szczerze odradzam każdemu wizytę w tym miejscu...

p.s. ostatnio ( kwiecień ) mieli stronę internetową a teraz już jej nie ma, dla mnie to kolejne potwierdzenie braku profesjonalizmu ze strony tych ludzi...
    • Gość: stypowicz Re: karszówka IP: *.cafe-net.pl 12.10.11, 09:37
      co tam sie dzieje czy nikt tego nie widzi .. paranoja kelnerka jak mozna ją tak nazwac lata w po zaciąganej bluzce śliskich spodniach ona wyglądem nie przypomina kelnerki... zal jedzenie średnie bywało lepiej...
      • Gość: rurabomber Re: karszówka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.11, 21:02
        Nic dziwnego.Nikt nie chce tam pracować ani robić imprez,nie dziwię się.Odpady dla psów bo brak wywozu śmieci,kelnerzy muszą kłamać i ukrywać prawdę było dobrze na początku.Potem tylko ciągłe oszustwa.Że nie długo lepiej że będzie inaczej że zapłaci,że wszystko się naprawi.Ona nie ma pojencia o prowadzeniu tego lokalu.P.Ula oszustka już ona najlepiej wie jak kłamać ma w tym ogromne doświadczenie z poprzedniego lokalu.Jedzenie?Uważałbym na to a na pewno zastanowiłbym się czy tam zjeść.Syf na kuchni jest ogromny.Żałosne że nikt nie robi z tym porządku
        • Gość: hehe Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 26.10.11, 20:38
          witam :) ja aż nie mogę uwierzyć ze cos w tej karszowce cos sie dzieje Ulka to naprawdę kręt straszny i Martyna nie lepsza przewalają ze szok... noo ale tyle czasu to upada i jeszcze upaść nie moze ehh ;/
          • Gość: niki Re: karszówka IP: *.245.tronic.pl 06.12.11, 19:36
            że ja wcześniej tu nie dotarłam! szczęka mi opadła jak to wszystko przeczytałam bo dzisiaj zadatkowałam przyjęcie komunijne :( pewnie mogę zapomnieć o zwrocie zaliczki kur..... ale dałam się przerobić
            • Gość: Aneta Re: karszówka IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.12.11, 12:43
              Złodzieje i oszuści !!!
              • Gość: simon Re: karszówka IP: *.play-internet.pl 28.12.11, 23:14
                ja od samego poczatku wiedziałem ze to przedsiewziecie nie wypali, teraz moge sie tylko ironicznie usmiechnac, ale tak to zazwyczaj sie konczy gdy ktos chce sie czyims kosztem szybko dorobic
                • karszowka1 Re: karszówka 30.12.11, 20:25
                  KARSZÓWKA TO PIEKNY LOKAL I TO CO TU WYPISUJA TO OSZCZERSTWA STEK KLAMSTW
                  ORGANIZOWANY JEST SYLWESTER NA KTÓRYM BĘDĘ I JESTEM PRZEKONANA ZE TAK JAK W TAMTYM ROKU BĘDZIE UDANY BO BAWIŁAM SIE WSPANIALE I WSZYSTKO BYLO SUPER
                  • Gość: haha Re: karszówka IP: *.cafe-net.pl 05.01.12, 10:40
                    jakie kłamstwa jestem byłym pracownikiem tam jest żenada wykorzystywani ludzie śmieszna właścicielka i żałosna pani menadżer która wie juz naj lepiej jak zrobić ludzi w butelkę a te dobre komentarze spisane przez Martynę.. żal...
                    • Gość: Szacuneczek... Bosch... Tego się nie da czytać... :)))))))))))))) IP: 193.111.147.* 05.01.12, 12:29
                      Ludzie...
                      Większości bełkocząca! Zwolnijcie trochę - niech opadną emocje. Jak Wy konstruujecie te swoje wypowiedzi... Aż żal ściska... Domyślam się, że "ta większość bełkocząca" to ludzie młodzi. Gdzie pobieraliście nauki? Natychmiast składajcie w sądach pozwy na swoich nauczycieli, nie tylko tych od nauki języka polskiego ale również pozwijcie matematyków, fizyków - za to, że nie zdołali Was nauczyć logicznego myślenia. Przecież pobierali za to pensje. Chyba, że woleliście chodzić na wagary... Oj... wychodzi szydełeczko z woreczka... I to jak wyraźnie... :))))))
                      Podczas lektury tych Waszych potyczek słownych można popaść w jakąś depresję - uwierzcie. :))))))

Nie gniewajcie się, proszę, na mnie. Radzę uspokoić się, poczytać inne kłótnie (w których przynajmniej jeden z adwersarzy jest inteligentny), wziąć przykład z tych, którzy najlepiej używają ojczystego języka i czym prędzej wracać na to Forum, by pobatożyć prymitywa mającego inne od Waszego zdanie... Strzałeczka i... powodzenia... :))))))))
                    • karszowka1 Re: karszówka 06.01.12, 22:37
                      myślę, ze jesli byles lub bylas pracownikiem to mogłabys miec na tyle odwagi zeby podpisac sie imieniem i nazwiskiem ale coz tak jest latwiej komus szarpac opinie mysle ze ciezko ci sie pogodzic ze komus cos wychodzi bo kazdy ma poczatki kiepskie ale w tym lokalu sa ludzie którzy bardzo sie staraja co widac bylo na Balu Sylwestrowym bylo super!!!!!!! orkiestra grała muzyke dla wszystkich fajnie bawili towarzystwo jedzenie cieplutkie i pyszne nie mam pojecia czemu tak czepiacie sie tej dziewczyny moze popatrzcie na siebie co takiego mozna zmienic w samym sobie zebu pozniej oceniac innych
                      • Gość: _elunia_ Re: karszówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 20:51
                        Wcale nie dziwię się, ze takie opinie są o tym lokalu. Ja mam jak najgorsze wspomnienia z mojej imprezy, na która skusiłam się w lokalu zwanym KARSZÓWKĄ - lokalu, bo nie można nazwać tego restauracją. Na 35 osób był jeden kelner, który podając zupę wkładał palec do talerza, flaki były stare a rosół niesmaczny. Polędwiczki wieprzowe miały byc w sosie grzybowym a polane były łyżką gęstej mazi, która może tydzień temu była sosem. Podłoga była brudna i miałam wrażenie, że wszystko lepi się z brudu. A w lokalu przejmujące zimno. To była moja pierwsza i ostatnia impreza w tym lokalu. Nikomu w życiu nie polęcę tego godnego pożałowania lokalu.
                        • Gość: fanatyk Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 06.02.12, 20:58
                          heheheh ojj z ciekawości wszedłem na forum Karszowki :P wiedziałem ze jakieś 2 lata temu o karszowce były bardzo negatywne opinie bo planowałem wtedy urządzić tam przyjecie weselne i powiedziałem wprost hehe pani Menadżerce "Uli" ze wiem ze o tym miejscu krążą same złe rzeczy pani Ula zapewniała ze do terminu przyjęcia ten lokal bd drugim Hiltonem ale jak widzę nic przez 2 lata sie nie zmieniło i osoba przez swoje nie kompetencje chciała wyciągnąć pieniążki i zepsuć mi wesele bo zapewne bylo by nie udane :P ogólnie nie polecam tym bardziej ze komornik ma na tym juz łape i mozna kupić to ale zmiana nazwy dla przyszłego kupca nawet nie pomoże :P
                        • Gość: pracownik. Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 20.02.12, 18:56
                          jak sie babo glupia nie znasz to sie nie wypowiadaj, jeden kelner powinien obsluzyc ok 40 osob i tak jest wszedzie, nie liczy sie ilosc tlyko jakos jak ci sie nie podobalo to trzebabylo zatrudnic swoja obsluge a nie zasmiecac to forum takimi glupotami.
                    • Gość: byly_pracownik Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 08.01.12, 16:37
                      w zupełności się z Tobą zgadzam, również jestem byłym pracownikiem i wiem co tam się dzieje... we dwie to oszustki naciągają ludzi a dają gó..., tak się traci klientów. Dziwi mnie fakt, że ta restauracja ( o ile tą spelunę można nazwać "restauracją" ) nadal funkcjonuje.
                  • Gość: klientka Re: karszówka IP: *.giga-komputer.pl 29.06.12, 07:15
                    Karszówka- to krętacze, naciągacze, manipulanci, żerują na ludzkiej niewiedzy o ich przeszłości. W skrócie SODOMA I GOMORA.
                    • Gość: oszukana Re: karszówka IP: *.4-3.cable.virginmedia.com 16.07.12, 13:51
                      odradzam!!!! złodzieje!!! nie zwracają zaliczek! ze względu na pożar który ostatnio wybuchł niby przypadkiem w karszówce musiałam przenieść wesele! włascicielka nie chce oddac pieniedzy! krętacze
                      • Gość: re Re: karszówka IP: *.4-3.cable.virginmedia.com 16.07.12, 13:56
                        bylam tam na stypie w lutym 2012 masakra!!!!!!!!!! zimno!!! wszyscy goscie próbowali sie grzac przy niewykonczonym kominku! w którym palili jakimiś śmiećmi! umywalki nie działały! jedzenie bardzo średnie, a surówka do obiadu wstrętna na bank ze słoika chyba skiśnieta a na dodatek właścicielka zaprosiła swoich gosci na obiad w rogu sali to my cala rodzina pogrążona w żałobie a tu jacys obcy ludzie za nasza kasę na obiad sobie przyszli! żal ! zero profesjonalizmu! odradzam!
            • Gość: nikiminaj Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 10.01.12, 20:13
              dont worry, be happy, will be good, I'll promise you
        • Gość: ZAL OPADAJA RECE Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.12, 22:50
          SKAD WIESZ, ZE JEST SYF NA KUCHNI I ZE BRAK WYWOZU SMIECI? WIDOCZNIE BOISZ SIE PRZEDSTAWIC SKORO PISZESZ ANONIMOWO. KAZDY JEST TU MADRY BO INTERNET ZAPEWNIA ANONIMOWOSC. ZALOSNE JEST TO CO WY TU WYPISUJECIE.
          • Gość: Magda Re: karszówka IP: *.radom.pilicka.pl 23.01.12, 12:26
            Gesler się tym zajmnie ;)
            • Gość: monika Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 24.01.12, 11:37
              tylko ciekawe kiedy i w jaki sposób ;)
              • Gość: tolo Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 20.02.12, 21:41
                odradzam wszystkim ten lokal, to naciągacze!!! właściciele są zadłużeni do tego stopnia, iż w krd widnieją jako nierzetelni kontrahenci.
                • Gość: yogi Re: karszówka IP: *.cafe-net.pl 22.02.12, 22:13
                  ha ha . 1 kelner powinien obsłużyć od 16 do 20 osób , kur wa takie sa przyjęte standardy w dobrych lokalach (a karszowka stara sie na taki bardzo usilnie promować ). Co innego oczywiscie duze wesela, jesli sa dobre warunki (wózki itp) to wtedy nawet 50 .
                  • Gość: mila Re: karszówka IP: *.cafe-net.pl 21.03.12, 10:03
                    patologia patole to jest dobre określenie... brudas.. to są pozytywy właścicielki..:)
                    • Gość: werter Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 21.03.12, 14:56
                      a kto to teraz prowadzi? czy ta młoda Martyna z Marcinem K. czy ktoś inny? bo jakoś nie śledzę tego wątku cały czas
                      • Gość: gosc Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 11.04.12, 21:56
                        Marcin tam juz nie pracuje, prowadzi to byla menagerka ktorej imienia nie bede tu wspominac bo az smiech na sali hahahaha.
                        • Gość: rob Re: karszówka IP: *.static.korbank.pl 15.04.12, 22:43
                          Byliśmy tam na imprezie zorganizowanej przez Szkołę Tańca. Powiem tak to co widzieliśmy i zjedliśmy to coś co na szybko można dostać w budce z hod-dogami. Obsługa jak ma ochotę to pracuje jak nie, to stoi i się uśmiecha. Mimo uwagi że większość produktów jest z proszku Pani Menager wyśmiała nas i kazała zapłacić dodatkowo za kawę której nie zamówiliśmy , tylko ktoś przy naszym stoliku. totalna porażka
                          • Gość: mug Re: karszówka IP: *.radom.vectranet.pl 17.04.12, 21:35
                            bo menagerka chce zarabiac na wszystkim co sie tylko da, wiadomo ze kawa jest wliczona, bynajmniej powinna do ceny za osobe, tak jest wszedzie. jezeli nie to sie to uzzgadnia wczesniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka