mag-75 15.01.09, 11:23 Co sądzicie o tym lokalu? Warto do niego się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teta1985 Re: Dionizos 15.01.09, 11:53 Coś nowego? Ja znam tylko taki sklep na Borkach. Bardzo dobry z resztą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Dionizos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 14:01 Chodzi Ci o ten lokal na chrobrego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akademik Re: Dionizos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.09, 14:08 Dobre walki można tam czasem zobaczyć. Do tego za darmo. A poważnie, to jest to speluna, gdzie schodzi się mnóstwo szemranego towarzystwa. Byłam tam chyba 3 razy, chociaż mam blisko i więcej nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-75 Re: Dionizos 15.01.09, 18:30 To jest jakiś nowy lokal na Chrobrego, na wprost Politechniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KG Re: Dionizos IP: 82.139.41.* 15.01.09, 18:50 Gość portalu: akademik napisał(a): > Dobre walki można tam czasem zobaczyć. Do tego za darmo. A poważnie, > to jest to speluna, gdzie schodzi się mnóstwo szemranego > towarzystwa. Byłam tam chyba 3 razy, chociaż mam blisko i więcej nie > pójdę. Pff.Weż sie ogarnij troszkę.Lokal i obsługa naprawdę w porządku.Jest osobna sala dla niepalących.Piwo w cenie jak w reszcie lokali na akademickim i uważam ogólnie że lokal wart jest odwiedzin no chyba że ktoś woli mordownie typu Quick itp.A i zapomniał bym dodać że w lkoalu można nabywać mocniejsze trunki po rozsądnych cenach jako jedyny taki lokal w rejonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korben Re: Dionizos IP: *.udn.pl 16.01.09, 09:06 Lokal podrzędny. Restauracja to nie jest i nie będzie. Po drugie nie lubię lokali w których na ścianie wisi duży telewizor a przy wejściu stoi kupa zakapturzonych małolatów grających na jednorękich bandytach. Ja osobiście chcąc dobrze zjeść udaję się ostatnio do Casablanki nawet smaczne mają tam potrawy a i klinat oraz obsługa jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Dionizos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 15:50 Jadlem w Dionizosie juz kilka razy, to ze maja automaty ktorych wogole nie widac z sal gdzie sie je to szczegol, dla mnie wazne jest ze maja super menu w ktorym nie mam kolejnej pizzy kebaba czy innego smietnika. Super potrawy grecie i polskie, ja polecam pene i lososia z grilla. Do tego calkiem tanio jak na jedzenie w lokalu. Polecam jeszcze stronke chociaz narazie nie dziala cala :) www.dionizospub.pl ma byc cale menu tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Dionizos IP: 82.139.52.* 22.01.09, 17:51 Kolezanko chyba pomylilas lokale bo ja bylem w tym lokalu kilka razy i jedzonko atmosfera i obsluga byla oki. Ktos tez pisze ze to nie jest restauracja bo to nie jest restauraqcja tylko pub zreszta tak jak jest na ulotce. Co do samego lokalu jak na Radom cudowny Radom to rewelacja. A to ze sa chlopaki w kapturach to wszedzie sie to spotyka. Ale nigdy nie widzialem osob wystajacych tam pod lokalem a poza tym wychodzac z lokalu kazdy moze chwile popstac pod tym bardziej jak soie wychodzi w kilka osob ze znajomymi. Co jedzenia w lokalu to po pierwsze jest tani, czysto i baardzo ale to bardzo smacznie. Osobiscie polecam kalamary(pomimo ceny) jak i kurczakosa plus ryz. Mistrzostwo swiata polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Dionizos IP: *.radom.vectranet.pl 22.01.09, 19:09 > Co do samego lokalu jak na Radom cudowny Radom to rewelacja. A to ze > sa chlopaki w kapturach to wszedzie sie to spotyka. naprawde? hm jakos np w Europejskiej nie bywaja ;) alez obroncow sie tu znalazlo, cala rodzina wlasciciela walczy o dobre imie lokalu? brawo za solidarnosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnal Re: Dionizos IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.09, 15:50 akurat jestem zwyklym klientem i prowadze zupelnie inna dziallnosc gospodarcza a am bylem kilka razy bylem na obiedzie i poprostu mi bardzo smakowalo. Polecam i tyle. A co do ubioru niektorych osob to poprostu zalezy jak sie trafi , bo na szczescie jeszcze w tym karju nie zabroniono ludziopm ubierac sie po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor Re: Dionizos IP: *.radom.pilicka.pl 16.01.09, 16:51 Największym plusem tego lokalu są potrawy w nim serwowane. Polecam: MELIDZANES PAPUCAKIA!!! / mówiąc naszym językiem - bakłażan zapiekany z kurczakiem i warzywami całość przykryta serem/.Jedna porcja wystarczy żeby czuć się nasyconym smakiem i dopieszczonym kulinarnie. Nie kosztuje wiele bo w cenniku zaledwie 14 zł. Wierzcie mi, niejeden radomski restaurator chciałby mieć u siebie kucharza, który tak gotuje jak P.Jarek. Szacunek! i dziękuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Dionizos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 16:22 mila obsluga dobre jedzonko i super klimacik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrula Re: Dionizos IP: 82.139.46.* 17.01.09, 17:04 Oczywiście, że warto. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dionizos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 21:53 Posluchajcie wy parszywe obrzydliwe i leniwe sknery, po pierwsze jezeli to jest speluna to pokazcie mi lepszy w sensie czysciejszy i ladniejszy lokal (powtarzam lokal nie restauracje)z klasa, w tym zacofanym naszym radomiu! po drugie do diabla, czego wy oczekujecie restauracji??? phi dla tych ktorzy pisza ze to speluna, to prosze, DLA WAS RESTAURACJE NIE ISTNIEJA BO NIE POTRAFICIE SIE PROSTACY ZACHOWAC I DOCENIC ZE KTOS WAM SMAKOLYK PRZYNIESIE I ZAPYTA CZY SMAKOWALO,WSTYD!!!!! LUDZI TRZEBA DOCENIC A JESLI WAS NA TO NIE STAC TO ZAPRASZAM DO BLOKOWISK ALBO DO DZUNGLI!!! i na koniec z calym szacunkiem dla porzadnych gosci, Wlasnie przez takich dumnych wybrednych sknerusow w Radomiu restauracji nigdy nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-da Re: Dionizos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 23:11 bardzo sympatyczny lokal, dobre jedzonko,miła obsługa, tanio i bardzo czysto.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: somrerro Re: Dionizos IP: 193.111.144.* 20.01.09, 11:57 jedzenie super, elegancko podane, nie na plastiku jak w większości radomskich "restauracji", nazywa się pub i w 100% nazwa pasuje, dość tani alkohol, jedzonko niesamowite, zamówcie sobie golonke w piwie a zrozumiecie o czym pisze. i jeszcze jedna sprawa ... reklama radiowa jest bombowa hehehe żaden z Bogów olimpu nie je w domu tylko w dionizosie... o Gromowładny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margooo Re: Dionizos IP: *.radom.vectranet.pl 20.01.09, 12:43 Lokal jak najbardziej ok. Lubię tam chodzić na niedzielny obiadek. Zdecydowanie polecam. No ale jeśli dla kogoś to speluna (takie zarzuty tu padały), to zapraszam np. do Aviatora - gwarantuję że wrócicie do Dionizosa na pyszne i tanie jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Dionizos IP: *.37.udn.pl 23.01.09, 18:45 Milo ze rodzina broni intersu? A moze to pracownicy w ramach obowiazkow tak aktywnie postuja? Pierwsza rzecz - strona to porazka...najpierw sie cos konczy a nie wypuszcza bubel...darmowy kurs z internetu i byle kto zrobi cos co przede wszystkim dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęściarz Re: Dionizos IP: 93.105.144.* 23.01.09, 21:41 A druga rzecz? Jedzonka super! Byłem tam wczoraj ze swoją laską i... zapatrzyłem się na laskę obsługującą. Najważniejsze że jestem z nią umówiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: Dionizos IP: 82.139.41.* 24.01.09, 11:37 Oj dzieciaku chyba jeszcze śnisz.Owa dziewczyna posiada już chłopaka wiec bajeczki opowiadaj chłopakom w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tu to tam Re: Dionizos IP: *.radom.vectranet.pl 29.01.09, 15:56 Ludziska ogarnijcie sie! Skoro to jest zly lokal to zapraszam na aule, quicka lub najfajniejsze disco w radomiu czarna owce lub G2 tam zapewne dobrze zjecie a przy okazji dostaniecie po ryju od skorpionow. Wg mnie normalny mily lokal spoko urzadzony milo i przyjemnie i tyle. Warty odwiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMAKOSZE Dionizos - grecki bóg rozkoszy i wina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 11:57 W tym niewielkim ale fajnym lokalu jedzenie jest rozkoszą , a i wina (alkohole) mają swietne. Dobrze by było gdyby podobne lokale pojawiły sie w centrum Radomia. Pomyslcie Szanowni własciciele!!!Proponuje dawny lokal pana Wierzbickiego przy Zeromce 51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Dionizos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:57 Oho ho Kasanova więc to na kiedy się umówiliśmy?? bo jakoś nie bardzo sobie przypominam żebym z kimkolwiek się umawiała Panie średnio sympatyczny kolego:)A tak na marginesie to odnoszę wrażenie że masz pewnie kompleks i problemy ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopyto Re: Dionizos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:12 na stronce www.dionizospub.pl macie menu i kilka zdjęć lokaliku ocenić możecie sami. Jak dla mnie całkiem fajnie, przytulnie, dobrze podane nie na jakiś plastikach, niedrogo. Coraz więcej ludzi organizuje imprezy jak komunie chrzciny urodziny to o czymś to świadczy. Dla mnie ok a Wy przejdźcie się i oceńcie sami. Odpowiedz Link Zgłoś