szmyrcyk 20.01.09, 22:41 kwota 356 722 tys,zł to 356 milionów 722 tysiące zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nie matematyk W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:45 Już nawet w gazecie nie mają człowieka, który by poprawnie potrafił kwotę napisać. Wynika z tego zapisu, że Reflex będzie chronił za 356 milionów 772 tys. złotych. Oj, do szkółki pismaki, do szkółki, nawet w ferie - nie będzie wstydu przed dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleocokaman? Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:39 "Jak dowiedzieliśmy się w Radkomie, do przetargu zgłosiło się sześć firm, ale tylko dwie spełniły warunki i ich oferty uznano za ważne. Reflex dał niższą cenę i wygrał. Agencja Kowalczyk zażądała 375 328 zł." To kto w końcu wygrał: Reflex czy Agencja Kowlaczyk? Bo nie kumam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: 82.197.39.* 21.01.09, 09:00 Ciekawe kiedy wyborcza napisze o swoich "przekrętach" związanych z przetargami. Przykładem może być zeszłoroczny przetarg na zamieszczanie ogłoszeń przez Urząd Miejski w Radomiu. Taki "zły" urząd i taki "zły" prezydent pozwolił wygrać wyborczej w przetargu. Przyjmując tok myślenia czołowych propagandystów wyborczej Domańskiego, Ciepielak i innych - na pewno musiało dojść do przekrętów podczas tego przetargu - a może poprostu wyborcza stosuje ceny dumpingowe a co się z tym wiąże praktyki monopolistyczne aby wykosić konkurencję? Może tą sprawą zainteresuje wszystkich miłośników tego forum a nawet odpowiednie służby:)) Liczę, że ukaże sie interesujący tekst w wydaniu papierowym na ten temat. Tylko przyjmując działanie czołowych szkolonych opluwaczy RP należy się spodziewać tylko jednego komerntarza: jak ja coś robię to jest ok ale jak robi to samo ktoś inny to jest beee i zapewne doszło do przekrętów. Życzę miłego dnia wszystkim opluwaczom i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:05 A co w tym przetargu wygranym przez GW było przekretem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: 82.197.39.* 21.01.09, 12:46 A co z przetargiem było przekrętem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: 82.197.39.* 21.01.09, 12:47 oczywiście z przetargiem w Radkomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: 82.139.37.* 21.01.09, 09:11 Ludzie powiedzcie czy to istotne jest kto będzie ochraniał tą czy inną spółkę i czy jest jakikolwiek sens bezowocnie dyskutować o tym Radpecu.Są inne ważniejsze sprawy jak ta z ochroną przecież oni sobie łbów nie pourywają.Dziwię się że nad takimi sprawami jak ta rozwija się dyskusja .Ja tu się nie wpisuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwański Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.09, 09:23 Tak czy inaczej Lisiecka POtrafi interesy robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależna Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:27 Tak czy inaczej Lisiecka zaPISuje się jak obrotna babka Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... 21.01.09, 09:34 >>Jak masz zamiar założyć wątek to dokładnie czytaj napisane wątki bo założyłeś identyczny po tym jak "platfomer" ,który założył go o godzinę wcześniej w tym samym dniu od ciebie.Rezultat, mamy dwa identyczne wątki na forum do "owocnej"dyskusji.Przyznam szczerze że jest to temat nie dla mnie i nie będę zabierał głosu w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhr Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:46 to jest komentarz szmyrcyka do artykułu napisany jako pierwszy pod tym artykułem, nie powiny być zakladane oddzielne wątki gdy można wpisywać komentarze do konkretnego artykułu prasowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwer Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... IP: *.internet.radom.pl 21.01.09, 09:49 Czytać nie umiesz?Pierwszy był Placformer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhr Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:17 pierwszy był platformer, ale nie pod artykułem Pojawił się artykuł z możliwością komentowania, to szmyrcyk go skomentował (jako pierwszy), proste Niektórzy mogą nie wpisywać się w wątkach innych, tylko pod artykułami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhr Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:22 to raczej do platformera możesz mieć pretensje, że nie wpisał się pod artykułem tylko go skopiował i załozył oddzielny wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... IP: *.31.radom.pilicka.pl 21.01.09, 16:15 Wolę firmę Reflex niż pewne inne o ubeckich korzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... 21.01.09, 21:59 Wolisz bo jesteś z PIS i masz z tego korzyści w postaci głosu radnej a ubecy ci głosu nei dadza.A wątek założyłem jeszcze wteyd gdy pod artykułem ni było funkcji "Komentuj" więc nie ściemniajcie że źle zrobiłem.Ten drugi kolo niepotrzebnie zakładał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłyochroniarz Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 23:41 Cóż,jeżeli chodzi o mnie,to wolał bym taką o ubeckich korzeniach niż o bandyckich-tak jak reflex(i nazwa pisana jest w tym przypadku małą literą z premedytacją...) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... 22.01.09, 07:55 Myślę że właściciel Refleksa będzie już wiedział co z tobą zrobić platformer.Najpierw piszesz pod swoim nickiem a zaraz później opluwasz bez logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
platformer Re:.Rada .dla "szmyrcyka".... 22.01.09, 08:38 Muszę cię pati rozczarować to nie jest mój wpis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: du Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.radom.pilicka.pl 22.01.09, 06:37 Za taką kasę można zatrudnić trzech dozorców i nadzorcę i sporo zostanie.Ale wydajemy kasę niczyją pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 08:28 Kto był na sylwestrze na placu to widział jaka to "profesjonalna" firma.Postawili do ochrony jakieś panie emerytki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki [...] IP: 93.105.146.* 22.01.09, 08:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex 22.01.09, 08:57 >>Jeżeli to ta sama firma co ochraniała Sylwestra na placu to uchroń Boże przed taką ochroną . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewel Re: W Radkomie będzie ochraniał Reflex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 12:01 To jest właśnie ta sama firma męża radnej Lisieckiej - Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki [...] IP: 93.105.146.* 22.01.09, 15:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seneka przewrażliwiony admin IP: *.31.radom.pilicka.pl 22.01.09, 16:09 Nie rozumiem co złego jest w stwierdzeniu POlityczne POmioty o których pisze Pinki?Adminie czyż byś identyfikował się z tym czymś że tak ci to przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś