Dodaj do ulubionych

Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ???????????????

IP: *.radom.pilicka.pl 30.01.09, 12:50
Obserwuj wątek
    • Gość: mandy Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.radom.vectranet.pl 31.01.09, 18:43
      Cukiernia Ewa
      • Gość: malinka Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 195.93.162.* 01.02.09, 10:20
        mnie smakuja z cukierni na ul.trojanskiej -os.poludnie
      • Gość: Łakomczuszka Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.13, 21:49
        W dniu 31.07.2013 r. w galerii Feniks w Radomiu w cukierni Ewa zakupiłam kolejny raz babeczki z owocami i kawałek ciasta Pani Walewska, które to mimo zapewnień p. ekspedientki miały być świeże a po przyniesieniu do domu i po częściowym zjedzeniu okazało się że ciastka są nie świeże i zalatuje kisem
        Ogólnie NIE POLECAM TEJ CUKIERNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!11
    • Gość: olla Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 82.139.38.* 01.02.09, 21:59
      Najlepszy tort jaki jadłam kupiony był w "cukierni krolewskiej" na ul.
      malczewskiego. Cena tortu weselnego to 37 zł/kg lub 47 zł/kg (w formie lozka).
      Jesli znacie ceny w poszczegolnych cukierniach tortow weselnych to prosze podajcie.
      • Gość: ana Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:59
        Cukiernia Aska, ul. Wierzbicka 65, 29zł/kg
        kilka fotek:
        www.fontanna.radom.pl/torty/index.html
        • Gość: niunia Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 80.50.55.* 10.02.09, 08:03
          dla mnie najlepsze tory sa w cukierni "EWA". Swoje cukiernie maja na
          ul. Trojańskiej (os. Południe), ul. Żeromskiego zarówno w Stokrotce
          jak i na przeciwko Kwiaciarni Elite. Cena tortu to 36zł/kg. Są
          pyszne i potrafia zrobic wszystkoooo
          www.cukierniaewa.pl/start.php?NR=39
      • Gość: ela Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 82.139.50.* 11.02.09, 08:53
        Cukiernia EWA - najsmaczniejsze !!! Kupuję u nich od dawna i nigdy
        mnie nie zawiedli. Mają kilka punktów w Radomiu ,więc z zamówieniem
        nie ma problemu.Nie mam porównania odnośnie ceny, ale wyroby mają
        pyszne i to się dla mnie liczy.Szczerze polecam !!!
        • Gość: MP Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 80.249.4.* 27.11.09, 09:44
          Tort u Ewy ja zamówiłam na chrzest mojego synka Największa PORAŻKA!!!!.
          Nie powiem tort był dobry ale nic poza tym.
          Mimo że prosiłam o nie wkładanie żywych kwiatów bo kupiłam swoją figurkę na tort
          to otrzymałam właśnie z żywymi kwiatami (co do ich świeżości to nawet nie będę
          się wypowiadać bo szkoda moich nerwów)bo pani stwierdziła że figurka się nie
          zmieściła - bo pani w cukierni żle podała wielkość tortu.
          Ponadto tort tak namoczony ( oczywiście płacisz za wagę tortu)że drugiego dnia
          to aż pudełko w lodówce przemiękło. KAPAŁO!!!
          Oczywiście po moim e-mailu do firmy ( właścicielka stwierdziła że to nie ich
          wina)nawet nikt nie poczuwał się do konieczności przeproszenia mnie.
          PANIE PANOWIE RADZĘ NIE UFAĆ TEJ FIRMIE JEŚLI MACIE WAŻNE UROCZYSTOŚCI takie jak
          Ślub Chrzest.
          JA BYŁAM ZROZPACZONA i skończyłam u WASILEWSKIEGO w dzień chrztu (bo było zbyt
          późno żeby cokolwiek wymyśleć)
          ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM!!!!!
          • Gość: gość Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 80.50.55.* 30.11.09, 10:25
            Wiesz co ja zamówiłam na własny ślub i jakoś nie miałam takich
            probloemów. Piekny, smaczyny tort ponad 15 kg i nic mi nie
            przemiękło, wszytko wygłodało przeslicznie a przede wszytkim było
            bardzo smaczne a nie jak u wasilewskiego sztuczna masa cukrowa
            której nie da sie jeść.
            Jak widać u Ciebie przerost ambicji, oraz dbanie bardziej o wygląd
            niż o smak. Mój tort był przepiękny i przesmaczny. a jdank chyba 15
            kg tort slubny to większ wyzwanie niż jakis tam 3 kg tort na
            chrzciny.
            • magdzicka1 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 30.11.09, 23:29
              ja tez mialam rewelacyjny tort wisniowo-czekoladowy, ktory wszystkim smakowal i
              ktory bardzo mile mnie zaskoczyl bo nie bardzo wyobrazalam sobie to polaczenie.
              Skorzystalam z ich sugestii i nie zaluje.
          • ankaa_g Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 25.01.10, 16:05
            MP piszesz że to największa porażka a później że tort był dobry?
            Kupiłaś większą figurkę od tortu??:)o losie...

Ja zamawiałam tort na swoje wesele w cukierni Ewa. Wyglądał i co
            najważniejsze smakował rewelacyjnie. Na szczęście nie kupiłam
            figurki 50cm x 60cm =] pewnie też by mi się nie zmieściła, a tak
            miałam piękne żywe kwiaty.

"konieczności przeproszenia mnie" - dobry tekst...
      • Gość: joanna182-0 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.radom.vectranet.pl 28.11.09, 14:53
        Pewnie masz na mysli cukiernie KILIANA. Torty na dobre, ale ciastka ma fatalne.
        Torty weselne zamawia w Poznaniu, a przybiera już u sobie.
        • Gość: ola Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 09:44
          A my nie przykładamy takiej wagi do tortu weselnego bo zamówiliśmy w stolicy
          czekoladową fontannę. Szkoda że w Radomiu takich nie macie
          • Gość: elka Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.radom.vectranet.pl 01.12.09, 10:29
            ALE WIOCHA Z FONTANNAMI
          • Gość: joanna182-0 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 12:43
            Zdecydowanie wole przywiązać wagę do tortu gdyż nie będzie czekoladowej fontanny
            gdyż uważam to za tandetę. Poza tym u mnie na weselu nie cieszyłaby się
            zainteresowaniem gdyż nie będzie dzieci.
            • Gość: ola Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.09, 14:23
              Jeśli myślisz że fontanna jest tylko dla dzieci to chyba nigdy nie byłaś na
              weselu z fontanną. Poza tym jak masz dużo ludzi ze wsi na weselu to i w barmana
              nie inwestuj bo będą pili tylko czystą wódę, a drinki dla nich to jakiś kosmos.
              Masz racje najważniejsze to zamówić gigantyczny tort żeby gości mieli o czym
              opowiadać.
              • Gość: joanna182-0 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 16:18
                Może ty masz rodzinę ze wsi, bo ja to nie. Byłam na weselu z fontanną i dla mnie
                żadna rewelacja. U mnie na weselu będzie i wódka, ale też i spory wybór innych
                alkoholi jeśli ktoś nie lubi wódki, no i oczywiście śliwowica. Dla mnie ta
                fontanna czekoladowa to wiocha i to nie jest tylko moje zdanie.
                • Gość: ola Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.radom.vectranet.pl 03.12.09, 21:21
                  A będziesz miała wiejski zespół czy nowoczesnego DJ-a ??
    • beksa99 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 28.04.13, 12:06
      Dobre torty sa w cukierni MAK z Kowali. Zamowilam tort na chrzest a wczesniej bralam weselny owocowy i bylam zadowolona. Pani zrobila cudenka na tym torcie. Pomysly ma swietne. Teraz maja swoj sklep na 25 czerwca kolo szkoly jezykowej.
      • Gość: Justin Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.13, 20:50
        Przyznaję torty i ciasta mają pyszne. Umieją doradzić i właścicielka świetnie stroi. Ma fajne pomysły. Ciągle u nich zamawiamy😊 na różne imprezy
    • Gość: robi super torty IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.13, 22:25
      Ja też kupuję w cukierni Ewa i jestem bardzo zadowolony. Mają wspaniałe torty, zwłaszcza malinowy, a babeczki z owocami są ekstra.
    • Gość: Robix Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ? IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.13, 22:35
      Ja też często kupuję w cukierni Ewa i uważam, że mają wspaniałe torty a zwłaszcza malinowy. Smakują mi również babeczki z owocami, są ekstra :-D
      • Gość: Ela Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ? IP: *.radom.vectranet.pl 10.10.13, 13:22
        Tylko cukiernia EWA ! W Radomiu nie ma lepszych!
    • Gość: ppp cukiernia "U Michała" IP: *.ksi-system.net 04.01.14, 14:42
      Ja miałam na weslu przepyszny tort z cukierni "U Michała". Genialny smakowo i piękne wykonanie, dokladnie tak jak chcielismy. Polecam z czystym sumieniem!
    • Gość: Ania Tort IP: 93.105.149.* 01.10.14, 19:24
      A ja zapraszam na domowy wyrób :) Polecam torty swojej roboty :) w stylu angielskim .

[img]https://img31.otofotki.pl/obrazki/pv370_ULOTKA.jpg[/img]
    • Gość: Ona Najlepsze torty biszkoptowe są są u Grzeszczyka. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.15, 12:51
      Najlepsze torty biszkoptowe są są u Grzeszczyka na Wałowej. Pychota. Tort ananasowo-truskawkowy. Marzenie. Z warszawy ludzie zamawiają i im przesyłam. A torty bezowe to w cukierni na Zielonej ale nie pamiętam jak się nazywa. I tyle. A najlepiej się przekonać samemu próbując. Te polecam z całą odpowiedzialnością.
    • darekswier Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 28.02.15, 13:46
      Cukiernia Słupek Adam na Słowackiego na Dlugojowie- testowałem juź wiele na rodzinne imprezy i tu mogę polecić zdecydowanie
    • Gość: Sławek Cukiernia Słupek - należy uważać!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.15, 11:23
      Zamówiłem tort 3kg i 1,2kg na weekendowe imprezy. Pierwszy miał być tiramisu+śmietanka+malina - dostałem śmietankowo-malinowy. Smak bardzo przeciętny, brak 3 warstwy zepsuł efekt Drugi z dekoracją na wierzchu, jagodowo-wiśniowy. Bardzo smaczny, ale... dostałem go w tekturowym opakowaniu firmowym, od którego przy wyciąganiu z samochodu odpadła rączka i tort dekoracją klapnął o asfalt przed domem. Nikt z personelu nie poinformował mnie, że tak sie może stać a opakowanie wyglądało na solidne. Na oba produkty nie dostałem paragonu, więc o reklamacji nie ma mowy. Pieniądze (będąc przy kasie fiskalnej) ekspedientka włożyła po prostu do szuflady i tyle. A o tym, że powiniennem mieć paragon, pomyślałem dopiero w domu. Stres i nerwy dostałem w gratisie.
      • Gość: gość Re: Cukiernia Słupek - należy uważać!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.16, 12:15
        wiem że cukiernie mają ogromne doświadczenie w tortach i ciastach ale ida na ilość a nie na jakość. Ja na ur. córki kupiłam u wasilewskiego był stary i niesmaczny. na kolejne urodziny dostałam namiar od koleżanki na prywatna osobę piekąca torty które też i pięknie wyglądają. Tu sie nie zawiodłam. Biszkopt leciutki, krem z prawdziwej bitej śmietany i co ważne te lukry z których był udekorowany mozna było zjeść (bo niektórzy robią lukry kompletnie niejadalne a kremy w smaku plastikowe). Tort był pyszny i piękny. Wiec warto zamawiać u prywatnych osób a nie w cukierniach. Takie jest moje zdanie.
      • Gość: robekj Re: Cukiernia Słupek - należy uważać!!! IP: *.centertel.pl 24.04.16, 16:05
        Ciekawe jakie studia trzeba skończyć żeby obliczyć wytrzymałość kartonu na mały ciężki przedmiot? Studiów nie skończyłem, ale wiem, ze lepiej brać pod spodem. Wiem bo kupowałem kilka razy i nie trzeba mi było tłumaczyć jak debilowi. Osobiście polecam. Zawsze dobre torty i inne wyroby.
    • Gość: robekj Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.centertel.pl 24.04.16, 16:09
      Cukiernia Słupek na ul. Słowackiego 190. Kupowałem kilka razy i zawsze byłem zadowolony. Ostatnio nawet zamowilem tort niespodziankę z dowozem, zapłaciłem przelewem i nie musiałem sie nawet fatygowac do sklepu. Wszystko za sprawa jednego telefonu. Siostra kupowała na wesele i tez bardzo zadowolona. Polecam
      • Gość: Gośka K. Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: 5.174.45.* 22.02.17, 11:35
        a ja zamówilam i godzine przed odbiorem zadzwonili ze nie bedzie toru nie polecam tej cukierni właściciele nie odpowiedzalni
    • Gość: ŁASUCH Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.07.16, 13:15
      Pyszny tort bezowy wspaniały krem z nutą alkoholu cukiernia Jaroszyński ul.Polna Radom
      POLECAM, SMACZNEGO!!
    • darekswier Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 24.07.16, 10:41
      CUKIERNIA ADAM SŁUPEK NA SŁOWACKIEGO!!!!!!
    • pokemon84 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 07.12.16, 15:22
      W beza i mus oczywiście. Sama przyjemność, niebo w gębie. Zawsze zamawiam jak są jakieś urodzinki w rodzinie. Cenowo też rozsądnie.
    • asiek0113 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 06.01.17, 09:30
      cukiernia EWA
      nie polecam Królewskiej na chrobrego, okropna obsługa, kierownictwo ma to głęboko w d...
    • edith_13 Re: Gdzie w Radomiu są najlepsze Torty ?????????? 26.01.19, 18:51
      Nie polecam Cukiernia EWA na Moniuszki. Miał być wyjątkowy na 70 urodziny mojej mamy, dekoracja fatalna. Smak przeciętny, żałuję , że kupiłam właśnie tam !!! Gdzie mogę zamówić naprawdę pyszny tort na wyjątkową okazję z ładnym przystrojeniem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka