Gość: niuśka IP: *.ib.com.pl 14.11.03, 22:17 a kto pamięta dawną siedzibę ekonomicznego na WSI, tam chyba teraz jest podstawówka, a dwie ulice dalej była taka knajpka, mała ale "pojemna",fajnie było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coloquez Re: WSI ekonomiczny 31.12.03, 11:31 witaj Niuska, Pamietam, pamietam, miałem przyjemnosć kończyć WSI wydz. ekonomiczny w roku 1996. Było wspaniale na tej uczelni, mała, uboga, ale klimat był wspaniały. A Ty w którym roku kończyłaś i jaki kierunek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuśka Re: WSI ekonomiczny IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 03.01.04, 09:41 w 1996 administrację zaoczną, stare dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: WSI ekonomiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:55 Młode siksy jesteście. Ja kończyłam WSI w 87 roku (wydz. ekonomiczny) Wspominam studia miło( Kudła, Peretiatkowicz, Mączka, Trzaskowski, Rząsa) Fajnie było!!! A kto pamięta jeszcze kabaret Dziura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: WSI ekonomiczny IP: *.ib.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:42 ja tez konczylam w 1996 roku ubezpieczenia, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poker Re: WSI ekonomiczny IP: *.kentinstitute.nsw.edu.au / *.nexnet.net.au 10.02.04, 08:03 A mialas klopoty z Pietrasikiem od matmy. Jesli tak to ile od ciebie wzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuśka Re: WSI ekonomiczny IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 11.02.04, 09:11 na szczęście nie miałam wogóle matmy, specjalnie wybrałam takie studia bo do matmy mam wstręt i antytalent, mieliśmy natomiast doc. Kudłę (teoria ekonom.)i ćwiczenia z jakąś młodą niewyżytą p.magister i to mi wystarczy,pomimo braku talentów w tej dziedzinie zdałam bez kasy, Odpowiedz Link Zgłoś
coloquez Re: WSI ekonomiczny 04.05.04, 15:49 Ja miałem matematykę ze Starnawskim. Niezły oszołom, ale w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: WSI ekonomiczny IP: *.udn.pl 21.05.04, 16:20 Hmmm, mnie nie minął ani Starnawski, ani Kudła,chociaż zdecydowanie wolę matmę od teorii myśli:)):)):));) 1996, too już tak dawno. Najbardziej utkwiła mi jednak w pamięci Lidka Wąsik. Moja promotorka zresztą. Dała wycisk, że hej! A tak w ogóle, to szkoda, że nauka już za mną... Szczególnie ta, gdy ma się zaledwie 20 lat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSI ekonomiczny IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.07.04, 17:10 Hej.Ja mam problem z matma...i oczywiscie z Pietrasikiem.Szykuje sie do poprawki we wrzesniu.Jednym slowem nic ciekawego...A Ty w jakich okolicznosciach sie z nim spotkales?pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
coloquez Re: WSI ekonomiczny 22.09.04, 11:39 Skończyłem ekonomię na WSI w roku 1996. Czekam na wpisy osób, które skończyły ten kierunek w tyn okresie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhm Re: WSI ekonomiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 10:43 Ekonomika i organizacja przemysłu 83 - 87 Odpowiedz Link Zgłoś