pola731 27.03.09, 09:31 widziałam , że robiłyście - mogę prosić na gazetowego? bo ja , głupia nie wzięłam wczoraj aparatu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palisanderka Re: zdjęcia ? 27.03.09, 09:52 Zbiorę wszystkie bo robiła joannanina i Iwona i dołączę zdjęcia prac naszych skarbów i ponagrywam dla Was na płytki. Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: zdjęcia ? 27.03.09, 10:47 ja mam zaledwie kilka,niestety padły mi baterie, kiszka!ale jak zbierzemy wszystkie to będzie fajna galeria na pewno:)Pola wyślę Ci te, które mam na razie jesli chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: zdjęcia ? 27.03.09, 11:21 pewnie , że chcę !!! mój M nie jest w stanie sobie tego wyobrazić - a mi brak słów , żeby oddać to jak było super:D Odpowiedz Link Zgłoś
joannanina Re: zdjęcia ? 27.03.09, 11:31 Pola wyślij mi swojego maila na mój adres, który Ci podalam w mailu sprzed chwili:) P.S mój M. był nawet na górze po nas, Ninie za bardzo się się spieszylo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marysia.piekos Re: zdjęcia ? 27.03.09, 18:16 wyślijcie mi też na gazetowego z góry dziękuję cmok Odpowiedz Link Zgłoś