agnieszkadrab1980 27.03.09, 10:41 Kochaneczki czy możecie mi polecić dobre laboratorium do zrobienia badań w Radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialypuch Re: Laboratorium analityczne 27.03.09, 11:48 Ja robiłam badania w szpitalu na Józefowie, można sobie też wykupić prywatnie jakieś i chyba nie jest drogo. poza tym jest jakies prywtne laboratorium na struga przy milej w wiezowcu, ale tam wiecznie sa kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś
kamar26 Re: Laboratorium analityczne 27.03.09, 15:41 hej wszystkie badania robię w Medica na Słowackiego 48 (tel 3654933)przy restauracji Zagłoba - robią analizy jakie chyba sobie tylko pomyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
mezi6 Re: Laboratorium analityczne 04.04.09, 21:46 też polecam ten na Słowackiego - bardzo miłe laborantki i cenowo chyba nawet taniej niż na Żeromskiego Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Laboratorium analityczne 27.03.09, 15:40 na Słowackiego jest fajne, za wiaduktem po prawej stronie, patrząc od 25 Czerwca, a jeśli chodzi o badania np. bakteriologiczne czy pasożyty/grzyby polecam laboratorium na Tochtermana, obok szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Laboratorium analityczne 28.03.09, 21:59 ja badania robię prywatnie u Leny Krajewskiej na Żeromskiego koło poczty - nie znam numeru - koło 80? Odpowiedz Link Zgłoś
marzena604 Re: Laboratorium analityczne 29.03.09, 20:48 U Krajewskiej to jest Żeromskiego 105, róg Żeromskiego i Zbrowskiego. Też polecam choć w ciąży wydali mi zaświadczenie ze złą grupą krwi (mam Brh+, a na zaświadczeniu było A rh-), podobno mieli pacjentkę i tym samym imieniu i nazwisku. Potem strasznie przepraszali, szukali mnie przez ginekologa, nawet do domu się wybierali ;) W rekompensacie zrobili mi badanie na żółtaczkę za free. Krew faktycznie dobrze pobierają, choć ja prawie żył nie mam. Nawet mojemu maluchowi jak pobierali to nawet nie pisnął i zawsze za pierwszym razem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadrab1980 Re: Laboratorium analityczne 29.03.09, 12:56 A robiłyście badania na Mickiewicza, Korpetta-Zych? Odpowiedz Link Zgłoś
pola731 Re: Laboratorium analityczne 29.03.09, 13:33 tak , dwa razy - reką nie mogłam po kilka dni ruszać i siniaki po pobieraniu miałam - u Krajewskiej mi sie nie zdarzyło (a pół ciąży chodziłam kilka razy w miesiącu) Odpowiedz Link Zgłoś