IP: 82.139.40.* 29.03.09, 06:17
interesuja mnie demokratyczne zmiany w naszym powiecie CO TO ZA TAJEMNICA RADA
POWIATU PIERWSZEJ KADENCJI?Po PRL-u dzialalnoscia spoleczna zajeli sie chyba
ludzie uczciwie budujacy 3 R.P.? Prosze o publikacje na urzedowej stronie Radomia
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: tajemnica ściśle super tajna .... IP: 82.139.37.* 30.03.09, 11:35
      Jak ci napiszą to się na pewno wielce zdziwisz....
      • Gość: historyk Re: tajemnica ściśle super tajna .... IP: 82.139.40.* 18.04.09, 03:26
        interesuje mnie geneza solidarnosci w powiecie radomskim i
        przeobrazenia-ewolucja jednostek.GDZIE MOZNA ZNALEZC SKLAD OSOBOWY Rady
        Powiatu?Prosze o pomoc!
        • Gość: historyk Re: tajemnica ściśle super tajna .... IP: 82.139.40.* 24.04.09, 05:05
          goraco prosze owczesnych radnych powiatowych tych z prawej lewej czy srodka o wykaz jak wyzej wraz ze zmianami.Ma odbyc sie spotkanie z waznymi ludzmi podsumujace 20-lecie regionu.
          • Gość: historyk Re: tajemnica ściśle super tajna .... IP: *.radom.vectranet.pl 12.05.09, 14:33
            Szanowni Radni nie wierze ze nie czytaci wypowiedzi.Wiem ze wsrod Was sa tacy
            ktorzy powinni wyjasnic n,p, geneze solidarnosci w powiecie.Jak to bylo przed i
            w stanie wojennym?Moze warto powiedziec prawde.Nie bardzo wierze ze umowa PZPR i
            ZSL jest do dnia dzisiejszego taka wazna?
    • Gość: Rodzinny Re: tajemnica IP: *.radom.vectranet.pl 23.06.09, 07:31
      Czytam forum Radom i Kto nami rzadzi i nasuwa mi sie taki
      wniosek-porownanie:ktos kto przejmuje spadek moze prawnie nadziac sie nie tylko
      na profity ale i na zadluzenie .Pan panie historyk nie uzyska pewnie informacji
      o ktora Pan prosi bo spadek po PRLU w naszym regionie jest chyba zbyt"kwasny"do
      przelkniecia nawet dla ludzi uczciwych z lewej czy prawej czy srodka.Apel o
      "normalizacje stosunkow spolecznych" trafia w pustke moralna.Minal 4 czerwca i
      20 lat to dalej zbyt krotki czas dla "intelektualistow" tylko jad opluwanie
      zastraszanie prokuraturaWpisy negatywne o Radomiuna forum dostepnym wszedzie to
      podlosc dla naszego miasta.Tak mozna sie moze wypowiadac na forum rady
      popierajac rzeczowymi argumentami jezeli sie je ma.Takie publiczne plucie
      napuszczanie to wedlug mnie "pseudo patriotyzm lokalny"dokladnie metody
      PRL-u.Tak to jest gdy "przyklepie sie cos co smierdzi" zawsze bedzie ulatnial
      sie adekwatny zapach.Moralnie to dzialacze "z prawej stony" powinni zadbac o
      transparentnosc w tych sprawach a tak jak widac to wlasnie Wy dostajecie baty bo
      nie potaficie sie bronic .Nie dziwie sie jednak bo wyglada na to ze w takich
      metodach jestescie jak "cienki bolek"
      • Gość: KOLORYSTA Re: tajemnica IP: *.radom.vectranet.pl 30.06.09, 06:02
        Co sie stanie jak zmiesza sie kolory.???Zfizyki pamietam ze wychodzi
        BIELUTKI.Moze sie myle--po lektorze tych watkow wychodzi ze powstaje jeszcze
        czerwony.Chyba przestane malowac.
        • Gość: ortograf Re: tajemnica IP: *.radom.vectranet.pl 30.06.09, 07:25
          Kolorysta!Naucz sie pisac-lektura.Czerwony to ladny kolor.Czerwoni dobrze sie
          maja-bo rano wstaja.
          • Gość: kolorysta Re: tajemnica IP: *.radom.vectranet.pl 29.05.10, 04:39
            Ortograf-to taki maly haczyk na takiego karpia jak Ty.Mowisz Pan ze rano
            wstaja--a po nocy za siebie sie ogladaja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka