Dodaj do ulubionych

Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne

02.04.09, 18:47
sceny drastyczne dla samochodów.
Już ponad dwa miesiące niszczymy bez sensu swoje samochody a także autobusy i
karetki pogotowia na odcinku ulicy Wałowej pomiędzy Lekarską a Placem Kazimierza.
MZDiK wydał zgodę na zerwanie asfaltu a kierowców traktuje się jak baranów.
Jak długo jeszcze??
www.youtube.com/watch?v=P09Po91E2uA&feature=channel_page
www.youtube.com/watch?v=NH1rFFYrI3k&feature=channel_page
www.youtube.com/watch?v=e0v5yCVGH2A&feature=channel_page
www.youtube.com/watch?v=GYasVjuf97M&feature=channel_page
www.youtube.com/watch?v=1U2t2woD4JY&feature=channel_page
Obserwuj wątek
    • Gość: Igor Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: 82.139.61.* 04.04.09, 12:37
      O co Ci chodzi człowieku? Jedź inną drogą!!. Jeśli kiedykolwiek robiłeś remont w
      domu ( a przypuszczam, że tak) to powinieneś wiedzieć - a żeby było ładnie to
      trochę trzeba się poświęcić. Nie mieszka się w pokoju podczas jego remontu. Nie
      można zjeść ciastka i mieć ciastka. Więc nie zaśmiecaj forum. Powinieneś się
      cieszyć, że ulica będzie wyremontowana. Już niedługo nikt nie będzie pamiętał o
      remoncie.
      • Gość: ego-n Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: *.internet.radom.pl 04.04.09, 14:25
        Ma trochę racji. Po co zerwano asfalt w ciągu 2 dni, skoro podczas
        nastepnych 100 nic nie zrobiono?
        "Nie mieszka się w pokoju podczas jego remontu", no własnie, a tu
        każą mieszkać (jeździć).
        "Powinieneś się cieszyć, że ulica będzie wyremontowana." To nie jest
        żaden argument. Po większości remontów jest jeszcze gorzej niż było.
        Przykład rondo Kotlarza, Reja, nawet Malczewskiego.
      • Gość: /Me Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.09, 14:41
        Przestrzeń pomiędzy uszami cie swędzi? OK, remont...ale po jasną cholerę,
        zerwano asfalt z takim wyprzedzeniem? Idem dla 1905 roku.
        Kogoś bardzo boli głowa.
        • Gość: Igor Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: 82.139.61.* 05.04.09, 13:53
          W Radomiu lepiej chyba nic nie robić, bo dogodzić Radomianom jest ciężko. Lepiej
          jest narzekać niż coś zrobić. Takich mądrali że można coś było zrobić lepiej
          jest dużo, szczególnie anonimowych.
          Zerwali asfalt na całej ulicy Wałowej, bo do odcinak 100 metrów nikt nie
          przyjedzie aby go zerwać a w dodatku byłyby to dodatkowe koszty.
          • Gość: /Me Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 20:19
            Nie jestem Radomianinem, mieszkam tu z wyboru od 5 lat a przeprowadziłem się z
            dużo większego miasta..które, a jakże ma też swoje problemy. A anonimowy jestem
            dokładnie tak jak i ty.
            To wyjątkowo miło ze strony decydentów, ze zerwali asfalt ot tak, aby
            oszczedzic. Zapewne na 1905 roku, tez porobiono w poprzek transzeje godne Verdun
            z powodu oszczędności. Szkoda tylko, ze przy "czynieniu" tychże, wykazano sie
            zupelnym brakiem szacunku do obywateli i ich majątku.
            • Gość: Igor Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: 82.139.61.* 05.04.09, 21:30
              Po remoncie ulic nikt nie będzie pamiętał że były utrudnienia, że ktoś narzekał,
              że ktoś zerwał asfalt. Każdy będzie się cieszył z wyremontowanych ulic. Więc nie
              ma po co dalej ciągnąć tego wątku.
              Pozdrawiam.
              PS.
              Życzę wszystkim zdrowych wesołych Świąt, a zmotoryzowanym szerokości i równości.
              • samspade Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne 05.04.09, 22:43
                A jakie to remonty nam fundujecie. Piszę fundujecie ponieważ musisz być
                pracownikiem MZDiK skoro tak bronisz "udogodnień". Czy ma się cieszyć że stoję
                na wyremontowanej ulicy w korku do ronda Kotlarza? Czy ma się cieszyć jadąc
                nierówną Reja lub Malczewskiego? Czy mam się cieszyć przejeżdżając przez koleiny
                na Żółkiewskiego?
                Nikt przy zdrowych zmysłach nie neguje potrzeby remontów, ani utrudnień
                związanych z nimi. Ale zrywanie asfaltu pół roku przed położeniem nowej warstwy,
                to już lekkie przegięcie. Jak nazwać remont 1905 roku? Sam już nie wiem. Jedyne
                słowa które cisną się na usta są niecenzuralne.
                • Gość: Igor Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: 82.139.61.* 05.04.09, 22:59
                  Nie pracuje i nie pracowałem w MZDIK. Wypowiadałem się jako mieszkaniec tego
                  miasta.( mieszkam w tym mieście od 9 lat). Przypuszczam że przepowiada przez
                  Ciebie raczej niechęć do MZDiK niż chęć do naszych ulic. Do tej pory jeździłeś
                  po byle czym i nie przeszkadzało a nowe przeszkadza. Co za miasto:))) Przy
                  takiej postawie Radomian to Radom nic nie ma a Kielce mają wszystko.
                  PS.
                  Podaj posty w których pisałeś o naprawie radomskich ulic jak nie to zamilcz!!.
                  • samspade Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne 06.04.09, 12:28
                    O jakiej chęci do naszych ulic piszesz? W ciągu ostatnich kilku lat w Radomiu
                    przez przypadek MZDiK nie zepsuł zaledwie kilku remontów. Jakimś cudem ulica
                    Chrobrego została zrobiona dobrze(pominąwszy korkotwórcze zestrojenie świateł).
                    Skrzyżowanie Struga z 25-czerwca również działa dobrze. Natomiast nad resztą
                    należy spuści zasłonę milczenia. Zobacz jak wyglądają ulice po remontach w
                    mieście może i równiejsze( niektóre), ale na pewno bardziej zakorkowane.
                    Zwiększona ilość korków nie jest wcale spowodowana zwiększającą się ilością
                    samochodów lecz fatalnym zsynchronizowaniem świateł. Za to tez mam być wdzięczny
                    MZDiK? Jak rozumiem powinienem również bić pokłony za dziurawe ulice? Ciekawe
                    skąd bierze się moja niechęć do psujów z MZDiK?
                    Napisałeś również:
                    > PS.
                    > Podaj posty w których pisałeś o naprawie radomskich ulic jak nie to zamilcz!!.
                    Zadaj sobie trochę trudu żeby wyszukać moje posty na temat remontów radomskich
                    ulic. A sugestie o zamilknięciu zachowaj dla swojej rodziny, bo do nie akurat
                    nie masz prawa kierować takich sugestii.
                    • Gość: Byłbyżtoczyżyk? Re: Test Drive Radom -uwaga sceny drastyczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 13:30
                      "Wypowiadałem się jako mieszkaniec tego miasta.( mieszkam w tym
                      mieście od 9 lat)."
                      Czyżby to wiceprezydent Igor z Jedlińska?
                      • Gość: AB Re: Test Drive Radom - uwaga sceny do wyborów, IP: *.radom.net 06.04.09, 14:22
                        ja tam im niezapomnę wkrótce przy wyborach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka