Dodaj do ulubionych

Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem

28.05.09, 17:19
to co tu jeszcze robisz? jak Ci tak źle w tym mieście i się wstydzisz tego że
jestes radomianką to wyjeżdżaj stąd jak najszybciej!!! Jak My mamy kształtować
pozytywny wizerunek o naszem mieście na arenie ogólnopolskiej jak sami mamy o
nim takie złe zdanie. oczywiście Radom ma swoje minusy i wady ale ma także
wiele pozytywów!!! ja aktualnie studiuje w łodzi ale mam zamiar po studiach
wrócić do Radomia bo nie wyobrażam sobie życia gdzie indziej!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucjan Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.radom.vectranet.pl 28.05.09, 17:36
      Zostań w Łodzi, wrócisz jak nauczysz się pisac. Chyba, że studiujesz na tajnych
      kompletach to wybaczam.
      • green0690 Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 28.05.09, 18:08
        a Ty nie masz jak się przyczepić do treści merytorycznej mojej wypowiedzi to
        czepiasz się stylistyki albo nie wiem czego jeszcze. Nie studiuje polonistyki
        żebym Ci piękne poprawne wypowiedzi konstruował, bo nie o to tutaj chodzi Lucjan
        • czarna.pati Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 28.05.09, 18:11
          Kolejna akcja propagandowa łysego ze świtą przeciwko
          znienawidzonemu prezydentowi Radomia.Łysy jeżeli tak bardzo ci on
          przeszkadza to ściągnij sobie rodaka z Izraela i wystaw go do
          wolnych wyborów.Tylko, abyś już przestał opluwać to miasto, bo nawet
          jeżeli jakimś piekielnym cudem twój rodak zostanie preydentem, to
          brudy i pomyje jakie wylewasz na Radom pozostaną na zawsze.
    • Gość: biały Nauczcie się czytać i rozumieć tekst pisany! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:35
      Ale komentowanego tekstu nie zrozumiałeś.
      "Jestem po prostu przerażona postępowaniem głowy naszego miasta."

Mądrala z ciebie.
    • Gość: ja Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 18:37
      Ciekawe co będziesz robić w Radomiu po skończeniu tych studiów w łodzi.
      • redoxygene Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 28.05.09, 20:17
        Dla przykladu to samo co ja w Radomiu po skonczeniu studiow w Kielcach.
    • redoxygene Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 28.05.09, 20:15
      Jak dziecko mowi cos takiego, to znaczy, ze powtarza po kims (najpewniej po
      rodzicach), badz zostalo tak wychowane (skoro rodzice nie wiedza nic o miescie i
      sie z nim nie identyfikuja, to dziecko bedzie podobne). U mnie bylo troche
      inaczej, bo mama jest z Warszawy, a tata ze Skarzyska, a mi sie jakos tak w
      Radomiu spodobalo, ze nie zamierzam sie stad wyprowadzac i wlasnie to miasto
      uwazam za swoja mala ojczyzne:)
      • czarna.pati Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 28.05.09, 20:19
        Brawo Redoxygene.Wielu jest takich "lokalnych patriotów" tylko ta
        pieprz.na polityka niepotrzebnie wszystkich dzieli.Do tego dochodzą
        tacy "dziennikarze" jak łysy i dlatego Radom ciągle pozostaje małym
        grajdołem.
        • prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 29.05.09, 14:41
          Zapomniałam dodać, że jako komunistyczny sojusznik kluzona
          interpelacyjnego nie masz pełnego prawa zabierać we wszystkich
          sprawach głosu. Ale tym razem przymknę na to oko.
          • Gość: dzięki łaskawco Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.aster.pl 30.05.09, 22:30
            jakie to łaskawe z twojej strony że przymykasz oko i pozwalasz się komuś
            wypowiedzieć. Ups nie spytałem czy mogę dodać ten komentarz...
            Skąd się człowieku urwałeś?? toż to myślenie z czasów Bieruta- czy cały PiS tak
            ma czy tylko jego przedstawiciele udzielający się w internecie??
    • Gość: Lukassmall Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 23:20
      Dla mnie takie artykuły jak ten to są po prostu ŻENUJĄCE, SZKODA SENSU nawet to
      czytać nie wiem kto kieruje tą gazetą ale prawdopodobnie same UB i SB. A jak
      podobno "Czytelniczce" się nie podoba to niech jedzie razem z dzieckiem
      najlepiej do AFRYKI tam będzie wśród swoich ziomków, :/ albo jeszcze dalej ??
      tego już sam nie wiem.
    • Gość: Chris Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.centertel.pl 28.05.09, 23:53
      Radom jest jaki jest ale jak się coś nie podoba to zawsze możesz się stąd
      wyprowadzić i zabrać dzieciaczki.
      • Gość: satan Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 14:35
        nie wielu już tak zrobiło. Może właśnie dlatego Radom jest taki,
        jaki jest
    • Gość: kalina Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.ghnet.pl 29.05.09, 01:08
      o takich osobach jak ta czytelniczka towarzysz Lenin mówił"pożyteczni
      idioci" i chyba ta pani pełni taką rolę na szpaltach gazety bo gdyby choć trochę
      rozumu miała to nie sr... by we własne gniazdo i nie opowiadałaby się za
      reklamowaniem w swoim mieście cudzych uczelni czy też innych instytucji
      państwowych szkoda gadać o takich warchołach jak ta czytelniczka...
      • Gość: . Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.11.radom.pilicka.pl 29.05.09, 06:39
        Nie wiesz, kto to warchoł? To się nie wypowiadaj.

W 100% popieram tę "czytelniczkę". Może i dzieci nie mam, ale to miasto schodzi
        na psy z każdym dniem, gdy tacy jak wy mówią, że wszystko jest wspaniałe, bo tu
        się urodzili. Obudźcie się i zacznijcie żyć prawdziwym życiem.
    • carnivore69 Chwileeczke. Ale ossso chozzzziii???? 29.05.09, 14:48
      Poprosilbym o jakiegos linka do opisu sytuacji, do ktorej odnosi sie "artukul".

Pzdr.
      • k_j_z Re: Chwileeczke. Ale ossso chozzzziii???? 29.05.09, 16:03
        carnivore69 napisał:

> Poprosilbym o jakiegos linka do opisu sytuacji, do ktorej odnosi sie "artukul".
        >
        > Pzdr.

prawdopodobnie do tej
        miasta.gazeta.pl/radom/1,48201,6653285,Obcych_w_Radomiu_nie_promujemy__Swoich_tez.html
    • Gość: wiwik Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 15:08
      Jestem podobnego zdania jak czytelniczka, chcąc znaleźć w Radomiu dobrą pracę
      trzeba mieć naprawdę bardzo dobre znajomości bo tutaj nie liczą się
      umiejętności, wiedza czy praktyka tylko "plecy". W Radomiu nie dzieje się nic
      szczególnego czym moglibyśmy się pochwalić, może tylko otwarciem kolejnego
      supermarketu lub chińskiego centrum handlowego! I jak tu chcieć żyć !!!!!!!!!
    • Gość: Ell Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: 82.139.53.* 29.05.09, 16:40
      Kup bilet w jedną stronę dla siebie i swojej rodziny i Pa PA. Radom jest coraz piękniejszym miastem i malkontentów nam tu nie potzeba. Więcej słów dla ciebie to strata czasu.
    • Gość: Ell Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: 82.139.53.* 29.05.09, 16:48
      Przepraszam, ale nie wybrało i " r" i wyszła potzeba zamiast potrzeba. To oczywiście do tych, którzy chcieliby wyszydzać z mojej ortografii.
    • Gość: bubu Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 17:25
      Popatrzcie na sąsiednie miasta wokół Radomia, jakoś sobie radzą, a
      MY? Nasze władze są tak nieudolne ,że aż szkoda gadać. Ustawiają
      siebie i swoje rodziny. A i ja się dołączam do tego ,że młodzi
      ludzie nie mają tu perspektyw na normalne życie.Chyba, że wstąpią do
      PO, PiS, SLD, czy tam do Samoobory:) ewentualnie mają tatę prezesa w
      jakiejś spółce miejskiej.
    • Gość: Alternatywy4RP Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 18:38
      Młodzi Radomianie przestańcie marzyć o Oxfordach, Wrocławiach czy
      innych obcych uczelniach. Wasz Gospodarz mówi, jesteście za głupi i
      żadne reklamy nie są potrzebne.
      • arcadios1987 Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem 29.05.09, 20:13
        Nie no... hiper argument po prostu. "Wszędzie brudno" Tak? Szanowna pani autorka chyba nie zauważa, że mieszka przede wszystkim w POLSCE, a tu z czystością wszędzie są problemy. Polacy po prostu mają takie olewackie podejście do kwestii czystości (wyniesione z PRL) i uważają że świnić wolno, bo tam na górze jest zawsze ktoś, kto posprząta. Naprawdę dobija mnie publiczne żalenie się jak to w Radomiu jest źle, i jak bardzo chciałoby się stąd uciec, ale przecież na E7 zaraz za granicą miasta stoi uzbrojony kordon wojska i nie pozwala... Szanowna Pani Autorko - właśnie jakieś pół godziny temu jechałem E7. Kordon nie stoi, droga tak na północ, jak i na południe jest otwarta. Z tego co wiem na wschód i na zachód również granice miasta są szeroko otwarte.
        • Gość: dziewica109 Re: Czytelniczka "Gazety" o promocji z autobusem IP: *.ghnet.pl 30.05.09, 00:24
          Cudze chwalicie swego nie znacie... Takie osoby jak ta pseudoczytelniczka
          to warchoły które awanturują się o wszystko
    • Gość: a. jak dobrze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 20:29
      Jestem jedną z tych osób, które uciekły z Radomia, bo nie widziały tu
      przyszłości. Dziś wiem, że był to najlepszy wybór mojego życia (dłuższego niż
      obecnego Prezydenta Radomia). Wiem, że takich szans, różnorodności możliwości w
      Radomiu nie ma. Nie oznacza to, że zapomniałam o moim rodzinnym mieście (coś
      robię na jego rzecz), ale z satysfakcją myślę o tym, że stąd wyjechałam.
      • Gość: seta Re: jak dobrze... IP: *.radom.vectranet.pl 30.05.09, 23:18
        100%prawda ,,nie widze szansy na reelekcje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka