tur_ok 31.05.09, 11:41 strach aż otworzyć lodówkę jak przełączyć na dami to ciągle reklama wyborcza grabowskiego do PE skąd on ma tyle kasy na te reklamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wyborca Re: grabowski w damii IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 12:06 i nie tylko on a p.Sońta to co?,dorsz na wędce?Na tych ludzi ja na pewno nie będę glosował bo wiem co oni mogą zrobić w PE a wielkie bolsze g...o.Ten pierwszy był i co zrobił?Flaki się w człowieku przewracają jak się widzi następnych z poza Radomia takich jak :Czernecki,Kamiński i inni.Nie wiem dlaczego ja tak nienawidzę "kameleonów politycznych." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WR Re: grabowski w damii IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 15:32 On już był! Jedna kadencja wystarczyła abyśmy na Boga ich poznali. Grabowskiego i Kuźmiuka. Zagłosować na nich to jak wyrzucić głos do kosza. Nie wolno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vongrab Re: grabowski w damii IP: *.radom.vectranet.pl 31.05.09, 19:27 Oni już mają 6000 zł emerytury dożywotniej, teraz POzwólcie innym się nachapać. Odpowiedz Link Zgłoś