Dodaj do ulubionych

Kozienice bez trenera

IP: 217.11.142.* 11.12.03, 17:35
No to sie doczekalismy, Kupis trenerem Kozienice zerem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Spider Re: Kozienice bez trenera IP: *.ib.com.pl 11.12.03, 19:03
      Kolego kozienice były zawsze zerem i bedą nimi Prcoh Forever
      • Gość: olo Re: Kozienice bez trenera IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.12.03, 14:49
        Prcoh rządzi - jego sława zaczynali nawet powoli wychodzić poza kilka
        okolicznych zagajników.
    • Gość: kibic Re: Kozienice bez trenera IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 11.12.03, 22:44
      W końcu zrobili to o czym pisałem na forum od początku rundy jesiennej!! Teraz
      panowie członkowie zarządu chcą zrobić trenerem nieudacznika i wielkiego
      bezczelnego chama Kupisa! W głowie się to nie mieści! Wystarczy wspomnieć mecz
      z Hutnikiem Warszawa - najlepsze świadectwo jego umiejętności. Piłkarze sami
      mówią ze grali by lepiej gdyby w klubie nie było kupisa, a teraz chcą go
      zrobic pierwszym! Ludzie walnijcie sie w puste baniaki! Wiem że znajomości,
      prywata i picie gorzały zobowiązuje do czegoś, ale nie róbcie tego kibicom,
      tylko nie kupis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: beckh Re: Kozienice bez trenera IP: *.mis / *.pse.pl 12.12.03, 07:34
      Chyba prezes wszystkie zmysły postradał, kupisa robić trenerem druzyny,
      przecież jak on obejmnie zespół to ciężko będzie sie utrzymać w III lidze! Ten
      człowiek nie cieszy się zadnym szacunkiem wsród piłkarzy, kibiców i nawet
      współpracowników elektrowni! Zresztą kibic i ktoś mają całkowitą rację w tym co
      napisali, myślę że kolejny komentarz jest zbędny! Trzymajmy się hasła Kozienice
      bez Kupisa, Kupis bez Kozienic!!!!!!!
      • Gość: xm ha! cała słabość Kozienic wyszła na jaw IP: *.tkk.pl / 80.51.242.* 12.12.03, 08:08
        Zawsze mówiłem, że to powalony klub. :)
        • Gość: ktos Re: ha! cała słabość Kozienic wyszła na jaw IP: 217.11.142.* 12.12.03, 09:50
          Panowie poraz kolejny w gre wchodza poza sportowe uklady. Z tego co ja wiem. W
          Kozienicach jeste wielki burdel. O wszystkim decyduja 2-3 osoby. Jak znam zycie
          duzy wplywa na to, ze Kupis bedzie trenerm moze miec Dyrektor Esselte, BO Z
          TEGO CO WIEM TO DOBRY ZNAJOMY KUPISA. Wiem tez, ze w Kozieniach ciezko sie
          dowiedziec co sie tam dzieje, to jest jak grupa trzymajaca wladze!! Kupis to
          jeste jedna wielka porazka:( Co ten czlowiek potrafi. To zero jak juz napisalem
          wczesniej, cham do n-tej potegi. Ktory nie ma za grosz honoru. Zreszta nie mam
          sensu duzo pisac. Po raz kolejny wygrywa prywata, w lizodup, wlazidup, cham,
          prosta, dupe, imbecyl, oszolo...i jeszcze troche by sie tego znalazlo KUPIS nie
          ma za grosze odwagi, zeby zrezygnowac. Dossal sie do koryta i ciagnie ciagnie
          l.... prominentom...
          Szkoda gadac. Pisarski jaki byl taki byl, ale ktos druzyne musial
          podburzac...zreszta jeste takie powiedzenie NIE MA SIANKA NIE MA GRANKA..
          • Gość: beckh Re: ha! cała słabość Kozienic wyszła na jaw IP: *.mis / *.pse.pl 12.12.03, 13:13
            Widzę że znasz kolego temat w Kozienicach, Kibic też to pisał, święta prawda,
            Kupis to dno i wielkie zero, szkoda tylko chłopaków.... A układy są i będą w
            Klubie, może tylko za Antoniaka i Makowieckiego było trochę normalności, teraz
            juz tak nie ma! Mam nadzieję ze UMiG wyciągnie wnioski z gierek w Klubie i wała
            im da, chyba ze sie zmieni trener i zarząd. A tak na marginesie, zarząd
            głosował za odwołaniem pisarskiego a jako jedyny przeciw był prezes, rozumiem
            że pan wojtysiak stracił całkowite poparcie zarządu? może i jego wypadałoby
            odwołać!
            • Gość: kibic urząd wyciąga wnioski IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 13.12.03, 00:45
              urząd miasta wyciąga wnioski i daje następne 50 tysięcy zł żekomo na młodzież
              a tak naprawdę młodzież niema nic liczy się wielka drużyna zlepek z całej
              polski i wielki burdel. zeby trenerów było nie wiem ile dopuki kupis żądzi
              to będzie wielki G
          • Gość: olo Re: ha! cała słabość Kozienic wyszła na jaw IP: *.promontel.net.pl / *.promontel.net.pl 13.12.03, 09:53
            Gościu, ale cię pogieło. Co ty za farmazony opowiadasz o układach z Dyrektorem
            Esselte. Z tego co wiem to Esselte daje kasę na zasadzie - daje i się
            odczepcie - nikogo nie interesuje kto prowadzi te drużynę i czy będzię grać w
            III czy IV lidze. A więc przestań bredzić i nie wysilaj swojego małego rozumku
            bo się spocisz.
    • Gość: Apollo13 Re: Kozienice bez trenera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.12.03, 16:53
      Nigdy nie byłem zwolennikiem Pana Pisarskiego, ale gdy były powody i czas na
      rozstanie się nikt z zarządu nie podjął takiej decyzji.
      Teraz grupa zdesperowanych tatusiów i kolesi w sposób mało elegancki odprawiła
      trenera nie koniecznie w imię dobra drużyny.
      Jednocześnie wynik głosowania zarządu w sprawie zwolnienia Pisarskiego, to nic
      innego jak wotum zaufania dla Pana - Panie Wojtysiak. Trudno wyobrazić sobie
      przedsiębiorstwo, na czele którego stoi Prezes nie mający większości w radzie.
      Pana pozycja jest czysto marionetkowa skoro nie potrafi Pan zyskać większości
      w tak ważnych głosowaniach.
      Pisarski wielkim szkoleniowcem nie był, ale obarczanie go winą za wszystkio co
      złe, to nieporozumienie.
      Cały zarząd i Pan muszą sobie zdawać sprawę, że czas niektórych gwiazdorów już
      minął, a czas dla syneczków nieudaczników nigdy nie nadejdzie.
      Trudno budować atmosferę, gdy po takim meczu jak w Grójcu jedna z "gwiazd" nie
      gaśnie w zawieszeniu przynajmniej na pół roku. Za zasługi są ordery, a nie
      miejsce w podstawowej jedenastce.
      • Gość: kibic74 KOZIENICKA "PARANOJA" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.04, 11:04
        Mam pytanie jak to się dzieje ze w tak bogatej gminie jak Kozienice istnieje klub piłkarski który ma ciągłe problemy, gdzie leży przyczyna?.Moim zdaniem ludzie ktuży tu działają niby na żecz dobrej piłki mijają się z celem.Takie działania to sobie można robić w klasie "B".Nie znam układów w tym klubie ale i tak można zauważyć że klub posiada zarząd conajmniej "nie odpowiedzialny"Może ktoś wie kto steruje tym Kozienickim "TYTANIKIEM"Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich kiboli MZKSu Kozienice!!!!!!!!!
    • Gość: Apollo13 Re: Kozienice bez trenera IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.12.03, 17:07
      Nigdy nie byłem zwolennikiem Pana Pisarskiego, ale gdy były powody i czas na
      rozstanie się nikt z zarządu nie podjął takiej decyzji.
      Teraz grupa zdesperowanych tatusiów i kolesi w sposób mało elegancki odprawiła
      trenera nie koniecznie w imię dobra drużyny.
      Jednocześnie wynik głosowania zarządu w sprawie zwolnienia Pisarskiego, to nic
      innego jak wotum braku zaufania dla Pana - Panie Wojtysiak. Trudno wyobrazić
      sobie przedsiębiorstwo, na czele którego stoi Prezes nie mający większości w
      radzie. Pana pozycja jest czysto marionetkowa skoro nie potrafi Pan zyskać
      większości w tak ważnych głosowaniach.
      Pisarski wielkim szkoleniowcem nie był, ale obarczanie go winą za wszystko co
      złe, to nieporozumienie.
      Cały zarząd i Pan muszą sobie zdawać sprawę, że czas niektórych gwiazdorów już
      minął, a czas dla syneczków nieudaczników nigdy nie nadejdzie.
      Trudno budować atmosferę, gdy po takim meczu jak w Grójcu jedna z "gwiazd" nie
      gaśnie w zawieszeniu przynajmniej na pół roku. Za zasługi są ordery, a nie
      miejsce w podstawowej jedenastce.
      Reasumując,: opowiadania o nowym szkoleniowcu i nowych wzmocnieniach niech Pan
      schowa między bajki. Teraz trzeba znaleźć pieniądze by wypłacić odszkodowanie
      Pisarskiemu za wcześniejsze zerwanie kontraktu. Notabene trener, który miał
      być dobry bo tani okazał się słaby i chyba drogi…
    • Gość: liba Re: Kozienice bez trenera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 15:42
      Kozienice trzymajcie sie!! Zawsze mile jestescie widziani na Lazienkowskiej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka