jdk 08.06.09, 12:00 Gratulacje!! Mam nadzieję, że za rok będzie jeszcze ciekawiej - i jeszcze tłumniej! Ta impreza ma szansę wejść na stałe do kalendarza ciekawych imprez, przyciągających do Radomia gości z całej Polski. Powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal1401 Re: Piknik na Piotrówce 08.06.09, 13:14 Taki jest cel- przyciągnąć gości tak z Radomia jak i spoza Radomia na Piotrówkę. Wielu rzeczy nie dało się w pełni dopracować, ale doświadczenia 3 edycji zaowocują przy 4- za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
phodopus Re: Piknik na Piotrówce 08.06.09, 13:50 Mini galeria z soboty i niedzieli: album.radom.pl/index.php?n=Tekst.PiknikArcheologiczny Mam nadzieję, że ostatnie zdjęcie może zostać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowianka Re: Piknik na Piotrówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 14:08 Byłam, widziałam, bardzo dobrze się bawiłam. Gratulacje i podziękowania dla Pana Michała. Wielkie uznanie za to, że Mu się chce i zależy. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Piknik na Piotrówce IP: 82.197.42.* 09.06.09, 10:57 Mimo kiepskiej pogody piknik - super sprawa. Szkoda tylko, że otoczenie Piotrówki to dzikie chaszcze :( Czy w sprawie pięknie wyglądających projektów Parku Mleczna coś będzie się działo w możliwej do przewidzenia przyszłości? Czy tereny wokół Piotrówki pozostaną nadal w obecnym stanie, a My Radomianie będziemy mówili jaki mamy wspaniały projekt, który niestety jak wiele innych nigdy nie zostanie zrealizowany... Odpowiedz Link Zgłoś