monikaszczygielska81 08.06.09, 13:31 Pomocy... wszelkie uwagi, wnioski ze zdanych i oblanych egzaminów praktycznych proszę zamieszczać, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.radom.vectranet.pl 08.06.09, 15:11 Czy ty po tej pomocy o jaką błagasz i zdaniu egzaminu na prawo jazdy chcesz być póżniej jednym z tych co om mówią "stop !!wariatom drogowym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 18:57 czy ja wyczuwam jakąś złośliwość??? Mam niedługo egzamin i w sumie czuje sie na siłach ale zawsze ktos kto ma doświadczenie, niedawno zdawał, moze pomóc zwtracajac moja uwage na cos waznego o cym zapomniałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwizz Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 19:30 uważaj na znaki, miedzy blokami na ustroniu. nie pamietam na jakiej ulicy jest znak nakazu skretu w prawo dość słabo widoczny. zagapisz się i kolejny egzamin ;) ja trafiłem na bardzo sympatycznego instruktora, zdałem za 1 razem i moi znajomi również. Zdawalność podobno(nie wiem czy dobrze pamietam) jest na poziomie ok 46%. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.radom.vectranet.pl 08.06.09, 19:48 czy pisanie sam do siebie naprawdę sprawia tobie tyle przyjemności?bo mnie to wygląda na głupotę albo dziecinadę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwizz Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.09, 19:59 a Tobie o co chodzi? ze niby pisze sam do siebie, czy ze ja i monia to ta sama osoba? jesli tak to zobacz na adresy IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 20:08 nie zalogowałam sie wielka tragedia, a ty "kierowco" bardzo mi pomogłeś :/, dzieki kwizz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: examinator Jak zdac egzamin IP: *.radom.vectranet.pl 08.06.09, 21:31 www.motofakty.pl/artykul/jak_zdac_egzamin_na_prawo_jazdy.html www.grupaimage.pl/?s=prd&i=informacja&id=14396 Przejrzyjcie te linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GT Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.ats.pl 09.06.09, 13:12 > uważaj na znaki, miedzy blokami na ustroniu. nie pamietam na jakiej > ulicy jest znak nakazu skretu w prawo dość słabo widoczny Ulica Gagarina przy parkingu niedaleko "Sputnika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: 212.76.37.* 09.06.09, 19:40 o dokładnie, przez to nie zdałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwizZ Re: PRAWO JAZDY - rada..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.09, 21:04 dokładnie o ten mi chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś