herrdocent Jak widać z ujęć TV przechadzała się Pani 10.06.09, 00:13 ulicami Grochowa. Łukowska na odcinku od Zamienieckiej do Karczewskiej ogólnie rzecz biorąc ciężko decydować może tam tylko materiał skręcony. Jeżeli Pani się decyduje aż tak wskazywać miejsce spacerów to ja chyba czegoś nie rozumiem. Oczywiście potępiam bydło co podniosło rękę na kobietę niczemu nie winną tu dyskusji niema. Wszystko to jednak dziwnie wygląda. Rychłego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
maria1230 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 00:13 Pani Kotko ciemny lud to kupi.Dlaczego Pani zaraz lub w niedzielę,nawet w poniedziałek nie poddała się obdukcji lek. sądowego, dlaczego nie zgłosiła się do Policji od soboty. Dzisiaj wtorek i wszyscy w kraju rozpatrują Pani sprawę. A ilu mówców, to tyle wersji. A sprawa znów sie przedłuża do środy. W środe nius i tak do końca tygodnia.Ale mamy kryzys......... Odpowiedz Link Zgłoś
danielowaty5 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 00:13 Żenada;Jakby ktoś miał Ją pobić... to pewnie tylko chłopaki z PiS:P hehe , biedna pani aktoreczka ofiara systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrogan Mas_Kotka pisu dostanie rolę w dramatycznym? IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:18 Bardzo mi żal tej Pani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: Mas_Kotka pisu dostanie rolę w dramatycznym? IP: *.dsl.netrevolution.com 10.06.09, 04:04 Nic jej za te klamstwa nie bedzie.PIS postara sie wyrobic jej "zolte papiery"-co najwyzej zamkna ja w zakladzie dla oblakanych,czego jej z calego serca zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Ale wszystko jest jasne, że aż oczy bolą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 00:18 Pobitemu sie oczywiscie wspolczuje. Problem tylko w tym, ze ta pani najwyrazniej sama nie wie kiedy zostala pobita. Moze ktos ja kopnal w glowe? Odpowiedz Link Zgłoś
ladette niezła ŚCIEMA!!! 10.06.09, 00:19 Żałosne. Niespełniona aktoreczka, chce mieć swoje 5 minut. Nie wierzę w ani jedno jej słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** POwska swolocz to chamstwo i prostactwo *** 10.06.09, 00:21 bic kobiete za reklame innej niz ukochane pupilki z jedynie slusznej partii - co to jakies SB - bis w PRL - bis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Canady. Re: *** POwska swolocz to chamstwo i prostactwo * IP: *.dsl.netrevolution.com 10.06.09, 04:06 "powiedzial co wiedzial".Nie stac Cie na nic lepszego? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: *** POwska swolocz to chamstwo i prostactwo * 10.06.09, 05:40 malgoska_k napisała: > bic kobiete za reklame innej niz ukochane pupilki z jedynie slusznej partii - > co to jakies SB - bis w PRL - bis ? qrna, policja nawet jeszcze zgloszenia nie otrzymala, koteczka obdukcji sie nie poddala a ty belzebubie juz wiesz kto ja pobil ? oczy PiSda zarosniete uuuhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
observer1983 Re: *** POwska swolocz to chamstwo i prostactwo * 10.06.09, 08:58 Mnie obsypali PO-stępowi obelgami za to, że wśród znajomych na naszej-klasie mam profil PiS, a jako jedno z moich zdjęć w galerii było logo PiS-u. Ot i PO-stępowa swołocz. To chyba był wyraz ich "nowoczesności". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapora [...] IP: *.ramtel.pl 10.06.09, 00:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivaldi Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B IP: *.stargard.mm.pl 10.06.09, 00:26 Cezar też podpalił Rzym !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus AK_owiec Jarek wreszcie ma swoją męczennicę... IP: *.chello.pl 10.06.09, 00:26 Oj, oj gramy znaczonymi kartami, to się nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
abcd-only Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 01:06 Do boju Pani Anno, ku chwale PiSowskiego czerepu. A wy ludzie okropni, śmialiście się, że Jaruś ma kota, a tu się okazuje niezłą kotkę sobie znalazł ;D Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. 10.06.09, 01:19 Bez przesady. Tylko naiwni wierzą w uczciwą policję. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Pachnie ściemą w stylu gejobombera. 10.06.09, 01:38 Niech sprawdzą jej bilingi. Dziwnie reaguje ta kobieta. Raz jest w szoku, a raz gada normalnie. Meryl Streep to z niej raczej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ale wszystko jest jasne, że aż oczy bolą... IP: *.pools.arcor-ip.net 10.06.09, 01:39 zamknij sie pisorcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jesss Re: Ale wszystko jest jasne, że aż oczy bolą... IP: *.acn.waw.pl 10.06.09, 01:55 A wpadłaś w swoim uniesieniu na taki pomysł, że ta pani wymyśliła wszystko? Albo na to, że owszem, została pobita... tylko na zlecenie kogoś komu zależało na właśnie takim wydźwięku całej sprawy? Bo całość śmierdzi na kilometr i tylko "ślepy" nie zastanowi się nad tym o co w tym może chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
n.szczepanik Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 02:03 Tak, wiem kto stał za atakiem na P. Kotkę - białe myszki, a zleceniodawcą ataku był boss Żoliboża kOT jARosław(a). P.S. "Ciemny naród" już nie wszystko kupi,może miał rację ten młodzieniec z Krakowa, który mówił o zastanowieniu się nad propagandą rotwajlerów i innych kłamców. Wcale nie zdziwie się jak usłyszę za kilka dni, że "podstawiona" osoba ze skruchą przyzna się - tak to ja kopnołem, a policja jest do d... no i będzie kolejna męczennica... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: B 10.06.09, 02:29 gaybomber redivivus szkoda komentów Odpowiedz Link Zgłoś
danka2007 Cugier to podrzutek z PO, to kabotyn-Wallenrod 10.06.09, 02:33 Ci co zmieniają partię z Platformy na PiS to kukułcze jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Coś ona kręci 10.06.09, 03:18 Cóż, jest kryzio - a nawet marna aktorzyca żyć z czegoś musi... No to ten, tego... z pisiorami - i już jest na golonkę i pęto taniej kiełbasy. Żeby było na popitkę, to trzeba będzie zorganizować kolejny "samonapad". Odpowiedz Link Zgłoś
pisemka Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 03:49 kolarz Bernard KHOL/obledny malo inteligentny wzrok cpuna/ jarek- kaczka- sraczka/nacpany facio/i cukierkowa Kotka oszolomka ktora prezio PIS-uaru wy--bal dla wlasnych politykierskich kozysci - albo tak glupia baba ze myslala iz przy pi...wcach zrobi karjerke .KOTKA - dla forsy wszystko jest w stanie zrobic - nawet oszukiwac . Podejzewam ze ten MADRY NAPASTNIK NIE KOPAL po kostkach TYLKO PO DUPSKU .BO tak sie nalezalo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nathell Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 04:45 Wniosek o *popełnienie przestępstwa*? Czy te redaktorzyny od siedmiu boleści czytają, co piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
markochmeleski.1 Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 05:02 ale promocja! Za darmo:) Przecież jaszcze "wczoraj" nikt nie wiedział kto to jest co to jest cukier z kotem :) Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Wreszcie to beztalencie z wiochy jest na pierw- 10.06.09, 05:43 szych stronach . Zgroza , jak się na toto patrzy . Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 Bezprzykładny atak liberałów na wybitną aktorkę..! 10.06.09, 06:16 określone siły liberalne z partii które znamy a których nazwy wymieniał nie będę,zaatakowały wybitną aktorkę wspierającą swoim talentem wielkopomne produkcje kolegów Bielana i Kamińskiego.W imieniu tych wszystkich którzy nie skorzystali z owoców zrywu Solidarnościowego i są gnębieni przez określone siły liberalne, siły na zachód od Odry, wimieniu tych wszystkich pokrzywdzonych przez benficjentów nocnej zmiany, żądam natychmiastowej dymisji : ministra spraw wewnętrznych,komendanta policji i powołania sejmowej komisji śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
leo_benhauer Re: Bezprzykładny atak liberałów na wybitną aktor 10.06.09, 07:20 a może ten pan co sie smiał to bielan? myslal sobie 'takiego spotu to nikt nie zrobi...' amg53 napisał: > określone siły liberalne z partii które znamy a których nazwy > wymieniał nie będę,zaatakowały wybitną aktorkę wspierającą swoim > talentem wielkopomne produkcje kolegów Bielana i Kamińskiego.W > imieniu tych wszystkich którzy nie skorzystali z owoców zrywu > Solidarnościowego i są gnębieni przez określone siły liberalne, siły > na zachód od Odry, wimieniu tych wszystkich pokrzywdzonych przez > benficjentów nocnej zmiany, żądam natychmiastowej dymisji : ministra > spraw wewnętrznych,komendanta policji i powołania sejmowej komisji > śledczej. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Cugier-Kotka: Dzwoniłam 5, 6 razy. Policja: Był... 10.06.09, 06:19 Niech ta pani przestanie już kłamać, bo to żenujące jest. Aż się ciśnie na usta cytat z klasyka - Cugier-Kotka łże jak bura suka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipolit Cyngiel su(cz)ka IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.09, 06:45 cos mi sie tu nie klei... moze bylo i jakies zdarzenie, ale potrzebowala od 9 do 14 czas, zeby przemyslec, jakbytu je odpowiednio dokolorowac? pozatym cos sie miesza w zeznaniach, a myslalem, ze aktoreczka powinna dobrze wykuc swoja role przed gra... Odpowiedz Link Zgłoś