sernikowna 10.06.09, 19:12 Witam! Czekam na opinie osób mieszkających na ww osiedlu. Jak Wam się mieszka? Czy polecacie to miejsce? Czekam na jakiekolwiek informacje, opinie, spostrzeżenia. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: Przy Ratuszu IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 23.06.09, 19:20 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sernikowna Re: Przy Ratuszu IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 06.07.09, 15:43 Naprwadę nikt z czytających forum tam nie mieszka? Namolna jestem, zależy mi na opiniach, w necie nie ma żadnych informacji (wiem, jest strona dewelopera). Cóż, czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Przy Ratuszu IP: *.chello.pl 06.07.09, 21:51 mieszkam w poblizu i mieszka mi sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Przy Ratuszu IP: *.radom.vectranet.pl 30.12.09, 22:09 Ja mieszkam na osiedlu Przy Ratuszu. Kupiłem mieszkanie w październiku 2008 roku. Zastanawiałem się nad innymi deweloperami, ale wybrałem Arkade. Mieszka mi się bardzo dobrze, chodz bałem się tej dzielnicy, lepiej niż na gołębiowie (powaznie). Polecam inwestycje i naprawdę spoko dewlopera.Chocież uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_radomianin Re: Przy Ratuszu 17.08.09, 17:39 Witaj, Mieszkam razem z rodziną już kilka miesięcy. Jestem bardzo zadowolony, bardzo dobra obsługa dewelopera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colt Re: Przy Ratuszu IP: *.radom.vectranet.pl 30.12.09, 22:53 Mój znajomy tam mieszka, kupił sobie pistolet i czuje się bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Przy Ratuszu IP: *.radom.vectranet.pl 09.01.10, 21:51 Co ma do tego pistolet, to naprawdę spokojna dzielnica. Moją matkę dwa razy na gołębiowie w biały dzień okradli. Sam mieszkam na tym osiedlu i nie mam zadnego pistoletu. Deweloper pilnuje porządku, są kamery ale i tak nikomu nie potrzebne, ponieważ jest tu poprostu bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś