Dodaj do ulubionych

Likwidacja szkół wstrzymana

IP: *.udn.pl 15.12.03, 14:34
Prawdziwie dobra informacja powinna komunikować, że duet K&K podał się do
dymisji. Powinna ją poprzedzać informacja, że WS cofnął rekomendację pani
Kutkowskiej. Wtedy będzie szansa że w roku 2004 WE Radomia zacznie
funkcjonować, poszuka oszczędności.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelniczka Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 18:25
      Byłam na sesji, widziałam i słyszałam!! Jeżeli ktokolwiek wierzy, że to interes
      społeczny- to duży błąd.Tylko polityka-przepychanki klubowe i nic więcej!
      • Gość: rodzic Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.pl 15.12.03, 19:15
        Nie liczy się żaden interes społeczny!Dla radnych,którzy są za projektem
        likwidacji ważne są tylko przepychanki w radzie a wszyscy,którzy są przeciwko
        likwidacji szkół to według nich komuniści,
        też byłam na tej radzie nie obchodzi ich wcale dobro naszych dzieci,
        bali się wyłącznie tego że ich pomysł padnie gdy będzie głosowanie.
    • Gość: Rodzic Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 19:14
      Jestem rodzicem, którego dziecko uczęszcza do PSP 8.Widocznie byliśmy na dwóch
      różnych sesjach. Ja nie miałem takich odczuć.Większość to była gra
      partyjna.Marcinkowski SLD trzyma w szachu bo zatrudnia ich ludzi z pierwszego
      szeregu, Prawy Radom ma kilka stanowisk, a jedynie Wspólnota Samorządowa (nie
      wiem czy ze względu na dwóch radnych, którzy są nauczycielami) była za
      merytoryczną dyskusją i nie zważali na groźby (szantarz) zwolnienia czy
      wyrzucenia.Ja przynajmniej tak to odebrałem.
      • Gość: matka Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.12.03, 19:41
        Ja tez bylam i nie wiem dlaczego Falek chcial likwidacji i zglosil taki
        wniosek. Polityka i parodia.
    • Gość: belfer Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.12.03, 21:45
      zgadzam się z Tobą że tych dwoje pseudonuaczycieli w randze wiceprezydentowa i
      dyrektor powinni ze spuszczonym łbem podać się do dymisji, ale tego możemy
      wymagać tylko od ludzi honoru.a kim jest kiełbasiński, powtarzajacy "jak byłem
      dyrektorem Hubala", powinien dodawać "rozpieprzyłem szkołę, a teraz jak mogę
      wiecej to więcej rozpieprzę, bo mi wolno podawać nieprawdziwe dane,
      manipulować ludźmi, straszyć ich".PODSTAWOWE PYTANIE BRZMI KTO TYCH DWOJE TAK
      PODPUŚCIŁ? czy ktoś wie???????????
      • Gość: walek Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.03, 00:32
        Leb to masz ty, krowa i twoja tesciowa. Wiecej kultury chamie.
        • Gość: murzyn Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.energis.pl 16.12.03, 00:42
          Cały ten zgiełk to sprawa budynku po Zepole Szkół dla Głuchoniemych. Taki dobry
          kompleks. Przy niewielkich nakładach można zrobić kolejny ośrodek szkolenia
          dorosłych.(prywatny). Za kilka lat będzie to świetny biznes.
          A te emocje na radzie, teraz w tym miejscu... Wszystko można przetrzymać
      • Gość: zz Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.03, 18:13
        Dobrze ci Wałek napisał - jak nie wiesz cymbale co pisać to nie pisz. Hubala
        Kiełbasa odpacykował i nikt temu nie zaprzeczy.
        • Gość: ja Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.03, 21:43
          odpacykował, odpacykował a w środku zrobił getto dla dzieciaków. Zewnetrzny
          pic nie pokryje tego co część chłopaków przechodziła w tej budzie, a zresztą
          jak tak zachowuje się na Radzie Miasta,to wyobraż sobie co robi gdy jest sam
          na sam z uczniami lub swoimi podwładnymi. Warto popytać ludzi którzy teraz z
          nim muszą pracować. Choć ze strachu przed nim i tym jak sobie teraz
          poczyna "wadza" pewnie na trzeżwo nic nie powiedzą. Zresztą taki sam kiełbasa
          jak i marcinkowski i ten od Polmozbytu jedna banda.
    • Gość: marcin Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 07:31
      POlityka polityka, pozostaje pytanie: jak racjonalizacja byla potrzebna bo brak
      kasy w kasie, to dlaczego teraz mowi sie, ze nie. Czyzby pieniadze sie
      znalazly. Czy za glosno zrobilo sie w sprawie?
      • Gość: WALEK Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.03, 19:23
        A kto mówi ze nie. Falek, Karas i Sonta.
    • Gość: analityk Wstrzymac to mozna mocz... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.12.03, 22:32
      ... i to nie na dlugo. Likwidacji szkól na dlugo sie nie da wstrzymac.
      • Gość: murzyn Re: Wstrzymac to mozna mocz... IP: *.energis.pl 17.12.03, 00:53
        z Ciebie to taki analityk, jak z koziej 4 trąba. Widziałeś klasy po 40 uczniów?
        to niedługo zobaczysz. Chyba, że Twoje dzieci będą się uczyć u spółki z
        Partyzantów. Zgadnij kogo tam nie ma?
    • Gość: Józia Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 16.12.03, 22:44
      Kto tak broni Kiełbasę? Czyżbyś to Ty była Agnieszko? Załatwił Ci kilka etatów
      a teraz się odwdzięczasz? Z drugiej strony chwała Ci za to. Wielu - po
      zalatwieniu dla nich jakiejś sprawy - często zapominają kto im pomógł. Nie
      zmienia to jednak faktu, że Kiełbasiński powinien odejść.
      • Gość: miki Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.03, 19:25
        JÓZIU DROGA , JÓZIU MIŁA OD AGNIESZKI TO TY SIĘ OD.........
        • bodzioradomski Re: Likwidacja szkół wstrzymana 19.12.03, 10:05
          emitowane przez dami fragmenty sesji ukazuja tragiczny poziom większości
          radnych. Pyrcioch i jego liczenie podpisów to scena równie komiczna, jak
          Dyndalski w "Zemście " Fredry. Ludziska, myślcie, jak uniknąć takich wyborów a
          nie dokopujcie sobie ciągle.
    • Gość: Józia Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 11:54
      miki czy masz na myśli Agnieszkę Kozakiewicz? A może to Ty nią jesteś? Z tego
      co pamiętam prawdziwy MIKI pisał spod innego adresu. Czyżbyś zmienił miejsce
      pracy na urząd?
      • Gość: miki Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 14:54
        MOJE MIEJSCE PRACY I ADRES SĄ WCIĄŻ TAKI SAME . DENERWUJE MNIE TYLKO SPOSÓB
        W JAKI MOŻNA NIEOPATRZNIE ODEBRAĆ CZYJEŚ SŁOWA ,MIAŁEM NA MYŚLI INNĄ AGNIESZKĘ
    • Gość: Józia Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 13:19
      Jestem chybia głupia
    • Gość: ????? Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.internet.radom.pl 20.12.03, 13:56
      dowiedziałam się że i tak wszystkie te szkoły będą zlikwidowane
      • Gość: belfer Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.12.03, 16:52
        Skąd cholera jasna ludzie wiedzą takie rzeczy.Siedzę w temacie, bo pracuję w
        jednej ze szkół i myślałem że może ktoś z władzy przejrzał na oczy.Nie wierzę
        że takie informacje, tak łatwo wychodzą od tuch idiotów zajmujących się
        oświatą. Nad nimi jeśli chodzi o stronę nadzorującą jest jeszcze kuratorium.
        Nie wierzę że oni tak łatwo na to pozwolą.
      • Gość: miron Re: Likwidacja szkół wstrzymana IP: *.internet.radom.pl 22.12.03, 12:23
        ciekawe a może prezydent zrobi tak jak kropiwnicki w łodzi 40 szkół do
        zamknięcia a 2-3 może zamknie qrwwwwwwwwwwa przecież to co się dzieje wokół
        tych szkół to parodia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka