Gość: Asia IP: *.kbw.gov.pl 12.05.08, 13:00 Ile zabrać euro na tydzien na kretę w formule all, czy 500 EURO wystarczy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joźin Re: kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:26 myślę ze braknie. ja wydałem 510. dziewczyno ! co to za pytanie ?! skąd mamy wiedzieć co chcesz robić ,czy liczysz tylko siebie,jak daleko mieszkasz od centrum rozrywek,czy chcesz coś przywieźć ?!? itp. itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: kasa IP: *.kbw.gov.pl 12.05.08, 13:37 ok. 3 osoby, dwie dorosłe + dziecko, zakupy jakie zakupy ??, co można kupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi9949 Re: kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:54 Forsę można wydać na: wycieczki - pokaźny punkt na liście wydatków, wynajęcie auta - j.w. pamiątki - prezenty dla najbliższych - chałwa, zioła, feta, cepeliada, złoto, ouzo, metaxa sprzęt dla dziecka - łopatki, wiaderka,kółko, knajpę - w hotelu prawdziwej greckiej kuchni nie liźniecie, pyszne greckie wino na romantyczny wieczór kiedy już uśpicie potomka, preparaty na komary, lekarza - czego nie życzę, pocztówki i znaczki. Do wyboru do koloru. Albo zamykacie się w hotelu i nie wydajecie ani grosza - oprócz napiwku dla boya hotelowego za wniesienie walizek do pokoju, ale wtedy to co użyjecie z tej Grecji? Wakacje z zasady są kosztowne!Trzeba się z tym pogodzić . M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcg Re: kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 14:32 W zasadzie przy opcji ALL mozna nie wydac wiecej niz 100euro na cały pobyt ...będzie oszczędnie i bez fajerwerków...ale... No wlasnie - to 'ale'-czy aby napewno o to chodzi by siedziec w hotelu i korzystac tylko z opłaconych rzeczy ? Myślę ze ok 100euro na jeden dzien pobytu pozwoli Wam cieszyć sie wszystkimi dostępnymi atrakcjami ,wycieczkami i przyjemnosciami. Odpowiedz Link Zgłoś