Dodaj do ulubionych

chirurg dziecięcy

21.06.09, 00:50
Cześć.Szukam dobrego chirurga dziecięcego, mój syn ma problemy z siusiakiem, to chyba stulejka. Zależy mi na lekarzu z dobrym podejściem do dzieci, bo syn panicznie boi się lekarzy. A moze ktoś z was wie jak to leczyć, niekoniecznie chirurgicznie? Fajnie że jest forum z Radomia, od kilku miesiecy buszuję po forum edziecko i dopiero dziś znalazłam "nasze" forum. Pozdrawiam rodziców z Radomia.
Obserwuj wątek
    • patsy79 Re: chirurg dziecięcy 21.06.09, 20:14
      a ile synek ma lat?
      my poradziliśmy sobie bez chirurga, maściami laticort i
      chlorhinaldin H
      • malina-pl Re: chirurg dziecięcy 21.06.09, 21:13
        Chodzi o starszego syna, ma 7 lat. Lekarz w przychodni stwierdziła stan zapalny, przepisała neomycynę i dała skierowanie do chirurga.Nie chcę narażać dziecka na bieganie po przypadkowych lekarzach, więc chcemy trafić od razu do dobrego specjalisty. Neomycyna podziałała, ale wiem że to może się powtórzyć.
    • annobr Re: chirurg dziecięcy 22.06.09, 18:25
      Mam to samo ze swoim 4-latkiem. Moja pediatra poleciła mi zgłosić się do Poradni
      Chirurgicznej na Józefowie, kiedy będzie miał dyżur dr Kowalczewski.
    • palisanderka Re: chirurg dziecięcy 24.06.09, 22:27
      Ja byłam zadowolona z opieki szpitalnej doktora Krzysztofa Baryłki, jak byłam z
      Franiem na Józefowie. Zajął się dzieckiem tak ,że nie pozostawił nawet cienia
      wątpliwości, że wszystko jest ok. I wtedy właśnie pomyślałam, że z siusiakowym
      problemem u Janka pójdę właśnie do niego. Też ma dyżury w przychodni.
    • dagm80 Re: chirurg dziecięcy 08.07.09, 10:26
      Witam
      Również polecam dr Baryłkę, byłam u niego z moimi dwoma chłopakami. Młodszy też
      panicznie się boi lekarzy ale wszystko ku mojemu zaskoczeniu poszło szybko i
      gładko. To jest chirurg dziecięcy, ja byłam w przychodni na Osiedlowej na NFZ,
      szybko bez czekania, polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka