makewa 06.07.09, 11:47 Witam, Napiszcie co myślicie na temat takiej atrakcji, jestem właśnie na etapie wyboru z narzeczonym firmy i chętnie wysłuchamy waszych uwag i opinii nim podejmiemy decyzję o wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Fajerwerki na weselu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.09.09, 23:15 Myśle,że to jest dobry pomysł.W maju miałam wesele i jak polecialy fajerwerki w gore to az lezka mi sie zakrecila. Bo to bylo tylko dla mnie i dla mojego męża. Pamiątka na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maoma Re: Fajerwerki na weselu IP: *.ghnet.pl 14.09.09, 00:57 kretynko to nie jest forum do uprawiania prywaty a tym bardziej pisania o jakichś wiejskich weselach żeby ludziom gały wyszły więc lepiej idź doglądać krowy a nie o fajerwerkach pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Fajerwerki na weselu IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 10:56 Podaj gościom weselnym prawdziwą wojskową grochówkę a jak zaczną pierdz.ć podpalaj kolejno tyłki ,to dopiero będą fajerwerki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka maoma IP: *.ats.pl 14.09.09, 11:38 jestem pod wrażeniem ...twojego chamstwa!!!!Tacy jak ty , powinni mieć dożywotni zakaz pisania tu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wentyl Dla mnie tego typu atrakcje IP: 87.205.149.* 14.09.09, 11:09 zalatują chęcią pokazania się i zaskoczenia gości na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
polo-cola Re: Dla mnie tego typu atrakcje 14.09.09, 23:39 Nie martw się tymi paskudnymi uwagami . Piszą je Ci których nie jest stać na podobny show .Na weselu gości bawią obecnie różne programy artystyczne m.in. pokaz sztucznych ogni .Obecnie goście nie tylko siedzą i popijają . To nie pozostaje im dŁugo w paięci .na drugi dzień jest tylko kac i niestrawność .A po paru dniach gdy oglądasz nagrania widzisz jak zachwycają się pokazem na twoim przyjęciu , napewno nie schabowym z kolacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony mamona IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 23:44 Pieniądze Ci chyba świat przysłoniły, nie mierz innych swoją miarą, Odpowiedz Link Zgłoś
polo-cola Re: mamona 14.09.09, 23:53 To nie pieniądze przysaniają świat !!Mnie kiedys swiat przysŁoniŁa miŁośćdo mojej obecnej żony i dalej przysŁania .A ty czŁowieczku nie masz prawa nikogo obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś