agnieszkadrab1980 08.07.09, 16:59 Dobry sprzęt AGD, głównie chodzi o lodówkę oraz pralkę? Panele podłogowe ( oprócz Praktikera i Obi)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monalisaaa Re: Gdzie kupić? 08.07.09, 17:18 spróbuj w AGD Partner, jest taki na Borkach koło Urzędu Pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
n.michal Re: Gdzie kupić? 08.07.09, 19:53 jeśli chodzi o sprzęt AGD to polecam sklepy internetowe ogromny wybór produktów i ceny znacznie niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Re: Gdzie kupić? 08.07.09, 20:08 Szczerze polecam sklep na ul. Chrobrego na przeciwko Politechniki. Po ślubie (w zeszłym roku)kupiłem tam pralkę,lodówkę, kuchenkę gazową i zlewozmywak. Jest tam sprzęt wolno stojący jak i do zabudowy. Obsługa fachowa doradzi co kupić a co nie, co gdzie jest produkowane i na co warto wydać kasę. Można się targować. Po rozmowie z właścicielem sklepu odniosłem wrażenie że to facet z którym można się dogadać. Facet chce sprzedać towar ale nie za wszelka cenę. Spodobało mi się to i puściłem tam parę groszy. Naprawdę polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Gdzie kupić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:09 sklep w wieżowcu na Chrobrego albo też na wprost politechniki, może Niedziałkowskiego. Targuj się bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie kupić? IP: *.radom.vectranet.pl 09.07.09, 20:58 Popieram sklep na Chrobrego na przeciwko Politechniki najlepszy niskie ceny i zamówia Ci co sobie tylko zyczysz Odpowiedz Link Zgłoś