Gość: bedebe IP: *.udn.pl 26.12.03, 23:22 Co sądzicie o kultowym filmie Bożego Narodzenia "Gospoda świąteczna"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Onufry Zagłoba Re: Gospoda świąteczna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.12.03, 23:40 Nie znam. Moze nie jest kultowy? Kultowy dla mnie to "Miś", "Rejs". Coś za często sie używa określenia, że coś jest "kultowe". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedebe Re: Gospoda świąteczna IP: *.udn.pl 26.12.03, 23:56 Nie lubię używać niektórych słów zbędnie i przesadnie za dużo. Słowa "kultowy" użyłem świadomie. Ponieważ największe przeboje grane i śpiewane przez wszystkie stacje radiowe i telewizyjne w okresie Bożego Narodzenia pochodzą z tego właśnie filmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Onufry Zagłoba Re: Gospoda świąteczna IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.12.03, 00:19 Sorry, nie wiedziałem, ale dzięki Tobie już wiem. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bedebe Re: Gospoda świąteczna IP: *.udn.pl 28.12.03, 14:24 "Gospodę świąteczną" warto obejrzeć.Lekki i landrynkowaty,ale przyjemnie ogląda się ten film.W rolach głównych Fred Astair i Bing Crosby.Dwóch czołowych artystów minionej epoki kina.Obaj byli nie tylko aktorami, ale tancerzami i wykonawcami wielu światowych dotąd żywych przebojów. Film nakręcony został w 1942 roku. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś