sympatyk.pisu 13.08.09, 17:25 Kosztowniaka.Sprawa szpitala zdyskredytowała go całkowicie!Mój PiSie! Czas na nowego kandydata na prezydenta!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwony_zlodziej_i_malwersant Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 18:21 Na odległość śmierdzisz POmyjami więc nie podszywaj się pod kogoś kim nie jesteś hehe Dzisiaj w sprawie radomskiego szpitala wypowiadał się Napieralski i jako winowajcę wskazał minister Kopqacz z PO hehe Prowokacja ci nie wyszła? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pisu Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 18:26 W d.... mam Napie...kiego!Mój kochany PiS tonie i nie ma tu żadnej prowokacji!Zobaczysz sam że Kosztowniak nas pogrąży! Odpowiedz Link Zgłoś
roch_z_po Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 20:08 k,olejny raz podszywasz się trolu pod kogoś.Ciekawe dlaczego admin nie zablokuje twojego nicka którego ściągnęłeś od kogoś innego bo ile sobie przypominam oryginalny pisze się trochę inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:35 Czerwony złodziej i malwersant. Uwielbiam ten dar samokrytycyzmu radomskiego Pisu. Wasi przełożeni na Wiejskiej powinni z Was brać przykład :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 18:44 .koniec to jest w spodniach , o ile toto jeszcze masz .Ale z ciebie jest szuja . Odpowiedz Link Zgłoś
roch_z_po Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 20:09 Marna prowokacja LSD.Nawet wiem kogo konkretnie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk.pisu Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 20:14 Nie jestem z sld.Jestem wyborcą PISu.Wiem że to dla niektórych niewygodne i wy wszędzie widzicie sld albo PO.Nie muszę mieć takiego zdania jak wszyscy ale sami wiecie że u nas wielu sympatyków uważa że kandydatem powinien być Zbyszek Kuźmiuk.Uwierzycie w to dopiero jak przegramy wybory!I sami wiecie że wielu naszych uważa że Wspólnota pociagnie nas na dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:45 to prawda Kosztowniak jest praktycznie skończony,ale liczcie tak na Kużmiuka,bo on nie ma już siły przebicia a poza tym dliższy jest mu własny czubek nosa niż Radom,liznął świata i teraz wydaje mu się że tylko tam jest jego miejsce.Moralność zerowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doda ze skaryszewa Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.09, 11:18 Pisz więcej, wiecej, wiecej, więcej... czuję podnietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucio Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.09, 22:11 ..Przecież ten niby"Gość" to ten sam głupek co pisze sam do siebie,zmienia nicki i wprowadza bu...l na forum.Niedługo go rozszyfrują ......i będzie zdechł Azorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legar Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 20:30 Kosztowniak sie przeliczyl , nie przypuszczal , ze wylozy sie na szpitalu miejskim, PIS przez 3 - slownie ; trzy lata rzadów w Radomiu nie przeprowadzil restukturyzacji szpitala i zadluzyl go na ponad 20 mln. zlotych , jedynym wyjsciem z sytuacji bylo by - ogloszenie upadlosci szpitala i powolanie spolki handlowej, - czyli wprowadzenie - planu B na ktory wylozy pieniadze wlasnie pani Minister Kopacz. Niestety , tu jest problem - Pan prezydent Radomia, chocby nawet chcial to nie moze wprowadzic tego planu w zycie, - bo jest z PIS-u. PIS - jak wszyscy wiedza jest wrogiem wszystkiego co jest postepowe i prywatne, to taka partia , ktora mimo , ze dawno zyje w okresie gospodarki rynkowej, ciagle czerpie wiedze z Marksa i Engelsa i chce ja wcielac w zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowo Kosztowniak na szefa PiS Jarek jest zbyt nudny IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 17:53 Proponuję Pana Kosztowniaka na szefa PiS. Jarek jest za nudny z tym kontem bankowym razem z mamusią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa feniks hala IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 20:38 od ktorej w piatek jest czynna hala feniks dzial spozywczy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedza Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 22:15 trzeba miec wiedze by dyskutowac nikomu nie zycze pobytu w szpitalu pod opieka radomskich lekarzy pielegniarek lublin warszawa tam sie lecza radomianie ,a prezydent ma kase na iwestycje ,zobaczcie jak wyglada w budowie szpital ,nowa porodowka a inne to fundusz,a dzis o 18 wszystkie spiepszaly z manifestacji ,bo mozna by ich zwolnic i zatrudic nie za 3 trzysta ale za 500mniej ,,podobno zostalo 9 w gabinecie dyrektora ,,ale to nie bylo medialne ,jutro beda inne tematy i zadnego wozu transmijnego,,a trzaszczka na radna tez nie zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca przyszły Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:51 prezydent Radomia musi mieszkać,żyć w RADOMIU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
axel-1033 Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 14.08.09, 10:00 >>Coś mi się wydaje że autor tego wątku przegiął za bardzo {jak się to mówi}pałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WCIE Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 07:08 ALLELUJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.09, 11:16 Kosztowniak jest debeściak. Przynajmniej mu słoma z butow nie wystaje jak poprzednikom. Gonic komuchów panie Prezydencie. Niech miaucza jak tu na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_fuck_fuck Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 17.08.09, 21:15 I dobrze.Nikt nie zapłacze. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 17.08.09, 21:53 Komuniści ujadają ale cała sprawa i tak zakończyła się wielkim sukcesem organizatorskim Prezydenta Kosztowniaka. Brawo Prezydent Kosztowniak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 22:16 A ja sądziłem, że Kosztowniak jest tylko prezydentem miasta, a tu proszę, jest też prezydentem wielu kadencji. Co za idiotyzm. Autor, autor chce się zakrzyknąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucio Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 08:48 ale z was są debile ,oczywiście nie wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de rytm Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 20:29 ale to najwyzszy czas żeby zrezygnować preziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzio Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 21:58 człowieku co ty za bzdury wypisujesz ,jak już ktoś napisał "koniec to jest w porach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 18.10.09, 17:21 napewno Odpowiedz Link Zgłoś