Dodaj do ulubionych

Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezydenta

13.08.09, 17:25
Kosztowniaka.Sprawa szpitala zdyskredytowała go całkowicie!Mój PiSie!
Czas na nowego kandydata na prezydenta!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • czerwony_zlodziej_i_malwersant Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 18:21
      Na odległość śmierdzisz POmyjami więc nie podszywaj się pod kogoś
      kim nie jesteś hehe Dzisiaj w sprawie radomskiego szpitala
      wypowiadał się Napieralski i jako winowajcę wskazał minister Kopqacz
      z PO hehe Prowokacja ci nie wyszła? hehe
      • sympatyk.pisu Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 18:26
        W d.... mam Napie...kiego!Mój kochany PiS tonie i nie ma tu żadnej
        prowokacji!Zobaczysz sam że Kosztowniak nas pogrąży!
        • roch_z_po Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 20:08
          k,olejny raz podszywasz się trolu pod kogoś.Ciekawe dlaczego admin
          nie zablokuje twojego nicka którego ściągnęłeś od kogoś innego bo
          ile sobie przypominam oryginalny pisze się trochę inaczej
      • Gość: :) Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.09, 18:35
        Czerwony złodziej i malwersant. Uwielbiam ten dar samokrytycyzmu radomskiego Pisu. Wasi przełożeni na Wiejskiej powinni z Was brać przykład :)
    • Gość: nemo Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 18:44
      .koniec to jest w spodniach , o ile toto jeszcze masz .Ale z ciebie jest szuja .
      • roch_z_po Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 20:09
        Marna prowokacja LSD.Nawet wiem kogo konkretnie hehe
        • sympatyk.pisu Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 13.08.09, 20:14
          Nie jestem z sld.Jestem wyborcą PISu.Wiem że to dla niektórych
          niewygodne i wy wszędzie widzicie sld albo PO.Nie muszę mieć takiego
          zdania jak wszyscy ale sami wiecie że u nas wielu sympatyków uważa
          że kandydatem powinien być Zbyszek Kuźmiuk.Uwierzycie w to dopiero
          jak przegramy wybory!I sami wiecie że wielu naszych uważa że
          Wspólnota pociagnie nas na dno!
          • Gość: gość Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:45
            to prawda Kosztowniak jest praktycznie skończony,ale liczcie tak na
            Kużmiuka,bo on nie ma już siły przebicia a poza tym dliższy jest mu
            własny czubek nosa niż Radom,liznął świata i teraz wydaje mu się że
            tylko tam jest jego miejsce.Moralność zerowa!
            • Gość: doda ze skaryszewa Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.09, 11:18
              Pisz więcej, wiecej, wiecej, więcej... czuję podnietę.
              • Gość: pucio Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.09, 22:11
                ..Przecież ten niby"Gość" to ten sam głupek co pisze sam do siebie,zmienia nicki
                i wprowadza bu...l na forum.Niedługo go rozszyfrują ......i będzie zdechł Azorek.
      • Gość: legar Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 20:30
        Kosztowniak sie przeliczyl , nie przypuszczal , ze wylozy sie na
        szpitalu miejskim, PIS przez 3 - slownie ; trzy lata rzadów w
        Radomiu nie przeprowadzil restukturyzacji szpitala i zadluzyl go na
        ponad 20 mln. zlotych , jedynym wyjsciem z sytuacji bylo by -
        ogloszenie upadlosci szpitala i powolanie spolki handlowej, - czyli
        wprowadzenie - planu B na ktory wylozy pieniadze wlasnie pani
        Minister Kopacz.
        Niestety , tu jest problem - Pan prezydent Radomia, chocby nawet
        chcial to nie moze wprowadzic tego planu w zycie, - bo jest z PIS-u.
        PIS - jak wszyscy wiedza jest wrogiem wszystkiego co jest postepowe
        i prywatne, to taka partia , ktora mimo , ze dawno zyje w okresie
        gospodarki rynkowej, ciagle czerpie wiedze z Marksa i Engelsa i chce
        ja wcielac w zycie.
      • Gość: Wowo Kosztowniak na szefa PiS Jarek jest zbyt nudny IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 17:53
        Proponuję Pana Kosztowniaka na szefa PiS. Jarek jest za nudny z tym
        kontem bankowym razem z mamusią.
    • Gość: sa feniks hala IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 20:38
      od ktorej w piatek jest czynna hala feniks dzial spozywczy??????
    • Gość: wiedza Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 13.08.09, 22:15
      trzeba miec wiedze by dyskutowac nikomu nie zycze pobytu w szpitalu pod opieka
      radomskich lekarzy pielegniarek lublin warszawa tam sie lecza radomianie ,a
      prezydent ma kase na iwestycje ,zobaczcie jak wyglada w budowie szpital ,nowa
      porodowka a inne to fundusz,a dzis o 18 wszystkie spiepszaly z manifestacji ,bo
      mozna by ich zwolnic i zatrudic nie za 3 trzysta ale za 500mniej ,,podobno
      zostalo 9 w gabinecie dyrektora ,,ale to nie bylo medialne ,jutro beda inne
      tematy i zadnego wozu transmijnego,,a trzaszczka na radna tez nie zostanie
      • Gość: wyborca przyszły Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 09:51
        prezydent Radomia musi mieszkać,żyć w RADOMIU!!!!
        • axel-1033 Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 14.08.09, 10:00
          >>Coś mi się wydaje że autor tego wątku przegiął za bardzo {jak się to mówi}pałę.
    • Gość: WCIE Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 07:08
      ALLELUJA !!!
    • Gość: Jerzy Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.08.09, 11:16
      Kosztowniak jest debeściak. Przynajmniej mu słoma z butow nie
      wystaje jak poprzednikom. Gonic komuchów panie Prezydencie. Niech
      miaucza jak tu na forum.
    • fuck_fuck_fuck Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 17.08.09, 21:15
      I dobrze.Nikt nie zapłacze.
    • prawdziwy_i_sprawiedliwy_radom Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd 17.08.09, 21:53
      Komuniści ujadają ale cała sprawa i tak zakończyła się wielkim
      sukcesem organizatorskim Prezydenta Kosztowniaka. Brawo Prezydent
      Kosztowniak!
      • Gość: Ja Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 22:16
        A ja sądziłem, że Kosztowniak jest tylko prezydentem miasta, a tu proszę, jest też prezydentem wielu kadencji. Co za idiotyzm. Autor, autor chce się zakrzyknąć...
        • Gość: pucio Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 18.08.09, 08:48
          ale z was są debile ,oczywiście nie wszyscy
    • Gość: de rytm Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 20:29
      ale to najwyzszy czas żeby zrezygnować preziu
    • Gość: edzio Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 14.09.09, 21:58
      człowieku co ty za bzdury wypisujesz ,jak już ktoś napisał "koniec to jest w
      porach"
    • Gość: jo Re: Przykro mi pisać ale to koniec kariery prezyd IP: *.radom.vectranet.pl 18.10.09, 17:21
      napewno
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka