Dodaj do ulubionych

Dla mojego kolegi Kmieciaka

26.08.09, 17:41
Witam
Pnieważ, mój kolega Kmieciak bardzo interesuje się moją pracą w Agencji Restrukturyacji i MOdernizacji Rolnictwa, dlatego dedykuję mu zdjęcie (na którym także jestem) z Dni Papryki w Klwowie.
www.arimr.gov.pl/index.php?id=86&id1=12&id2=0&xaaaa=1
Pozdrawiam - Sławek
Obserwuj wątek
    • m.k1983 Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 27.08.09, 09:11
      Panie Gajewski jeszcze raz użyje pan mojego nazwiska oczerniając mnie w
      jakikolwiek sposób, to porozmawiamy pozdrawiam panie... Gajewski
      • m.k1983 Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 27.08.09, 09:14
        pozdrawiam Marcin Kmieciak
        • nemne Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 27.08.09, 20:29
          m.k1983 napisał:

> Panie Gajewski jeszcze raz użyje pan mojego nazwiska oczerniając >mnie w jakikolwiek sposób, to porozmawiamy pozdrawiam panie... >Gajewski
          > pozdrawiam Marcin Kmieciak

Sznowny Panie MARCINIE Kmiecikak
          Jak mi się wydaje, ma Pan problemy ze wzrokiem, pnieważ NIGDY nic nie napisałem o MARCINIE Kmieciaku.

Dlatego, zamiast strszenia, to może trochę pokory.
          Bo jest zapewne liczne gron osób noszących nazwisko Kmieciak, którzy mnie nie interesują. (z całym szacunkiem do tych osób).

A to, ze pozostaję pełen podziwu dla "mojego" Kmieciaka wynika z moich fascynacji dla ... miłośnika sndałek i garnituru. (w końcu, jakby nie było - osoby PUBLICZNEJ).

Ale, jeśli podtrzymuje Pan swoją w/w propozycję wobec mojej osoby, że "porozmawiamy" za rzekome moje "oczernianie Pańskiej osoby" ... jestem jak zawsze do dyspozycji.

Pozdrawiam - Sławomir Gajewski
          26-425 Odrzywół
          Pl. Kilińskiego 47

PS.
          Korzystając z okazji, proszę pozdrowić wója - eleganta w sandałkch:))
          • chudybyk.2 Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 28.08.09, 07:40
            Tak to jest jak się jest osobą publiczną przy władzy każdy może napisać o czymś
            co mu nie leży lub słowa jej uwielbienia:) takie są prawa demokracji..
    • m.k1983 Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 28.08.09, 09:08
      Śmieszne to wszystko a jednocześnie żałosne, no cóż pewnie pan przeżyje świat.
      Szkoda tylko że jest pan na własne życzenie sędziom tu na ziemi. Nikt pana nie
      straszy, żyj sobie pan a nawet zostań pan tym wójtem nawet. Wówczas osiągnie pan
      szczyt szczęścia. Tylko odpowiedz pan sobie na jedno proste pytanie czy jest pan
      szczęśliwy w tym wszystkim i czy naprawdę warto przeżyć swoje życie na ciągłej
      walce. Myślę że nie bez kozery mogę przytoczyć te słowa które pan sobie może
      znajdzie i może przemyśli ( Łk.6,41,42, Mt.26.52, Łk.12.19,20 ) Ja pana nie
      osądzam ani nie straszę a jak pan na same słowa że chcę z panem porozmawiać
      uważa że straszę to znaczy że jest już nie dobrze. Pozdrawiam m.k. kogo trzeba
      pozdrowię.
      • mieszkaniec38 Dynastia Kmieciaków 28.08.09, 19:01
        Synu, nie jednemu psu na imię Burek, mówi stare przysłowie, wiec po co ten
        stres, że Cię ktoś oczernia. Chcesz bronić wuja wójta (marnego, wójta moim
        zdaniem) to broń, ale dyskusji nie zaczynaj od straszenia bo chyba jesteś na to
        za krótki. A co do moralizowania i zwracania się do sumienia Sławka, może
        najpierw zapytaj się swojego wujka Kmieciaka czy jest szczęśliwy ze swojego 20
        letniego pontyfikatu. A może Ciebie na następcę szykuje, wiesz taka dynastia
        Kmieciaków :-)
        • m.k1983 :)))) 31.08.09, 10:58
          Panie mieszkaniec 38 , nawet nie wiesz jak się ciesze że nie jestem Twoim synem,
          choć przecież nawet się nie przedstawiłeś, nigdy się nie stresowałem z pańskiego
          powodu, czy wójt jest zadowolony ze swego urzędowania to powinieneś pan go
          zapytać. Może to właśnie pana/ią szykuje na swojego następce :))))
    • czarnyczuk Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 29.08.09, 04:05
      trochę mnie tu nie było ale widzę że nic nowgo. Pan nemne nadal
      niestrudzenie "działa" ;) oj żeby choć trochę tej energii
      poświęcanej na szukaniu sensacji i umniejszaniu pracy wójta (to
      chyba taki pomysł na autokreację własnej osoby) poświęcił na coś
      konkretnego, dla tej gminy...
      trochę to smutne że tak mało wciąż budujących a tak wielu
      podkopujących.
      Może warto by przekazać stery gminy Panu nemne choć na chwilę aby
      się wykazał ale czy stać na to gminę.?
      ot takie przemyślenia po wakacjach ;)
      • czarnyczuk Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 29.08.09, 04:11
        ale fotka ze swięta papryki pierwsza klasa, na prawdę OK - strój
        light casual.
        jednym słowem marketingowo super :)
        • nemne Re: Dla mojego kolegi Kmieciaka 29.08.09, 09:31
          czarnyczuk napisał:

> ale fotka ze swięta papryki pierwsza klasa, na prawdę OK - strój
          > light casual.
          > jednym słowem marketingowo super :)

Wielkie dzięki:)
          Pozdrawiam - Sławek
          • nemne Czy stać Gminę na dalsze utrzymywanie Kmieciaka!! 29.08.09, 10:19
            czarnyczuk napisał:

> trochę mnie tu nie było ale widzę że nic nowgo. Pan nemne nadal
            > niestrudzenie "działa" ;) oj żeby choć trochę tej energii
            > poświęcanej na szukaniu sensacji i umniejszaniu pracy wójta (to
            > chyba taki pomysł na autokreację własnej osoby) poświęcił na coś
            > konkretnego, dla tej gminy...
            > trochę to smutne że tak mało wciąż budujących a tak wielu
            > podkopujących.
            > Może warto by przekazać stery gminy Panu nemne choć na chwilę aby
            > się wykazał ale czy stać na to gminę.?
            > ot takie przemyślenia po wakacjach ;)

Witaj <czarnyczuku>
            Czyli tak:
            1.Ogladając dokonania „3-letniego” Wójta Klwowa trudno nie zauważyć, że porównując np. odrzywolski "stadion" do klwowskiego to raczej ... Kmieciak wójtowi Papisowi nie zaimponuje.
            2. Ze swej strony doceniam to wiekopomne "dzieło" i dlatego proponowałem aby Rada Gminy nadała odrzywolskiemu imię jego wielkiego i zasłużonego budowniczego czyli stadion im. Marian 500tys. Kmieciak.
            3.Proponowlem także, żeby przy bramie "stadionu" postawić pomnik w/w budowniczemu. Oczywiście z 10,26 m sześć. betonu, który przywiozą tu samochodem typu gruszka.
            4. Co do Twojego "zapytania" - "czy stać byłoby gminę, aby wójtem został Gajewski" (czy też ktoś inny), parafrazując Twoje zapytanie, należałoby się raczej zapytać (mając na uwadze osiągnięcia wójta Papisa w Klwowie zaledwie od 3 lat)

CZY stać Naszą Gminę na DALSZE utrzymywanie Kmieciaka jako wójta!!!

Pozdrawiam - Sławomir Gajewski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka