Dodaj do ulubionych

Kaskada znow otwarta

28.08.09, 19:27
od dwóch tygodnni miejsce gdzie mozna bylo zlowic pstraga i swoerzutkiego
zjesc znów otwarte. ponadto szef kuchni poleca duzo wiecej specjalow, napewno
warto zajrzec i sie przekonac
Obserwuj wątek
    • Gość: pinkey Re: Kaskada znow otwarta IP: *.radom.vectranet.pl 28.08.09, 23:53
      Jeździłem tam wiele razy na pstrąga dopóki właściciel nie zapragnął
      przebudować tego miejsca na salę weselną. A szkoda bo miejsce miało
      wielki potencjał, jak Konrad się za to weźmiesz i włożysz duszę to
      może odbudujesz to czego nie trzeba było burzyć :)
      • Gość: mała Re: Kaskada znow otwarta IP: *.internet.radom.pl 29.08.09, 00:13
        o wojtus sympatyk pis z konradem dyskutuje?gdzie ta kaskada kali?
        • Gość: kulinarna-magia Re: Kaskada znow otwarta IP: *.radom.vectranet.pl 29.08.09, 00:26
          wolanowska 183
          • Gość: mk Re: Kaskada znow otwarta IP: *.radom.vectranet.pl 31.08.09, 16:29
            bylem w weekend, troszek sie pozmienialo ale rybka wciaz tak samo pyszna
      • Gość: JACEK Re: Kaskada znow otwarta IP: 94.254.183.* 11.10.09, 13:20
        BYŁEM TAM W PIĄTKOWY WIECZOR NA DANSINGU BYŁO ŚWIETNIE DOBRA KAPELA RUBIKON
        PONATO WYSMIENITE POTRAWY MILA OBSŁUGA NA PEWNO WYBIORE SIE JESZCZE RAS MOZE
        WNIEDZIELE NA OBIAD Z RODZINĄ
    • Gość: KAROLINA Re: Kaskada znow otwarta IP: 94.254.183.* 11.10.09, 13:47
      WYBIERAM SIĘ NA OBIAD Z MOJA KOLEŻANKĄ JESTEŚMY WOLNE LICZYMY NATO ZE ZAPOZNAMY
      TAM JAKIŚ FAJNYCH CHŁOPCÓW I BĘDZIEMY SIĘ ŚWIETNIE BAWIĆ NIE LICZYMY WCALE NA
      SPONSORING
      • Gość: ;) Re: Kaskada znow otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:35
        o f..ck ;-))))))))
        • Gość: marta Re: Kaskada znow otwarta IP: 188.33.79.* 11.10.09, 16:55
          fajnie przyjemnie a po drugie nowa właścicielka i nie jest to co stara kaskada
          • Gość: ale jaja Re: Kaskada znow otwarta IP: *.radom.vectranet.pl 11.10.09, 18:53
            Karolina z Jackiem piszą z tego samego komputera, chyba karpik im zaszkodził
            • Gość: doda Re: Kaskada znow otwarta IP: *.centertel.pl 11.10.09, 21:24
              dajcie coś więcej o tej kaskadzie na razie niewiele wiem???
              co tam się dzieje kto imprezuje??? bo wiem już że jakieś dancingi
              podobno tam się odbywają w piątki.
              • Gość: gość portalu Re: Kaskada znow otwarta IP: *.radom.vectranet.pl 12.10.09, 20:29
                Byłam w piątek i muszę powiedzieć,że Kaskada ma bardzo fajny wystrój, panuje
                miła atmosfera, niezły zespół, to wszystko zapewnia świetną zabawę. Godne
                polecenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka