Dodaj do ulubionych

Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID

• Gość: Rzezbiarz Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.11, 06:47
      xocsolidkm.wordpress.com/2011/02/20/solid-security-i-kradziez-czyli-jak-dymamy-swoich-klientow-opinia/
    • Gość: KKK Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 19:23
      Aja mam dobre zdanie o tej firmie
    • Gość: sonia Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 07:58
      A ja już straciłam dobre zdanie na temat tej firmy i podziękowałam za opieke.
    • Gość: solidarni Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 31.03.11, 21:14
      glogow.naszemiasto.pl/artykul/842482,ochroniarze-kghm-walcza-o-godnosc,id,t.html?kategoria=645#47b880e6bdc6e16e,1,3,60
      • Gość: butelka Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 17.06.11, 07:06
        www.infokrakow24.pl/http:/www.infokrakow24.pl/krakow-samochod-firmy-ochraniarskiej-spadl-z-mostu-pilsudskiego-zdjecia
        • Gość: tero Firma SOLID zatrudnia na zlecenie na 220 zł IP: *.radom.vectranet.pl 05.08.11, 21:42
          Firma SOLID zatrudnia ludzi na zlecenie i na tej umowie wymusza wynagrodzenie na 220 zł ! NIgdy tam się nie zatrudniajcie, to złodzieje. Miałem z nimi problem, zatrudnili mnie, już przy podpisywaniu umowy 2 panie były bardzo chamskie, pyskate, ciągle mnie pouczały, że jestem nieuk bo zrobiłem 2 literówki w formularzach, i wypełniłem czarnym dlugopisem, nawet nie powinformowały, że trzeba niebieskim. Za odzież trzeba płacić, drogo, płacą 4,50, a na umowie zamiast stawkę za godzinę, wpisują wynagrodzenie 220 zł. Toz to okradanie pracownika czlowieka! Od takiej kwoty nie odprowadzają podatku, ZuSu składek na pracownikia, ten człowiek nawet nie zarobi na emeryturę. W tej firmie w biurze w Radomiu pracuje klika, rodzinka, znajomi, lub spokrewnieni tak przypuszczam. Jeden pracownik lat po 50 tce wmawia mi ze dzieki takiej umowie wiecej wypracuje do swojej emerytury! Popiera PO, PIS, i w ogole to sa dziwni ludzie, mafia, i koniec!
    • Gość: ph Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 06.08.11, 15:30
      W Solid Security obowiązuje zasada 20 na 80, mówi ona iż na 100 kontarhentów po pierwszym miesiącu rezygnuje 20 a 80 pozostaje. Zresztą jak widac po początkowej nawałnicy dumpingowych cen spadło ciśnienie i dla nowego klienta jest proponowana inna cena wyższa za usługę ochrony niz dla podkupowanego kilenta oczywiscie niższa w skali 8 zł za miesiąc. Nowa moda wymuszoną przez centrale firmy jest już nie dawanie nadajników gratis lecz ich sprzedaż, co po zepsuciu rynku przez tą firme nie jest łatwe. Nachalnosc przedstawicieli handlowych jest wręcz delikatnie mówiac przesadna, nachalna i pozbawiona wyczucia. Ich motto to NIKT CI TYLE NIE DA CO MY NAOBIECUJEMY. A jesli chodzi o firme Cerber proponuje sprawdzic w KRS kto jest obecnym włascicielem bo napewno nie pan W.
    • Gość: handlowiec Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 01.09.11, 06:42
      www.lista.e-sieci.pl/381,Solid.html
      • Gość: POF_Opole Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.10.11, 22:23
        Błąd tej firmy że zatrudnia nie nadających się do niczego emerytów którzy nie wytrzymują presji i tępaków po podstawówce!!! Nie znają się na prawie, nie chce im się pracować, nie ogarniają branży, nie mają predyspozycji ani chęci do takiej pracy i stąd biorą się takie durne komentarze i "strajki". Mam 33 lata na dodatek jestem kobietą:) pracuję w Solidzie 3 miesiące i nie marudzę. Wypłata jest zawsze na czas. Mam świetnego inspektora OFI. Nigdy nie było kar finansowych ani żadnej formy mobingu z jego strony! Atmosfera w biurze jeśli potrzebuję coś załatwić jest normalna. Czuje się kulturę i normalne podejście. Masa sympatycznych ludzi od kierowników przez magazyniera aż po panie sekretarki. Pracuję na reprezentacyjnym obiekcie w centrum miasta i uwierzcie że kontrahent płaci trochę więcej niż 180 zł/ mś. Mamy jakieś ponad 2 tyś metrów metrażu:).
        Moja konkluzja? Firmę tworzą ludzie którzy w niej pracują. To od biura, od każdego człowieka, od ekipy zależy jak jest. Nie wolno oceniać całości po jednej skrzynce zgnilych jabłek:).
        • Gość: bazyl Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 20.10.11, 07:31
          Czy to jest konkurs na pracodawce roku ? Ale można pochwalic kierowców z GI, nikt tak nie skacze z mostu w Krakowie jak oni swoim Yarisem na podwójnym gazie.
          kontakt24.tvn.pl/temat,samochod-spadl-z-mostu-dwie-osoby-ranne,114058.html
          • Gość: :))) pogonić batem Prezesa Solidu IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 16:32
            Należy pogonić batem Prezesa Solidu
            • Gość: raptor Re: pogonić batem Prezesa Solidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 13:55
              Samo życie.
    • Gość: Radomin Zlotowka to Ty kochany mozesz sie IP: *.w90-22.abo.wanadoo.fr 24.11.11, 14:52
      podetrzec. jesli masz zatwardzenie to moze nawet byc skuteczne. Ale jesli masz rozwolnienie,
      to duzo zlotowek Ci potrzeba. Szczegolnie dajac w ochrone bylych UBekow Twoje mienie. Oni maja na sluzbie kryminalistow ktorzy ' chronie' Cie.
    • Gość: amator Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.11, 08:11
      Dotarły do mnie informacje ze Solid ma zakaz sądowy do startowania w przetargach publicznych na 3 lata i postępowanie o cofnięcie koncesji.
      Czy ma może ktoś więcej info na ten temat?
      • Gość: papuga wyrok firma SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 13.12.11, 16:12
        art. 154 pkt 5a
        Solid Security Sp. z o.o.
        siedziba: ul. Postępu 17 02-676 Warszawa
        wyrok z dnia 7 września 2011 r. wydany przez Sąd Apelacyjny w Katowicach, I Wydział Cywilny

sygn. akt I ACa 330/11

prawomocny od dnia 7 września 2011 r.
        wpisany do Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem 0000098627
    • Gość: Antysolidek Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: 77.252.83.* 19.12.11, 13:52
      Jestem pracownikiem grup interwencyjnych ( mało istotne gdzie) w tej nieszczęsnej firmie. Wszystkim którzy chca się przyjąć do tej " firmy " stanowczo odradzam!!!! Lepiej iśc doły kopać niz pracować dla kogoś kto ma w d...e wszystkich pracowników, liczy sie tylko ZYSK!!!!! Idą święta, a my nawet 50 zł na " karpia " nie dostaliśmy!!!! TO SIĘ NAZYWA MOTYWACJA, aleee za to działy są!!!!, siedzimy w autach jak rumuny i menele, niema gdzie załatwic swoich potrzeb ( 1- to w krzaki, gorzej jak by kto na 2 potrzebował, to dupa w pokrzywach!!!) SOLID TO KPINA, PRZED TĄ FIRMĄ JUŻ TYLKO DNO. Panie Szymanowski., gdyby nie ci pracownicy dzięki którym jest pan tak bogaty, to pan nie istnieje, to oni tworza tę firmę, pan dał tylko możliwość pracy!!!!
      • Gość: Gary Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: 212.127.64.* 17.03.14, 02:01
        Solid to największe gó... jest
    • Gość: michnik Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID IP: *.radom.vectranet.pl 26.02.12, 08:30
      No cóż, czasami trzeba zerknąć i w takie miejsca:
      www.gowork.pl/opinie_czytaj2,1583,0,0,1
      wordpress-polska.org/download/so ... w-opinia-1
    • Gość: Dopisz sie ! Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 17:47
      W związku z "oszustwem" jest wznowiony wniosek zbiorowy do wglądu i podpisu :
      prawo.polskie.pl/wniosek/solid
    • kontakt.firstmail Re: Kto się dal nabrać na umowę z firmą SOLID 03.04.17, 10:40
      Witam dlatego ja proponuję dobrze zabezpieczyć dom np przez firmę wkaczorowski.pl i po sprawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka