Dodaj do ulubionych

Dziwne sytuacje

05.01.14, 22:05
Nie wiem od czego zacząć. Moje życie legło w gruzach. Staram się jakos wszystko sobie poukładać, ale to nie łatwe.

Zostałam sama z dwójka dzieci. Z dnia na dzień. A może nawet z godziny na godzinę. 01.12.2013 - to data kiedy po raz ostatni widziałam mojego partnera. Osobe która bardzo kocham. Obecnie przebywa w areszcie. Przyznał do zarzucanego mu czynu. Ale ja w to nie wierzę.
Jego zachowanie, moje sny oraz spostrzeżenia sprawiają, że nie wierze w to co sie dzieje. jakies dziwne zbiegi okolicznoci. dzisiaj, ponad mieiąc po przesłuchaniu, sprzątałam portfel. Znalazłam tam paragony z feralnego dnia, dnia, który zmienił nasze życie. Robiłam wtedy zakupy w kilku sklepach. Na dwóch paragonach widnieje ta sama godzina - 18:37. a to sklepy w różnych częściach miasta. Pozatym sprawa mojego partnera ma numer 33/13, on sam skończył 33 lata, całe ZŁO wydarzyło się 29.11.2013.
To sprawiło, że postanowiła poszukać pomocy. Trafiłam tutaj. Wydaje mi się, że on wziął winę na siebie, bo jest szantażowany, albo zatraszony. Być może ktoś mu groził. Może boi się o mnie i dzieci, żeby na się nie stała krzywda.

Prosze o pomoc. Teraz nie mam nic. Ale proszę o pomoc i zaufanie. Zrewanżuję się w przyszłoci - bo wierzę,. że sytuacja jakos się wyjaśni. Wszystkie szczegóły oczywiście podam, ale nie na ogólnym - zbyt ciężka to dla mnie sytuacja.
skorpioniczkaa@gmail.com
Obserwuj wątek
    • olek13 Re: Dziwne sytuacje 06.01.14, 10:59
      Lepiej poszukaj pomocy jakiegoś detektywa, a nie magika.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka