Dodaj do ulubionych

Daria Ros - rytuały - przestroga

23.01.23, 23:06
Przestrzegam przed Darią Ros, to kolejne wcielenie Darii Kwiatkowskiej oraz Julii Koppel.
Obserwuj wątek
    • zykowska111 Re: Daria Ros - rytuały - przestroga 24.01.23, 06:55
      To oszustka. Daria Ros okradła mnie na bardzo dużą kwotę. Jednak nie to jest najgorsze. Kiedy zwróciłam jej uwagę, że nie ma efektów zapropnowała jeszcze droższy rytuał. Ja odmówiłam. Wtedy Daria Ros zaczęła mnie zastraszać, że zrobi na mnie klątwę zniszczy mnie i skompromituje. Dodatkowo napisała, że weźmie się za moje dzieci i wszystkim nam uprzykrzy życie. Moje dane i adres przekaże swoim znajomym aby się mną zajęli. Napisała też abym uważała jak wychodzę na dwór bo może stać mi się wypadek i będę na wózku. Uważajcie na tą kobietę to podła wyrachowana kobieta, która chce mi zniszczyć życie aby wymusić zapłatę kolejnych pieniędzy.
      • zofiaparapar2 Re: Daria Ros - rytuały - przestroga 07.02.23, 12:11
        Ciekawe. Czy ktoś naprawdę wierzy w te bzdury, które napisałeś:)? Miałam z nią osobiste spotkanie, na którym wykonała na mnie dwa rytuały i wszystko poszło dobrze.
        Dokładnie takie same opinie widziałem w recenzjach innych wróżbitów i to już wygląda jak spam, żeby oczernić osobę
    • virusowek Re: Daria Ros - rytuały - przestroga 26.01.23, 18:19
      Daria Ros również mnie oszukała na bardzo dużą kwotę. Byłam zastraszana przez tą osobę. Nawet dziś ona wysyłała mi groźby, że jak jej nie zapłacę to mnie wykończy i zniszczy moje życie tak abym straciła wszystko to na czym mi zależy. Uważajcie to perfidna oszustka podła kobieta zepsuta do szpiku kości.
    • hrabby Re: Daria Ros - rytuały - przestroga 29.01.23, 00:26
      Wykorzystała mnie finansowo. Nabrała na bardzo drogi rytuał. Kiedy w końcu nie było żadnych efektów to zamiast przeprosić zaczęła mi grozić, że jej znajomi mnie dorwą i załatwią zniszczą moją rodzine jak jej nie zapłacę kolejnych pieniędzy. Odradzam współpracę z taką podłą i bezwzględną osobą.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka