marta_szeptucha 09.07.09, 09:18 Witaj drogi wędrowcze. Mówią o mnie wróżka Marta. Skoro do mnie trafiłeś to znak, że potrzebujesz mojej pomocy. Czy Ci pomogę? Oczywiście. Po prostu napisz. Zapraszam www.wrozka.marta.wizytowka.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka-tra Re: magiczna służba 07.03.10, 13:27 Zglosilam sie do tej Pani. Do momentu, kiedy omawialysmy problem i finanse, kontakt byl plynny. Po wyslaniu pieniedzy dostalam jednego maila z zapewnieniem przesylania energii, palenia swiec i obietnica przeslania afirmacji, ktora mialam wykonac. Nic nie dostalam, mimo kilku wyslanych wiadomosci z pytaniami. NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
tursyta Re: magiczna służba 16.03.10, 18:05 A czego się spodziewałaś? Szczęśliwych numerów totolotka? Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_wilk_1 Re: magiczna służba 17.03.10, 09:57 No cóż, naciągaczy nie brakuje, trzeba by c ostrożnym i wszelkiego rodzaju działania na odległość powierzać jedynie osobom, które poznało się ,,w realu" i ma się do nich zaufanie Odpowiedz Link Zgłoś