piotrpiotr111
21.08.23, 01:29
Witam, od dluzszego czasu bardzo zle sie czuje,czuje ze jest we mnie nadmiar wszystkiego, osoby u ktorych szukalem pomocu zaszkodzily mi jescze bardziej, czuje ze wchodza we mnie jakies obce energie , moj puls dochodzi do 200 czasem, nadmiar energi i goraca rozrywa mnie od wewnatrz. ,niestety jakis czas temu podczas mojej mieiecznej nieobecnosci w domu i zrobionego wtedy remontu podczas ktorego usunieto moje wszystkie rzeczy , utracilem usuwania z siebie wszystkich obcych energi itp utracilem wszystkie łaski czy jak to nazwac ,i jestem teraz kompletrnie bezbronny, nie wiem juz co robic, jak pozbywac sie obcych energi itp i tego co we mnie wchodzi , bylem u kilku osob pracujacych z energiami ale niestety tylko mi to zaszkodzilo jeszcze bardziej, blagam doswiadczone osoby o pomoc , rade jak pozbyc sie tych energi, tego nadmiaru wszystkiego, jak usunac to goraca , dlaczego to we mnie wchodzi, jak wyjsc z tego piekla oddzialywac, obcych energi, bytow czy co to jest, , czy egzorcyzm pomoze na to wszystko i usunie ze mnie to co obce ,i zabezpieczyc ze to nie wchodzilo we mnie, jak odzyskac te utracone łaski zebym sam mogl zdejmowac to z siebie, bo ja w tej chwili caly plone,m bardzo cierpie, co zrobic zebym byl soba i funkcjonowac tylko na swojej wlasnej energi, tak jak wiekszosc normalnych ludzi, ktorzy nie majaj tych problemow, jak uwolnic sie z tego piekla, z gory dziekuje za wszystkie rady i pomoc i przepraszam ze ewentualne bledy w pisowni ,pozdrawiam