Gość: Mała Mi IP: *.chello.pl 23.10.09, 12:27 Przecież facet jest ewidentnie psychiczny - już sam sposób w jaki pisał pokazywał że coś z nim nie tak. Może lepiej go leczyć niż oskarżać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kominiarz Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.09, 12:30 tekst roku: "Czy to efekt działań policji? Na razie nie wiadomo" - chyba pęknę, przecież te lyse łby mają na wyposażeniu tylko maszyny do pisania i nie umieją obsługiwać komputerów, a co dopiero tak skomplikowane operacje jak usuwanie serwisów z zagranicznych serwerów. Ale się usmiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:31 "Nie mogłem dłużej tego tolerować - mówił "Gazecie" w czwartek Leszek Kołacz, dyrektor szpitala." - nie chce mi się wierzyć, żeby dyrektor reagował dopiero po dwóch latach, ten tekst jest źle zredagowany. Co do istoty: odział urologiczny mieleckiego szpitala jest najlepszy na południu Polski, mój syn miał właśnie tam przeprowadzoną operację mimo że w Tarnowie mamy dwa duże szpitale. Nikomu nic nie płaciłem ani nie załatwiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xian Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.cable.ubr05.brad.blueyonder.co.uk 23.10.09, 15:49 W cache'u googla obie strony: szpitalmielec.pl: 209.85.229.132/search?q=cache:nKfVmDRq8vAJ:www.szpitalmielec.pl/+szpital+w+mielcu+mordercy&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl mordercy.com: 209.85.229.132/search?q=cache:p__ZkFwMq40J:mordercy.com/+szpital+w+mielcu+mordercy&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl Nie brzmi to jak zmyślona historia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xian Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.cable.ubr05.brad.blueyonder.co.uk 23.10.09, 15:53 > Nie brzmi to jak zmyślona historia. W sensie faktów, nie urojeń o spisku, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.chello.pl 23.10.09, 14:07 Niezaleznie od tego czy komuś się to podoba czy nie i w jaki sposób będzie racjonalizował swoje słabości i kompleksy, lekarz to zawód pierwszy wśród prestizowych, zarezerwowany dla elity intelekualnej społeczeństwa w kazdym kraju świata. Na forach nie ma zakazu pisania głupot stąd choć opinie frustratów musimy tolerować to równie dobrze mozemy je podwazac ale nie wyśmiewać bo to ostatnie w odniesieniu do słabszych intelektualnie czy nawet niedorozwiniętch lub chorych jednostek nie byłoby etyczne. Jak ktoś kiedyś powiedział, Internet umozliwil publiczne nazywanie pięknych "miss świata" z Suncity "brzudulami" przez "szczerbate Kaśki" z Koniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahaha yhyhahahaha IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:38 'lekarz to zawód pierwszy wśród prestizowych, zarezerwowany dla elity intelekualnej społeczeństwa w kazdym kraju świata. ' No sikam, sikam!!!Jest taki 'prestiżowy' bo podobni do ciebie 'intelektualiści' wypisują że jest prestiżowy - i na tym się kończy. :-) Samo gadanie niestety nie wystarcza, bo jeśli się chce mieć szacunek wśród ludzi to trzeba na niego zapracować. Lekarz zaś woli się wyspać na nocnym dyżurku i zgarnąć gażę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie.lubie Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.09, 14:42 zgadzam się o tej elicie intelektualnej. Fachowców naprawdę mamy świetnych i powie to każdy student medycyny, który zetknął się ze służbą zdrowia za granicą (Anglia, Niemcy, Francja, Hiszpania). Natomiast niepokoi mnie fakt stawiania siebie w roli Boga, że lekarzowi nic nie podskoczy, bo każdy inny jest od niego głupszy. Sam będę lekarzem. Jakim, to się jeszcze okaże. Natomiast wiem, że dużo osób, które są 'proste' (nie prostackie), które wychowały się bez dostępu do szkolnictwa wyższego, ma niekiedy dużo lepiej 'w głowie poukładane' niż 'wykształciuchy'. Dlatego też sądzę, że stawianie lekarza na piedestale uwielbienia, hodowanie syndromu Boga za złe zjawisko. Tym bardziej, że chociaż nasi lekarze mylą się bardzo rzadko i przeważnie potrafią sobie świetnie radzić tam, gdzie inni lekarze nie obędą się bez dodatkowej opinii fachowca, to pomyłki się zdarzają. Druga sprawa to tzw. świadomość pacjentów. Wiele lat upłynie, aby zorganizować społeczeństwo w coś innego, niż tylko worek, który myśli, że jest najmądrzejszy, bo przeczytał w internecie. Gdyby wiedza medyczna była tak prosta, że można sobie poczytać w internecie i leczyć, to nie byłoby studiów lekarskich (przypominam - 6 lat, a to dopiero początek edukacji). Niestety obecnie panuje moda na wyszukiwanie takich opinii, które służą samemu pacjentowi (wyszukuje to, co jest mu na rękę) i będzie się strasznie upierał, by właśnie takie leczenie u niego zastosować (choć nie ma ono najmniejszego sensu). Doprowadza to do przedziwnej sytuacji - jedni z najlepszych na świecie lekarze mają najbardziej niewdzięcznych pacjentów. Apeluję teraz do tych bardziej światłych, czytających komentarze: dajcie lekarzowi pracować. Czytajcie, co tam sobie chcecie, ale nie podważajcie na każdym kroku decyzji lekarskiej. Łapownictwo: to, czy lekarz dostanie kopertę czy też jej nie dostanie, nie ma absolutnie wpływu na to, czy operacja się powiedzie, czy nie. Lekarz bierze odpowiedzialność za pacjenta na takim samym poziomie niezależnie od tego, ile mu za tą odpowiedzialność zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyyyyyyyyyy Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:55 'Natomiast niepokoi mnie fakt stawiania siebie w roli Boga, że lekarzowi nic nie podskoczy, bo każdy inny jest od niego głupszy. Sam będę lekarzem. Jakim, to się jeszcze okaże.' Nabierzesz odpowiednich nawyków w pracy. Automatycznie odnajdziesz się w konformizmie, bo co innego nie będzie ci się opłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Strona Mordercy.com zniknęła 23.10.09, 16:43 Gość portalu: nie.lubie napisał(a): > ...Łapownictwo: to, czy lekarz dostanie kopertę czy też jej nie > dostanie, nie ma absolutnie wpływu na to, czy operacja się > powiedzie, czy nie. Lekarz bierze odpowiedzialność za pacjenta na > takim samym poziomie niezależnie od tego, ile mu za tą > odpowiedzialność zapłacą. Co najwyżej tej operacji nie przeprowadzi. Ale jak się zdecyduje, to obojętnie, czy wziął coś czy nie, z pewnościa przyłoży się do niej tak, aby się udała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORDERCY Lekarze zabijaja swiadomie i perfidnie!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.teksavvy.com 23.10.09, 16:51 Juz cie nafaszerowali prostacka propaganda. Tzw. solidarnosc lekarsko-pielegniarska jest porazajaca, bo kosztuje pacjentow ich zdrowie i zycie.Lekarze w Polsce myla sie czesto, a jeszcze czesciej terroryzuja swoje ofiary(pacjentow) brakiem dzialania, albo swiadomym okaleczaniem, czy zabijaniem. O chamstwie lekarsko- pielegniarskim nawet nie wspominam. Sam piszesz, ze ktos bez wyzszego wyksztacenia jest prosty, co juz swiadczy zle o tobie. Ale to nie ma najmniejszego znaczenia , bo dla prymitywow po AM inne studia to zero.Tymczasem studia medyczne sa dla najglupszych bo kto nie potrafi tepo wkuc na poamiec??? Sprobuj zrobic projekt inzynierski wymagajacy myslenia, to sie przekonasz ze slabo z twoim mozgiem...Szpital 40-lecia Wroclaw rok 1985 ZABITO TAM OKOLO 40 DZIECI. Nikt za to nie odpowiedzial. Swiadomie zarazano salmonella kolejne i kolejne noworodki. tO ZE LUDZIOM OBCINA SIE KONCZYNY BEZ POWODU nie wspominam...Lapowka nie jest zaplata, bo lekarz juz raz ma zaplacone za te sama operacje... jest to PRZESTEPSTWO, KRADZIEZ, ZLODZIEJSTWO.... mOZDZEK MASZ NIEZLE PRZEPRANY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lekarze zabijaja swiadomie i perfidnie!!!!!!! IP: *.centrum.gliwice.pl 23.10.09, 18:07 a bierzesz pod uwagę, że tylko takie sprawy media naświetlają? że na 1 przypadek źle amputowanej kończyny (co pojawia się w mediach) jest ze 100 takich, które są wykonywane poprawnie? tylko o takich rzeczach się nie mówi, dopóki problemu nie ma - nie ma sensacji, więc po co ktoś ma o tym pisać. Proponuję również nie uogólniać - to że jeden lekarz zrobi coś źle nie znaczy, że wszyscy tak robią... Potem się okazuje, że ktoś, kto się stara,kto sobie radzi, kogo pacjenci lubią, jest mieszany z błotem przez człowieka, który stwierdza, że "wszyscy są tacy sami i tylko o pieniądzach myślą". Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Lekarze zabijaja swiadomie i perfidnie!!!!!!! IP: *.szpital2.rzeszow.pl 24.10.09, 23:31 o kurcze, dawno takich bzdur nie czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Lekarze zabijaja swiadomie i perfidnie!!!!!!! 25.10.09, 09:08 o pan autor wzmiankowanej stronki się odezwał.... Odpowiedz Link Zgłoś
zadbad Re: Strona Mordercy.com zniknęła 23.10.09, 15:40 Gość portalu: ;-) napisał(a): lekarz to zawód > pierwszy wśród prestizowych, zarezerwowany dla elity intelekualnej > społeczeństwa w kazdym kraju świata. Z pewnością to prowokacja,bo nie wyobrażam sobie,żeby trzeźwo myślący człowiek o IQ przewyższającym liczbę dni do końca miesiąca mógł napisać coś tak idiotycznego :)Chyba,że napisał to lekarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komisarzZawada Zapewne Wkroczył do akcji :-)))))))))))))))))))))) IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:34 sikam ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.chello.pl 23.10.09, 12:31 Zaraz zaraz, bo czegoś nie rozumiem. Przez DWA lata strona sobie spokojnie funkcjonowała w internecie i dopiero po publikacji Gazety kogoś oświeciło, aby to zgłosić na policję?? przecież to nielogiczne! publiczne obrażanie, oskarżanie, przekazywanie danych ososobywch i zdjęć osó bez ich zgody jest jawnym łamaniem prawa, jakim cudem dopiero TERAZ ktoś się tym zajął?? lekarze nic nie robili tylko sobie tę stronę oglądali? no litości!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooooooooooojoj Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:48 'publiczne obrażanie, oskarżanie, przekazywanie danych ososobywch i zdjęć osó bez ich zgody jest jawnym łamaniem prawa, jakim cudem dopiero TERAZ ktoś się tym zajął?? lekarze nic nie robili tylko sobie tę stronę oglądali? no litości!!! ' No nie do końca masz rację, bo zawód lekarza ma to do siebie, że imię, nazwisko i numer wykonywania zwodu danego delikwenta/delikwentki jest informacją publiczną - jeśli wiesz pod którą izbę lekarską lekarz/lekarka podlega, możesz na stronie internetowej sprawdzić czy ma prawo wykonywania zawodu /i jaki jego numer/. Na tych stronach mordercy.com czy szpital coś tam.com - facet jako pacjent wyrażał swoją opinię, do czego MA prawo. Dobrze wiedział, że skarżenie się czy wszczynanie procesu nie ma żadnego sensu - a jeśli strony działały 2 lata to widać, że facet ma po prostu rację. Bardzo pouczająco wyszło :-) procedury skarg w szpitalach są śmieszne i służą do rozwadniania, przedawniania itp. To teraz kontra w wypowiedzi publicznej - i co? I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Strona Mordercy.com zniknęła 25.10.09, 09:11 > Na tych stronach mordercy.com czy szpital coś tam.com - facet jako pacjent > wyrażał swoją opinię, do czego MA prawo. Dobrze wiedział, że skarżenie się czy > wszczynanie procesu nie ma żadnego sensu - a jeśli strony działały 2 lata to > widać, że facet ma po prostu rację. > > Bardzo pouczająco wyszło :-) procedury skarg w szpitalach są śmieszne i służą d > o > rozwadniania, przedawniania itp. To teraz kontra w wypowiedzi publicznej - i co > ? > I bardzo dobrze. widzisz problem polega na tym że jednemu ze wzmiankowanych lekarzy okradziono mieszkanie, a autor strony pisał tak jakby doskonale wiedział kto to zrobił z tym swoim prostackim "heheheh"i chyba miarka się przebrała. Madrz ludzie maja to do siebie że szczekanie psychola po prostu olewają, gorzej gdy za tym szczekaniem ida dziwne zdarzenia w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johann Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: 212.182.35.* 23.10.09, 12:34 Moim zdaniem to ewidentnie przypadek psychiatryczny. Na miarę łódzkiego o kryptonimie haikupsychol - kliknij tutaj. Tamta sprawa ciągnęła się kilka dobrych lat. Ale udało się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnahoj Do johanna IP: *.chello.pl 23.10.09, 12:47 johann! A na czym opierasz swoją opinię? Jesteś lekarzem? Zrobiłeś z tym człowiekiem wywiad medyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Ok! Teraz te stenogramy do RzP, Wprost, prezydenta 23.10.09, 12:45 , pełnych prezydiów sejmu i senatu a przede wszystkim do Z.Ziobro i M.Kamińskiego (obaj mają bogate doświadczenia ze zbrodniczymi lekarzami a Mariusz wcale nie czuje się odwołany z CBA). I zawiadomienie do prokuratury o przestępstwie D.Tuska polegającym. Sprawa od 2,5 roku w internecie, a on ją zamiata pod sukno! Aha, i jeszcze do posłanki Beatki. Ta megaafera to Rywin do 25-tej potęgi! Koniec ze skorumpowanymi rządami Tuska i liberałów-aferałów!!! Ojczyzna odetchnie z ulgą:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dloogi Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.acn.waw.pl 23.10.09, 12:49 Skorumpowani lekarze? W Polsce????? Czy ludzie nie mają lepszych rzeczy do roboty, jak np. tropienie faszystwoskich spisków na emerytury byłych ubeków czy marsze równości, że muszą zajmować się takimi sprawami??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelnaZasada Skorumpowani lekarze? W Polsce????? IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:51 -ręka rękę myje. I nie ograniczajmy się tylko do Polski! :-)))))))) Toż to tendencje światowe! :-))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Do lekarzy RP!! 23.10.09, 12:52 Jesli mnie teraz czytacie.Wiekszosć z Was jest ewidentnie nie douczona,sprytna,chciwa i kompletnie zdemoralizowana!A wiem to z autopsji.Doprowadzony przez was do ostateczności,kupiłem sobie podręcznik akademicki z zakresu laryngologii,gdzie po dokladnej lekturze tegoż, postawiłem sobie diagnozę,która była celna!unikam Was jak ognia,jeśli już muszę to korzystam z pomocy obcokrajowców.Mam prosbę czy moglibyście wyjechać z kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z lapownictw polski lekarz = lapownik IP: *.1.251.72.1dial.com 23.10.09, 13:15 jeszcze kilkanascie lat temu polski lekarz kojarzyl mi sie z lapownictwem, sam doswiadczylem tego kilka razy komuna odeszla, ale czy odeszly stare nawyki polskich lekarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Mam serdecznie dość dowodów wdzięczności. IP: *.128.14.110.static.crowley.pl 23.10.09, 13:53 Nie lubię dowodów wdzięczności. Kawy, czekoladek, alkoholu i kwiatów. Stać mnie na to wszystko. Alkoholu nie piję. Kawę piję w domu i to taką, jaką lubię. Łazić z kwiatami nie cierpię, bo od razu widać, że "doktor wziął dowód wdzięczności". Samo wręczanie "ależ proszę", "Ależ dziękuję" jest krępujące i obraźliwe dla obu stron. Nie będę nikogo leczył lepiej bo dął kwaiaty albio gorzej bo ich nie dał. Proszę - przestańcie przynosić dowody wdzięczności. O łapówkach na końcu - za ptróbę wręczania pieniędzy wyrzucam za drzwi. Tych co dają i tych co biorą pieniądze powinno się sądzić. Jedni i drudzy zabagniają i tak dostatecznie trudne relacje między pacjentem i lekarzem w zdemoralizowanym kraju z ubogim systemem ochrony zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleTeTeksty Krzysiu IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 15:01 to bardziej na pniu do tych co przynoszą dary, tak bardziej osobiście - wtedy by fama poszła, i jasne by było dla wszystkich że sobie darów nie życzysz... Osoby z forum, jak by to ująć, nie znamy twojego PWK żeby się u ciebie leczyć, więc też nie bardzo możemy się zastosować do nie wręczania darów... No generalnie trochę w płot strzeliłeś z tym wezwaniem, bo nie bardzo ten adres... W każdym razie - ja nie wręczam ,nie wręczała i nie będę wręczać darów czy łapówek - możesz być ze mnie dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Do lekarzy RP!! IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:31 HAHAHA! Ale się uśmiałam! Może wyrób sobie pieczątkę "specjalista otolaryngologii" i zacznij kosić kasę - w końcu to taki łatwy zarobek :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h1cks Re: Do lekarzy RP!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:59 Proponuje kupić Ci jeszcze podręcznik do psychiatrii i zdiagnozować się Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Do lekarzy RP!! 23.10.09, 14:03 Skąd klikacie,czy z dyżurów sowicie oplacanych przez NFZ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Do lekarzy RP!! IP: *.chello.pl 23.10.09, 14:14 Nie jestem lekarzem, ale jak chcesz się powyżywać to proszę: klikam z dyżuru, gdzie nic nie robię, piję kawkę i pobieram 50 zł/h! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Do lekarzy RP!! 23.10.09, 14:20 Skoro nie jesteś lekarzem, to w charakterze kogo tu ,,występujesz,,? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Do lekarzy RP!! IP: *.chello.pl 23.10.09, 14:32 A co Cie to interesuje?! Rozśmieszył mnie po prostu Twój post, z którego możnawywnioskować, że wystarczy kupić sobie książkę zamiast studiować 6 lat ;))) No to naiwniacy z tych lekarzy, że tyle im się chce uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojdobredobre tja lekarzyny to grubre szychy IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:32 :-)))))))))))))))) Kupmy se wszyscy (hahahahaha) DSM i zdiagnozujmy ich na podstawie jednostek dot. nie tyle chorób psychicznych, co uogólnionych zaburzeń antyspołecznych :-)))))))))))) w końcu największa znieczulica bierze się ze źródeł... praktyki... zawodowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Do lekarzy RP!! IP: *.chello.pl 23.10.09, 20:06 Całkowicie popieram poprzednią wypowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.09, 12:57 na ogół powinni leczyć się ci,co się boją,jest tyle dobrych leków przeciwlękowych,nie można uzasadaniać działań prokuratury jakimiś lękami i innym widzimisię osoby,która albo symuluje,że się boi, albo wogóle wszystkiego się boi,niech przyniesie kwit od psychia- try,że jest bojażliwa i boi się i się leczy,he,he. manipulantom mówimy nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nAamBialystok alusia chyba masz okienko w zajęciach IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 15:03 za mało miałaś punktów na lepsze uczelnie medyczne czy co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Strona Mordercy.com zniknęła IP: 195.182.52.* 23.10.09, 13:02 Strona może zniknęła, ale jak ktoś sobie chce poczytać te wypociny to jeszcze pewnie długo będzie mógł to znaleźć w Google: 74.125.77.132/search?q=cache:p__ZkFwMq40J:mordercy.com/+www.mordercy.com&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Oni się ,,wabią,,cudne 23.10.09, 14:17 Facet ma rację,straszna w nim desperacja! Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Oni się ,,wabią,,cudne 23.10.09, 14:27 To desperacja popchnęla Go do tego,oczywiście nie powinien operować adresami,jeśli już tak bardzo chciał mógł ograniczyć się do dokładnego zdokumentowania terapii,a potem powiadomić prokuraturę.Ale rozumiem Go,i wspólczuję, jestem po Jego stronie!! Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Oni się ,,wabią,,cudne 25.10.09, 09:13 ale on niczego nie udokumentował ani niczego nigdzie nie zgłosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.10.09, 13:22 Gość portalu: Mała Mi napisał(a): > Przecież facet jest ewidentnie psychiczny - już sam sposób w jaki pisał > pokazywał że coś z nim nie tak. Może lepiej go leczyć niż oskarżać? No w końcu trafi pewnego dnia do psychiatryka i spiskowa teoria dziejów dopełni się. "Najpierw wpędzili go w chorobę, teraz go uciszyli w zakładzie zamkniętym" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:33 Bo to wszystko zmowa była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam etam IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 15:07 'No w końcu trafi pewnego dnia do psychiatryka i spiskowa teoria dziejów dopełni się. "Najpierw wpędzili go w chorobę, teraz go uciszyli w zakładzie zamkniętym" ' Nie ma podstaw do hospitalizacji w jednostce psychiatrycznej w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mullen Ważne pytanie IP: *.chello.pl 23.10.09, 13:32 Na co chory jest ten człowiek? Lekarze mówią, że jest nieuleczalnie chory, a on oskarża lekarzy, że go nie uleczyli - myślę, że w takim razie bardzo ważnym, a nawet decydującym argumentem będzie napisanie na co on choruje. W Polsce dużo chorób jest nie uleczalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx nieplodnosc? IP: *.pools.arcor-ip.net 23.10.09, 13:53 nie plodnosc po kopnieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doctorek Re: nieplodnosc? IP: *.multimo.pl 23.10.09, 16:58 z tego co sam opisal, to ma zylaki na jajach wscieka sie bo to grozi nieplodnoscia i ze nie przekaze swoich genow potomstwu Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: nieplodnosc? 25.10.09, 09:15 dokładnie żylaki powrózka nasiennego... > wscieka sie bo to grozi nieplodnoscia i ze nie przekaze swoich genow potomstwu co niewątpliwie dodatni odbije się na jakosci puli genetycznej Homo sapiens :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:50 Z jednej strony , takie zachowanie jest karygodne a z drugiej strony- widze jak lecza mojego ojca chorego na raka ( co prawda stopien prezywalnosci jest 60% osob do 5 lat czyli bardzo duzo ) ale nie przykladaja sie do tego, nie wiedza co robic. Proponuja chemioterapie , ktora w tym wypadku jest malo skuteczna. Sa inne leki, skuteczniejsze , to nie sa ordynowane. Kiedy poszlismy do jednego z centrow onkologii, wszedlem razem z ojcem do gabinetu, to zostalem potraktowany jak smiec- bo napomknalem ze czytalem o takich lejkach a on, ze go moja wiedza nie interesuje, i w ogole to nie moja decyzja, jak bedzie leczony tylko jego. jego.. kiedy interweniowala jego kolezanka, majaca watpliwosci, co do wyniku badan histopato zmierzyl ja wzrokiem i kobieta zamilkla ;/ Niestety Pan DOktor nie wie, ze kiedys , wczesniej czy pozniej bede mu potrzebny- ale niestety nie bede mogl nic zrobic w jego spawie- nazwisko zostao zapamietane( i nie chodzi o czyn nielegalny ! ). Takze rozumiem tego goscia- cierpisz na nieuleczalna chorobe - to spadaj. Traktuja CIe czesto jak smiecia. Dziennikarze posluchaja predzej elokwentnego sku...syna- lekarza niż uczciwego i prostolinijnego obywatela. Chciaz moim zdaniem- ten gosciu przesadzil. Niestety, ja , wychoadzac z ojcem nie myslalem inaczej o w.w lekarzu jak dr. mengele i gestapowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikita Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.10.09, 13:59 a czy was zmuszaja chodzic do lekarzy ? Zdychajcie w spokoju i pokoju bez lapowek i kontaktow z "konowealami" A tak na marginesie gdzie byla prokuratura przez ostatnie dwa lata ze nikt nie zajal sie tym przypadkiem. Taka sama jak lekarze ? A lekarze i prokuratura takie same jak i spoleczenstwo. Chore , zgnile, zdemoralizowane . Dbajcie , dbajcie o ten sredniowieczny skansen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 14:57 Dziękuję Ci, za rzeczowa argumentacje. Jestem pod wrażeniem twojej elokwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuoiiiii A tak na marginesie gdzie byla prokuratura przez IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 15:10 ostatnie dwa lata' to nie jest sprawa dla prokuratury nikitko i wiadomo o tym już od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welcometohell nikito - do korzystania z lekarzy ZMUSZA nas ZUS IP: *.era.pl 23.10.09, 15:35 - który PRZYMUSOWO zabiera nam z wynagrodzenia haracz na tychże lekarzy.. do korzystania z PRYWATNYCH lekarzy zmuszają nas często pakiety wykupywane przez duże, pryw. firmy (jakość leczenia tamże też pozostawia wiele do życzenia) pewnie jesteś małolatem skoro tego nie wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Strona Mordercy.com zniknęła IP: 195.205.240.* 23.10.09, 14:02 ciekawe dlaczego jakos nie mam kłopotu z przyjęciem do wiadomości że to ten facet ma rację a nie ta banda niedouczonych łapówkarskich konowałów? Może nie jstem całkiem obiektywny ale ta dzika banda załatwiła mi już matke i brata Odpowiedz Link Zgłoś
balada Do przeciwników strony 23.10.09, 14:07 Nie jestem lekarzem więc nie mogę przeanalizować treści od strony merytorycznej. Ale tak się zastanawiam.. Załóżmy na chwilę że facet ma rację, rzeczywiście padł ofiarą jakiejś zmowy lekarskiej. Jakie ma możliwości działania w takiej sytuacji? Kasy nie ma, znajomości nie ma, skończył podstawówkę więc w słowach nie przebiera, próbował dyskutować z lekarzami ale nie wyszło, mimo to czuje że coś jest nie tak. Naprawdę się zastanawiam: jakie ma "poprawne politycznie" możliwości działania na własną obronę? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Re: Do przeciwników strony 23.10.09, 14:13 Masz racje,tę stronę może zamknac tylko Sąd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugeniusz Re: Do przeciwników strony IP: *.nycmny.east.verizon.net 23.10.09, 15:27 Bardzo sie ciesze i z radoscia czytam kogosc co ma serce dla drugiego czlowieka Tyle hamstwa i egoizmu dzisaj. Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Strona Mordercy.com zniknęła 23.10.09, 14:07 ten ,,chory" to jest tylko umysłowo chory. a lekarze powinni mu po kolei wytoczyć sprawy o zniesławienie i nękanie. jak mu sąd przyp*** grzywnę to zmądrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.09, 14:53 czy on ich nęka ??? po co włażą na jego stronę i czytają ? masochiś- ci ?? to niech się nie skarżą, i co to za zniesławienie,hiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.client.duna.pl 23.10.09, 15:43 jak jest umysłowo chory to nie powinien ponosić odpowiedzialności karnej tylko być leczony... Tak więc justynnko mam podejrzenia, że lekarze w rodzinie co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynian Re: Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.10.09, 15:56 jakby sąd nie przyp..... grzywny to by nie było twojego wywodu kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
reali-sta1 Re: Strona Mordercy.com zniknęła 23.10.09, 16:03 Coś mi się wydaje że ten facet jest zdeterminowany. Na pewno bez powodu nie wypisywał by. Wiemy jak działa służba zdrowia - więc nic dziwnego, że olewają chorego bo może nie stać go na prywatną wizytę albo wie że musi umrzeć i nie ma od nikogo pomocy. Co ma zrobić - bombę podłożyć - nie - więc pozostaje pyskówka. Jest to krzyk bezradnego pacjenta na którego już lekarze postawili krzyżyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as [...] IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 14:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Facet ma racje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 14:19 Kto nie wierzy niech skorzysta z uslug wielu 'fachowcow'. 100zl jest wazniejsze od zdrowia pacjenta... 1000zl jest wazniejsze od zycia pacjenta... przyklad sprzed niedawna: uniwersytecki szpital dzieciecy w krakowie - tu sie dzieci kladzie na stol i kroi na wszelki wypadek, wycina i operuje byle by wyciagnac kase z nfz. przeciez taka operacja-sciema "to pikus", ryzyko niewielkie, a kasa ta sama. lepiej wydac cala kase na takei niby-operacje niz na cos powaznego-tu trzeba sie starac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagdonzlgw facet prawde pisze IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 14:25 'ale nie jestem w stanie im wiele zrobić, bo są pod ochroną policji i sądów' - oczywiście że tak! Druga sprawa, że wpisując adres www.mordercy.com w przeglądarkę wyświetla się strona mybookface, niezłą reklama swoją drogą :-))))))))))) Ciekawe kto ustawił takie przekierowanie... jeśli Policja, to czemuż nie są w stanie poinformować o swoich dziłaniach... hahahaha Nietykalność lekarzyn to kolejne społeczne tabu, nikt, absolutnie nikt nie może ich krytykować - co dostajemy w zamian? Afery w stylu Łódzkiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Googler Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.class147.petrotel.pl 23.10.09, 14:28 Może i z serwera zniknęła ale w kopiach google jest nadal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remik Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.matrix.pl 23.10.09, 14:32 Widziałem ostatnio na demotywatorach taki pasujący obrazek z komentarzem: na kiedy mogę się zapisać? państwowo za 3 miesiące, prywatnie za 10 min.... Może człowiek używa trochę za ostrych słów ale w sednie sprawy ma rację! A lekarze bulwersują się zgodnie z zasadą "uderz w stół, a nożyce się odezwą...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzierżyński Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.chello.pl 23.10.09, 15:00 jeżeli ci lekarze są uczciwi to niech powiedzą za co takie wille sobie pobudowali ??? za wygraną w totka czy spadek z ameryki???? a do tego jeszcze ten kilkuletni ford mondeo pod domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molens dzierżyński kurde IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 15:16 ja nie wiem jak namierzyłeś te fotki z willą , bo to se ne da z google cash. Kliknięcie w każdy link powoduje przekierowanie na podmienioną stronkę /na to face coś tam/, a tak pragnęłam ujrzeć facjaty tych fachowców niosących zdrowie i oświatę!!! tych inteligentnych i szanowanych członków polskiego społeczeństwa... a tu taka kiszka. Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone Re: Strona Mordercy.com zniknęła 23.10.09, 16:32 Pewnie za pieniądze które zarabiają na dyżurach. A co, lekarz, żeby nie być oskarżony o bycie łapownikiem powinien mieszkać u mamusi, jeździć tramwajem i chodzić w rozpadających się butach? Ja po przepracowaniu 7 godzin 35 minut w szpitalu właśnie dotarłem do drugiej pracy, z której pewnie wyjdę koło 12 w nocy. A potem pojadę kilkuletnim Fordem do mieszkania w dobrej dzielnicy Krakowa. Zazdrość Ci? To zap......laj jak 99% lekarzy, to może też sobie kiedyś postawisz wille i kupisz jeżdżone Mondeo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahaaha zazdrosc to znane tylko tobie uczucie IP: *.bethere.co.uk 23.10.09, 16:48 sikam ze śmiechu, więc 'pracuj' dalej do dwunastej, jak widać zbyt wydajny to nie jesteś :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Możesz dalej być dumny ze swoich 'osiągnięć', bo przecież widać, jakimi wartościami się w życiu kierujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone Re: zazdrosc to znane tylko tobie uczucie 23.10.09, 17:08 Hmmmm, a na jakiej podstawie sądzisz, że nie jestem wydajny? Jesteś jasnowidzem? Jakimi wartościami się kieruję? Bo to widać też wiesz lepiej niż ja sam. A na wysiłkowe nie trzymanie moczu, to polecam pampersy dla dorosłych, albo po prostu sobie cewnik załóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmmmmmm Re: zazdrosc to znane tylko tobie uczucie IP: *.bethere.co.uk 24.10.09, 07:25 'Jakimi wartościami się kieruję?' Sam napisales jakimi wartosciami sie kierujesz to do kogo te pretensje masz... Zero etyczne i jeszcze fika, do ksizek powroc z podstawowej a dopiero pozniej do zkladania cewnikow, bo jakos razi ze taka osobistosc jak ty w ogole ma prawo dotknac pacjenta. Idz poszukaj racjonalnych argumentow bo jakby te twoje obecne nie robia na nikim wrazenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 15:10 Nic nie zniknelo, google przechowuje kopie i wiekszosc informacji jeszcze mozna przeczytac a wiadomosci niezla reklame mu zrobily :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welcometohell To zamknijcie jeszcze te strony ! IP: *.era.pl 23.10.09, 15:20 www.rankinglekarzy.pl www.polecam-lekarza.pl elekarze.com www.znanylekarz.pl dobrylekarz.info Tylko NIE ZA MOJE PODATKI ! Niech felczerzy płacą extra milicji z własnych kont ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welcometohell jak ci mała zabiją kogoś z rodziny to pogadamy IP: *.era.pl 23.10.09, 15:24 .. albo jak będziesz konać powoli i w bólach "bo nie da się" Za mało jeszcze przeszłaś w życiu wiec stul dziubek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Strona Mordercy.com zniknęła IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.09, 15:59 A ja się nie dziwię bo takie sytuacje to normalka. Wielu lekarzy traktuje pacjentów jak śmieci, które zawracają głowę. Szczególnie jeżeli chodzi o "publiczną" służbę zdrowia no bo prywatnie to pełna kultura (za 150 zł za wizytę). Normą jest klepanie po plecach i wmawianie "że tak musi być" i "że ludzie z tym żyją" bez skierowania na podstawowe badania. W taki sposób mój zanjomy dorobił się nowotworu i wita się już z tamtym światem chociaż można było temu zapobiec przez wcześniejsze wykonanie odpowiednich badań. Widocznie w tym przypadku ktoś się delikatnie mówiąc zdenerwował i trafiła kosa na kamień. Odpowiedz Link Zgłoś