Dodaj do ulubionych

meble na wymiar

IP: *.rz.izeto.pl 30.11.09, 12:46
Może ktoś poleci solidnego wykonawcę mebli na wymiar do kuchni, który
równocześnie wykona ciekawy projekt?
Obserwuj wątek
    • madziszka Re: meble na wymiar 30.11.09, 22:00
      LIMAW na Miłej (drabinianka), fajne projekty, takie inne, teraz zrobili nową
      wystawę, można podpatrzeć co nieco

www.limaw.pl/
      • Gość: iza Re: meble na wymiar IP: *.ostnet.pl 30.11.09, 22:06
        w tyczynie chyba ktos robi, ale nie znam numeru
        • Gość: just Re: meble na wymiar IP: 89.230.88.* 30.11.09, 23:20
          nie pamietam nazwy firmy ale mam numer do goscia od nich ktory robil
          mi kuchnie ,szafy i jescze kilka innych drobiazgow , wykonal projekt
          animacje a ceny ma naprawde dobre , pan Edward 602483007
        • Gość: Paula Re: meble na wymiar IP: *.rz.izeto.pl 01.12.09, 12:37
          A wiesz gdzie w tym Tyczynie albo jakieś nazwisko?
          • Gość: Zenobia Re: meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.09, 13:27
            Idziesz do Drewpolu na podkarpackiej, wybierasz profesjonalnie
            zrobione szafki, wybierasz fronty, zamawiasz i montujesz w calosc.
            Nastepnie cieszysz oczy i nie dajesz sie roznym partaczom robic w
            trabe.
            Zenobia
            • Gość: stefan Re: meble na wymiar IP: *.19.165.109.osk.enformatic.pl 01.12.09, 19:12
              do mebli kuchennych polecam blat granitowy www.centrumkamieniarstwa.pl
      • jussi82 Re: meble na wymiar 02.12.09, 11:03
        a nie orientujecie się jakie są ceny w tej firmie limaw ? bardzo mi się
        spodobały te meble :)
        • madziszka Re: meble na wymiar 03.12.09, 00:20
          oni robią tak: jak masz wymiary kuchni, to zrobią z tobą projekt i wycenią.
          Wtedy znasz plus minus cene mebli. Jak sie zdecydujesz, to robią szczególowe
          pomiary, szlifujecie projekt, wybieracie sprzęt i takie tam. najlepiej samemu
          przyjść i sie wszystkiego na miejscu dowiedziec.
          • Gość: x Re: meble na wymiar IP: 82.160.117.* 04.12.09, 08:26
            grunt to dobra"rodzinna"?? reklama:)
          • jussi82 Re: meble na wymiar 04.12.09, 09:24
            rodzina nie rodzina ,ale trzeba im przyznać że meble robią super :):):) w nie
            długim czasie się tam wybiorę i zobaczę jak u nich z cenami ...
        • Gość: Anna Re: meble na wymiar IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.02.14, 10:38
          Odradzam! Brak fachowosci, drogo, nie daja nawet zaslepek na srubki masakra poprostu!
    • leerska Re: meble na wymiar 06.12.09, 21:59
      my wybraliśmy Limaw i jesteśmy bardzo zadowoleni, fachowe podejście, świetne
      pomysły (nie ma, że się nie da :-)), spora pomoc przy wyborze sprzętu. wielki
      plus dla Miłej. znajomi robili kuchnie w Werze i w firmie Sławmeb (Łańcut) -
      opinie też pozytywne. powodzenia Paula, mam nadzieję, że będziesz zadowolona
      finalnie!
      • Gość: przeworsk Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.10, 21:49
        ja po dłuższym wyborze fachowca a miałem ich 3 wybrała jednak firmę Sławmeb z
        łańcuta, miała obsługa,pełna podziwu jestem co do usytuowania całęgo sprzetu w
        kuchni,godni polecenia i co do wszystkiego słowni.
    • onnn24 Re: meble na wymiar 16.12.09, 10:15
      Witam Mam kontakt z bardzo dobrym stolarzem wykonał u mnie kuchnie
      na wymiar w stylu włoskim a sąsiedzi do dzisiaj sie zachwycają.Wiem,
      że równiez wykonuje szafy wnękowe i meble do łazienek oraz schody i
      drzwi w drewnie
      tel. 880-728-241 Polecam! naprawde bardzo solidny fachowiec za
      rozsądne pieniądze
      • bulwa555 Re: meble na wymiar 16.12.09, 10:53
        a co powiecie na bardziej znane firmy mebli kuchennych ,na Rejtana mieści się ich sporo,bo ze stolarzami złotymirączkami mam złe doświadczenia
    • Gość: tomerskn Re: meble na wymiar IP: *.19.165.53.osk.enformatic.pl 16.12.09, 10:59
      Wera na Krakowskiej
      • bulwa555 Re: meble na wymiar 16.12.09, 12:01
        a coś więcej:) bo bardzo obszerna wypowiedź
    • Gość: zuza Re: meble na wymiar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 09:52
      naprawdę polecam pana Zbyszka 666024073, solidnie, dogodne terminy, ciekawe projekty komputerowe. Robi kuchnie, łazienki, szafy i inne kwestia dogadania i nie ma że się nie da ...... a i jeszcze jedna ważna rzecz - cena - naprawdę spoko.....

znajomi robili meble w Limawie na Miłej to po pierwsze problem z terminem realizacji - spory poślizg od ustalonego pierwotnie terminu, trochę poprawek i cena nie należy do niskich...........
    • Gość: Anna Re: meble na wymiar IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.02.14, 10:35
      UWAGA NA LIMAW!!!
      Szanowni czytelnicy, jeżeli planujecie zrobić swoja wymarzona kuchnie przestrzegam uczciwie przed firmą Limaw z Rzeszowa (osiedle Budziwój). Robiłam u nich swoją kuchnię do nowego domu. Na początku współpraca szła dobrze, miło i sympatycznie ale do czasu... Podczas montażu pracownicy tej firmy montując dwie półki przewiercili w dwóch miejscach główny pion kanalizacyjny! Nie byłoby nic strasznego w tym gdyby przyznali się do tego odrazu ale oni skończyli robotę i cisza. Pani Magda po skończonym montażu już na drugi dzień dzwoniła ze nie ma jeszcze pieniędzy na koncie... Bez jakiegokolwiek odbioru czy spytania czy wszystko jest oki... a nie było. Kuchnia kosztowała 17 tys. a wcale nie była duza, wykonana z plyty MDF w większości. Nawet śrubki nie były pozaslepiane, brak głupiego kosza na śmieci czy pojemnika na sztućce co teraz jest w standardzie... Kuchnia mega droga i szalu nie ma w jakości... szafki "strzelały" ponieważ brak było opóźniaczy i dopiero po telefonie je otrzymałam ale jak się dowiedziałam od pracowników to jest w standardzie, ze jeżeli się nie upomnisz to nic nie dostaniesz... masakra... w kuchni za 17 tys..! po dwóch tygodniach użytkowania kuchni zauważyłam, ze polki zaczynają pęcznieć, po doknieciu ściany mało "zawalu nie dostałam" - była cala mokra. Po odwierceniu dwóch polek okazało się ze przewiercony jest pion kanalizacyjny w dwóch miejscach! Pracownicy zapewniali, ze nie zrobili tego celowo i nie wiedzieli ze tak się stało.... Może i nie celowo ale napewno wiedzieli ponieważ sami robili otwór w szafce na "czyszczak"... Koszt naprawy kuchni czyli skucie tynków, odgrzybianie, osuszanie, wymiana części zamokniętych mebli, malowanie itd. to 5 tys. zl... Dobrze, ze byliśmy ubezpieczeni i bez problemu otrzymaliśmy pieniądze a ubezpieczyciel obciążył tym firmę! po 4 miesiącach nie otrzymałam ani jednego tel co z nasza kuchnia i czy nie potrzebujemy jakiejkolwiek pomocy... szkoda się rozpisywać, powiem tyle, ze firma mega droga, brak fachowości, jakość marna!!!! Ostrzegam jak chcecie dobra kuchnie to nie od Limawu!!!
      • limaw Re: meble na wymiar 03.02.14, 13:25
        Wezwani do odpowiedzi, czujemy się zobowiązaniowi wytłumaczyć jak sprawa wygląda z naszej strony:
        Faktycznie podczas montażu nasi pracownicy przewiercili pion kanalizacyjny. Niestety nie mieliśmy świadomości, że tak się stało, przecież można było zabezpieczyć wyciek i tym samym uniknąć dalszych szkód powstałych podczas sączenia się wody. Co istotniejsze, w czasie ustalania projektu oraz samego montażu nikt nie poinformował nas, że w tym miejscu jest pion kanalizacyjny a mając taką wiedzę zastosowalibyśmy zupełnie inne uchwyty.
        Nasza klientka zatwierdziła projekt nad którym dość długo i starannie pracowałyśmy, a po montażu kuchni była zadowolona z efektu końcowego. Dowodem na to, niech będzie fakt, że potem wykonywaliśmy również inne meble do domu naszej klientki.
        Ciche domyki zakładane są pod koniec montażu (który trwa 2-3 dni), jest to tak zwana kosmetyka i zawsze jeszcze dochodzą drobne poprawki.
        Po paru tygodniach od montażu okazało się, że jest przewiercony pion. Winę wzięliśmy na siebie, przepraszając klientów i proponując rekompensatę, pomoc w naprawie, wymianę uszkodzonych mebli itp.
        Dzwoniliśmy potem z zapytaniem jak idą prace naprawcze i że w razie problemów możemy dostarczyć ew. fachowca. Klientka poinformowała nas, że sami sobie z naprawą poradzą, a po jej zakończeniu odezwą się w kwestii rozliczenia. W tym miesiącu otrzymaliśmy od klientów pismo dot. rekompensaty wraz z podpiętymi rachunkami. Kontaktowaliśmy się telefonicznie zapewniając po raz kolejny, że się ze wszystkiego rozliczymy. Jednak w międzyczasie otrzymaliśmy drogie pismo od ubezpieczyciela z informacją, że odszkodowanie zostało dawno wypłacone i my poniesiemy jego koszty. Na co oczywiście jesteśmy przygotowani.
        Nie rozumiem agresji klientów, straszenia sądem i negatywną kampanią w sieci, czego ten post jest odzwierciedleniem. Staraliśmy się być grzeczni i zachować w tej sprawie fair.
        Podkreślamy jeszcze raz: nieumyślnie przewierciliśmy pion o którym istnieniu nie wiedzieliśmy, przeprosiliśmy i chcemy zwrócić koszty naprawy, ale płacić dwa razy w tej samej sprawie nie zamierzamy.
        z poważaniem LIMAW
    • beacinka23 Re: meble na wymiar 14.05.14, 10:23
      Szczerze polecam firmę M3 z Rzeszowa. Rewelacyjni jeśli chodzi o jakość wykonywanej usługi plus świetna projektantka wnętrz.
    • kubus8324 meble na wymiar 12.06.14, 15:16
      Ja szczerze polecam Pana który zrobił mi kuchnię bardzo fajną i w porównaniu z innymi tanią!
      Chociaż miał tygodniowe opóźnienie / wcześniej zgłaszam i później jeszcze za to spuścił na cenie / jestem bardzo zadowolony! Znalazłem go na rzeszowiaku . tel. 534-055-534. Więcej danych nie mam !!!
    • romanowa-28 Re: meble na wymiar 21.03.16, 14:06
      Ja się zgodze z panią katia. Kupiłam na Meble na Plus, super fotele od Paged firmy, chyba tak się zwała. Super sę sprawdzają a jakość na prawdę na najwyższym poziomie :)
    • franek Re: meble na wymiar 21.03.16, 15:24
      Kiedy mógłbym wziąć wymiary?;-))
    • madzik2505 Re: meble na wymiar 16.03.17, 09:19
      Jeśli chodzi o meble na wymiar z Rzeszowa to moge jeszcze polecić firmę Kanet-Meble Robią bardzo dokładnie i solidnie, a przy tym mają całkiem szybkie terminy realizacji. Mozna wybierać z wielu kolorów płyt i frontów, ale to jak u większości. Mnie przekonała do nich jakość, jaką zobaczyłam u znajomych.
    • poka.yoke Re: meble na wymiar 23.10.17, 17:29
      Polecam firmę więcpol, po wycenie moich mebli kuchennych u kilku producentów, wybrałem tą firmę.
      I właściwie uważam, że to był dobry wybór, co do jakości mebli nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
      Po zamontowaniu mebli miałem drobne uwagi, może jestem trochę marudny ale bez zbędnego gadania chłopaki przyjechali, zrobili co chciałem, sprawa załatwiona :)
      Na meble czekałem 6 tygodni.
      Cena do jakości na wysokim poziomie.
      PS. Gdyby ktoś był zainteresowany porównaniem cen kilku rzeszowskich producentów u których wyceniałem, mogę podać wyceny prywatnie.
      • marcusos Re: meble na wymiar 09.04.18, 13:19
        Bardzo proszę o wyceny mebli u rzeszowskich stolarzy. Podam e-maila sms-em. Tel. 666 030 921.
    • haga08 Re: meble na wymiar 24.10.17, 14:22
      My polecamy Meblux-S z Sokołowa, firma realizowała naszą drugą kuchnie /pierwszej firmy nie pamiętam.../ bardzo solidne wykonanie oraz stosunkowo krótki czas realizacji w porównaniu z innymi, POLECAMY kontakt 661-559-185
    • towojtek Re: meble na wymiar 13.02.24, 10:30
      Meble na wymiar Rzeszów polecam Front design. Robili mi ostatnio kuchnie i moge polecić. Wszystko solidnie wykonane a chłopaki wszystko wytłumaczyli i omówili różne systemy szafek które można zamontować dzięki czemu mam bardzo funkcjonalną kuchnie mimo że nie jest ona jakaś duża.
    • mizzo Re: meble na wymiar 07.03.24, 00:08
      Strony internetowe Warszawa napisz do nich. Oni mają sporo takich klientów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka