Gość: serrty IP: *.rz.izeto.pl 21.12.09, 13:26 Okolo 10 tej widziałem jak Straż Miejska ratowała łabędzia na moscie zamkowym.Chyba był osłabiony i nie mógł przelecieć ponad mostem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shop Re: Łabędz na moście zamkowym IP: 79.139.59.* 21.12.09, 16:10 no i ? a ja widzialem srającego psa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary leszcz. Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.09, 20:17 A po ile na rynku chodzi kilogram gęsiny z łabądka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimm Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 21:14 to wszystko wina ludzi, że je dokarmiają. gdyby ich nie dokarmiano nad wisłokiem to by tu nie zlatywały sie i nie byłoby kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Łabędz na moście zamkowym 21.12.09, 21:26 hm...dlaczego podpisujesz się moim nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aimm Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 21:47 o masz...a to Twój nick?...Twoj jest czarny,( tłusty druk) a mój szary...nie zauważasz róznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Łabędz na moście zamkowym 22.12.09, 09:29 Najwyraźniej Tobie zabrakło wyobraźni. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunegunda Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.ostdsl.pl 22.12.09, 10:07 Gość ma zachwianą osobowość podszywa się pod kogoś bo sam nie wie kim jest. W poście "kundel na mrozie" podpisuje się moim nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
ekoludzik Re: Łabędz na moście zamkowym 21.12.09, 22:44 Całkowicie się z tym zgadzam. A dokarmianie ptaków w okresie letnim, to już zwykła głupota i nieodpowiedzialność. Tymczasem tak to właśnie wygląda, jak jest ciepło, to łabędziom ludzie rzucają tyle jedzenia, że część się rozkłada i zatruwa wodę. A jak przychodzi mróz, to już się nikomu nie chce dupy ruszyć. Najlepiej zresztą w ogóle nie dokarmiać, dzikie zwierzęta potrafią same zdobywać pożywienie. Dopiero jak je oswajamy i uzależniamy od siebie, to zaczynają się problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 07:11 Święte słowa-te apele powtarza się co roku ale widać bez skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serrty Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.rz.izeto.pl 22.12.09, 18:52 chciałem tylko tak napisać a tu wyszło tyle paplaniny.tak na marginesie to jeszcze 30 lat temu na wisłoku nikt nie widział łabędzi a dziś są ich całe stada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary_piernik Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 22:13 30 lat temu łabędzie były a opiekował się nimi zimą Franek Nitka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamba 2 Re: Łabędz na moście zamkowym IP: 94.254.185.* 22.12.09, 23:03 W ubiegły czwartek tuż przed północą zobaczyłam przez okno frunącego dużego,białego ptaka.Leciał od centrum miasta w stronę Reala .Nie dawało mi spokoju jaki to gatunek i dlaczego frunie w nocy . Od wczoraj wiem,że to był łabędź rozpaczliwie poszukujący pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londyniak Re: Łabędz na moście zamkowym IP: *.opera-mini.net 22.12.09, 23:38 U nas w uk jedzą łabędzie, ale to jakieś dzikusy na bank z rumunii Odpowiedz Link Zgłoś