Gość: plilka IP: *.chello.pl 17.01.10, 08:35 czy ktoś robił korektę odstająceych uszu w max-medzie?jaka jest cena i czy jesteście zadowoleni z rezultatu???gdzie jeszcze w okolicy podkarpacia można robić takie zabiegi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GN Re: korekta uszu w max-med IP: *.19.165.52.osk.enformatic.pl 10.02.10, 18:01 Witam, Ja również jestem zainteresowana korekcją uszu w Max-Medzie w Rzeszowie. Proszę o opinie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plilka Re: korekta uszu w max-med IP: *.chello.pl 18.02.10, 16:39 jestem juz po zabiegu. Jeśli jest ktoś zainteresowany, piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: korekta uszu w max-med IP: *.rzeszow.vectranet.pl 18.02.10, 19:59 Jaka jest cena i jak wyglada zabieg?? Jeest bolesny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: korekta uszu w max-med IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.03.10, 22:10 Nie polecam MaxMedu w Rzeszowie. Ja robiłam korektę uszu w Czechach, jestem zachwycona zabiegiem. W MaxMedzie lekarz miał mi tylko wyciągnąć kawałek szwu który się nie rozpuścił i powodował stan zapalny. Nawet tego nie potrafił zrobić! Coś pogrzebał i powiedział że wyciągnął i zgarnął kase, ucho dalej ropiało ... pojechałam do Czech i dopiero tam mi lekarz wyciągnął szew i nie mógł uwierzyć, że tak prostej rzeczy nie potrafili zrobić w Rzeszowie:/ Polecam dr Libor Polak, Frydek Mistek, Poliklinika, Czechy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towariszcz uszaty Re: korekta uszu w max-med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 00:25 skolko jełro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: korekta uszu w max-med IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.03.10, 00:44 to czeski a nie ruski:D "kolik euro" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołk Re: korekta uszu w max-med IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 01:18 więc how much Pane Kretik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APaskuda Re: korekta uszu w max-med IP: *.40.254.151.threembb.co.uk 08.08.13, 12:08 tak ja tam mialam przeprowadzany zabieg ale tylko jednego ucha nie polecam poniewaz wydaje mi sie za ten doktor nie zna sie fakt mniej odstaje mi ale nie jest takie samo jest bardzo nie dokladny poniewaz po miesiacu znalazlam jeszcze 2 szwy nie wyciagniete poniewaz chyba ich nie zauwazyl NIE POLECAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: korekta uszu w max-med IP: *.40.248.69.threembb.co.uk 06.01.14, 12:37 NIE POLECAM !!!! koles sie nie zna na tym co robi mialam tam robione pol roku temu ucho bo mi odstawalo na dzien dzisiejszy ucho nadal odstaje mniej niz wczesniej ale odstaje nie jest zrobione tak jak powinno... Odpowiedz Link Zgłoś