Gość: seledynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 22:34 Witam Zastanawiam się nad wyborem szkoły i poważnie myślę nad I LO Może ktoś wypowie się na temat szkoły jak i nauczycieli :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moolash Re: do I LO? IP: 62.29.251.* 27.01.10, 09:19 I Liceum to był najlepszy okres w moim edukacyjnym życiu :) Szkoła świetna z dużą grupą pedagogów z prawdziwego zdarzenia (wyjątki, jak wszedzie sie zdarzaja). Daje możliwości i otwiera perspektywy ambitnym. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: do I LO? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 27.01.10, 09:36 to slabo cie wyedukowali jak skonczylas w propagandowym dodatku nowin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moolash Re: do I LO? IP: 62.29.251.* 27.01.10, 11:50 robię to skutecznie, poprawnie i bez błędów ortograficznych :), ciągle studiując. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anickk Re: do I LO? 27.01.10, 20:14 Nic dodać nic ująć, podpisuję się pod postem poprzedniczki. Spory wątek o I LO już był, w którym sama się wypowiedziałam więc zajrzyj do wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś