Gość: Kasia IP: *.xdsl.centertel.pl 28.02.10, 20:34 Bardzo proszę szanownych forumowiczów o opinię na temat okien firmy vidok ,czy warto kupić czy są jekieś problemy z oknami bądżź firmą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.147.85.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.10, 22:20 Polecam dobra firma i okna Odpowiedz Link Zgłoś
anna205 Re: Opinie o oknach firmy Vidok 28.02.10, 22:35 ja też polecam, ładnie robią i wykańczają porządnie. korzystałam 2 razy, u siebie i u babci, gdzie w trakcie wnoszenie zbili 1 kwaterę, i pan powiedział że dorobią (nietypowy wymiar) i przywiozą, i tak też się stało, po 3 dniach się zjawili i wstawili, wszystko szybko i profesjonalnie, a i ceny umiarkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.xdsl.centertel.pl 01.03.10, 14:14 Dziękuję za odpowiedzi,czy jest ktoś jeszcze kto korzystał z usług tej firmy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: 193.37.139.* 01.03.10, 16:09 Polecam tą firmę.Ja wymieniałam okna 6 lat temu (15 szt ) przyjechali panowie w liczbie 6-ciu i zrobili za 1 dzień.Plus jeden pan,który sprzątał .Nadmieniam,że był również demontaż starych okien.Po odjeżdzie firmy nie było śladu,że było coś w domu robione.Wymieniłam również drzwi balkonowe.i też jestem bardzo zadowolona.Zamówiłam również w tej firmie żaluzje.Na następny dzień po montażu okien przyjechali panowie z żaluzjami.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.xdsl.centertel.pl 01.03.10, 17:58 dzięki z opinie a jak okienka się sprawują po tych 6 latach zwłaszcza tej zimy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: 193.37.139.* 02.03.10, 12:56 Jak do chwili obecnej nie mam z oknami problemu.Jedną rzecz co muszę zrobić to w tych oknach,gdzie mam rozwierno-uchylne dociągnąć lub wymienić uszczelki,bo trochę "czuć"podmuchy .Ale o to muszę iść do firmy i zapytać.Okna,które mniej się otwiera nie ma nic niepokojącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.10, 16:39 No właśnie te uszczelki wielu znajomych po kilku latach na to narzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: 193.37.139.* 03.03.10, 22:24 Uszczelki to zużywają się w oknach z każdej firmy.Ale zaletą tej firmy jest to ,że jest w Rzeszowie i w razie czego ( odpukać ) nie trzeba sprowadzać serwisu ze Śląska.czy skąd tam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś