Dodaj do ulubionych

Opinie o oknach firmy Vidok

IP: *.xdsl.centertel.pl 28.02.10, 20:34
Bardzo proszę szanownych forumowiczów o opinię na temat okien firmy
vidok ,czy warto kupić czy są jekieś problemy z oknami bądżź firmą
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.147.85.102.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.10, 22:20
      Polecam dobra firma i okna
      • anna205 Re: Opinie o oknach firmy Vidok 28.02.10, 22:35
        ja też polecam, ładnie robią i wykańczają porządnie. korzystałam 2 razy, u
        siebie i u babci, gdzie w trakcie wnoszenie zbili 1 kwaterę, i pan powiedział że
        dorobią (nietypowy wymiar) i przywiozą, i tak też się stało, po 3 dniach się
        zjawili i wstawili, wszystko szybko i profesjonalnie, a i ceny umiarkowane.
      • Gość: Kasia Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.xdsl.centertel.pl 01.03.10, 14:14
        Dziękuję za odpowiedzi,czy jest ktoś jeszcze kto korzystał z usług
        tej firmy ???
        • Gość: OLA Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: 193.37.139.* 01.03.10, 16:09
          Polecam tą firmę.Ja wymieniałam okna 6 lat temu (15 szt ) przyjechali panowie w
          liczbie 6-ciu i zrobili za 1 dzień.Plus jeden pan,który sprzątał .Nadmieniam,że
          był również demontaż starych okien.Po odjeżdzie firmy nie było śladu,że było coś
          w domu robione.Wymieniłam również drzwi balkonowe.i też jestem bardzo
          zadowolona.Zamówiłam również w tej firmie żaluzje.Na następny dzień po montażu
          okien przyjechali panowie z żaluzjami.Polecam.
          • Gość: Kasia Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.xdsl.centertel.pl 01.03.10, 17:58
            dzięki z opinie a jak okienka się sprawują po tych 6 latach
            zwłaszcza tej zimy?
            • Gość: OLA Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: 193.37.139.* 02.03.10, 12:56
              Jak do chwili obecnej nie mam z oknami problemu.Jedną rzecz co muszę zrobić to w
              tych oknach,gdzie mam rozwierno-uchylne dociągnąć lub wymienić uszczelki,bo
              trochę "czuć"podmuchy .Ale o to muszę iść do firmy i zapytać.Okna,które mniej
              się otwiera nie ma nic niepokojącego.
              • Gość: Kasia Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.10, 16:39
                No właśnie te uszczelki wielu znajomych po kilku latach na to
                narzeka.
                • Gość: OLA Re: Opinie o oknach firmy Vidok IP: 193.37.139.* 03.03.10, 22:24
                  Uszczelki to zużywają się w oknach z każdej firmy.Ale zaletą tej firmy jest to
                  ,że jest w Rzeszowie i w razie czego ( odpukać ) nie trzeba sprowadzać serwisu
                  ze Śląska.czy skąd tam jeszcze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka