Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:05 Czy ktoś robił tam wesele? Co sądzicie o lokalu? Podobał sie? i wogóle jak tam jest z obsługą i jedzeniem? Bo zastanawiam się nad wynajeciem tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robihno Re: Hotel Feniks Nowa Wieś IP: *.giewont.com.pl 06.09.10, 12:16 Jest bardzo dobrze, byłem i tej jesieni idę kolejny raz - naprawdę lokal warty polecenia. I z tego co wiem osoby które wynajmowały też bardzo zadowoleni byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Hotel Feniks Nowa Wieś IP: *.38.160.60.resman.pl 25.07.11, 17:18 nie polecam tego lokalu szczerze odradzam wlasnie mialem w nim wesele i nie moge dojsc z nimi do porozumienia prezes burak kaze placic za to co nie bylo ujete w umowie posilki ktore zostaly zostaly wystawione przed lokal o godz 5 rano i nic ich nie obchodzilo co sie z nimi stanie jak bym o tym wszystkim wiedzial napewno bym sie nie zdecydowal miejsce moze fajne ale nie jest po ich mysli to robia problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Hotel Feniks Nowa Wieś IP: *.wsiz.rzeszow.pl 24.03.15, 08:05 Ja rownież nie polecam tego lokalu! Gdy podpisuje się umowe właściciel miły, uprzejmy, "wszystko załatwimy, bedzie pieknie" a jak pojawił się problem to chamski cwaniak, nie można się w ogóle dogadać! Po dwóch latach przypomniał sobie, przed samym ślubem, że nie może zrobić przyjęcia bo ........ nie umiał tego wytłumaczyć!!!! Nie życze tego nikomu i przestrzegam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Hotel Feniks Nowa Wieś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.15, 13:33 Czy ktoś z Państwa ma podobne opinie o organizacji wesela w Feniksie w Nowej Wsi? Bardzo proszę o podzielenie się opinią, ponieważ jestesmy w trakcie wyboru sali i nie chcielibyśmy popełnić pomyłki. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś