Gość: Gość IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.07.10, 15:01 Witam Jakiego ortopedę polecacie, zależy mi na prywatnej wizycie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Dobry ortopeda prywatnie IP: 193.37.139.* 20.07.10, 19:08 ja polecam dr bielaka ale nie wiem czy on się dorosłymizajmuje czy tylkodziećmi- ja chodze z córeczką do niego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Dobry ortopeda prywatnie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.07.10, 19:56 dziękuje, chodzi mi o kogoś kto zajmuje się urazami (u mnie przez sport, kontuzja uda), może jeszcze ktoś się wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tur Re: Dobry ortopeda prywatnie IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 20.07.10, 20:17 Polecam lekarzy ze szpitala w Rudnej Małej, specjalistyczna prywatna klinika ortopedyczna. Aż dziwne, że o niej nie slyszales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Dobry ortopeda prywatnie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.07.10, 20:28 Wcześniej nie miałam tego typu kłopotów zdrowotnych więc nie interesowałam się ortopedią. O szpitalu w Rudnej słyszałam ale nie wiedziałam, że pracują tam też dobrzy lekarze tej specjalizacji, niemniej dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry ortopeda prywatnie IP: *.nplay.net.pl 22.07.10, 06:20 ortopeda z Rzeszowa, może ci lekarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dobry ortopeda prywatnie IP: 84.38.160.* 22.07.10, 19:26 Sławomir Snela. Bardzo ceniony ortopeda, ordynator dziecięcej ortopedii na lwowskiej, ale wydaje mi sie, że dorosłych też przyjmuje. Z tym że, prywatna wizyta kosztuje chyba już ponad 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś