Gość: qwertz IP: 80.51.180.* 06.09.10, 11:08 poparcie MACA juz ma, ale moje stracil.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asdasd Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 11:14 TADEUSZU, KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZĘDŹ!! Zajmij się wnukami a nie demolowaniem miasta i ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 80.50.128.* 06.09.10, 11:17 Daj se chłopie spokój i daj nam żyć od reszty głupich, cepeliowych pomysłów... asfalt już jest. NIE dla Ferenca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 11:21 TAK dla kogo? Ferenc zostanie prezydentem bo nie ma żadnej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 11:24 Sprostowanie: żadnej KONKRETNEJ konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 21:21 wnuk - sztuk jeden - już dorosły, lat ponad 20, jeździ czasem dziadkowym mercem-kompresorem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 11:26 Ma prawo startować, ale ja już na niego nie zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.rz.izeto.pl 06.09.10, 12:04 Głosowałem na Niego dwa razy. Z pierwszej kadencji jestem zadowolony. Z drugiej już nie i to bardzo NIE. Przez cztery lata powoli ku mojemu zaskoczeniu sam sobie przybijał gwoździe do trumny politycznej głupimi decyzjami niezgodnymi z oczekiwaniami wyborców, oraz chorą ambicją, zawiścią i mściwością niekiedy. Wówczas wyszło na światło dzienne jego prawdziwe oblicze człowieka małego i chorego na władzę poprzez dyktaturę. To droga do nikąd. Trzeci raz już nie oddam Mu głosu swojego między innymi za zarżnięcie niemal dosłowne szeroko rozumianej komunikacji (nie tylko miejskiej), bo to co dziś mamy w Rzeszowie to dziki wschód i wolna amerykanka na kołach... I jako człowiekowi o lewicowym światopoglądzie jest mi tym bardziej przykro że to jego zasługa niestety. Wybiorę chyba mniejsze zło z prawej strony (Szlachta) jeśli wystartuje bo nie będę biernie przyglądał się tej lewicowej FARSIE!!! A klepnięcie macowi kościoła na NM tylko przybiło gwóźdź do trumny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cienko będziesz miał teraz Tadziu na Nowym Mieście. Ja Ci już dziękuję za taki Rzeszów. Postawiłeś wysoko poprzeczkę TYLKO wizualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesław Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 12:11 Dwie pod rząd kadencje i wiek ponad 70 lat oraz nieformalne układy z lokalnym biznesem przemawiają za tym aby Ratusz został przewietrzony, nie ma ludzi nie zastąpionych.Dla wielu nie tylko biznesmenów ten układ wzajemnej adoracji jest korzystny ale czy jest korzystny dla mieszkańców Rzeszowa.Pomysły utopijne i projekty są finansowane z naszych podatków, wiele jest nie do realizacji i niekorzystnie oceniane przez Unie Europejska.Druga kadencja to totalna porażka, wiele miast lepiej wykorzystało fundusze Unijne niż Rzeszów, który nie zrealizował ani jednej poważnej inwestycji pro rozwojowej, tylko kosmetyka, asfalt, kwiatki i rabatki.Podobnie jest z członkami rady miasta, szczególnie z klubem niedorozwoju miasta Rzeszowa to jest maszynka jedynie do zatwierdzania pokątnie przygotowanych uchwał.Lepiej dokończyć kadencję w spokoju niż robić coś na siłę wbrew woli mieszkańców miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.wist.com.pl 06.09.10, 12:33 Drogi Tadku zawsze bylem Ci wierny oddajac moj glos na Ciebie.Niestety za to ze oddales sie swoja dusze czarnej mafii parafialne ja i moja rodzina pierwszy raz nie zaglosuje na Ciebie.Mam nadzieeje ze po nieudanych wyborach ksieza zrobia Cie chociaz ministrantem w tej nowej kaplicy.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juŹwa Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.dab.tke.pl 06.09.10, 20:16 Stanowisko ministranta to jednak odpowiedzialna funkcja. Każdy za przeproszeniem wiek ma swoje prawa w związku z tym właściwym zajęciem byłoby stanowisko polityka ( to taki który ma na długiej tyczce ogarek i świeczki przy ołtarzu zapala). Mojego głosu już trzeci raz nie dostanie. Szkoda Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolondi Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 12:36 Zdecydowanie, trzeba powywalać wszystkie Ferencowskie marionetki na zbity pysk vce prezydent Ustrobiński - rzekomo "od inwestycji" - człowiek nie mający zielonego pojęcia o tym czym ma się zajmować, ludziom przedstawiającym konkretne i podparte argumentami propozycje rozwoju śmieje się w twarz, głos mieszkańców go nie obchodzi - ma być tak jak wódz wymyśli i koniec dyskusji przewodniczący RM Fijołek - pajac i marionetka jakich mało, główny zarządca od klepania uchwał w gust Ferenca. Postkomuszy aparatczyk sekretarz miasta Stopa - wybitny działacz uciekający przed mediami i reszta galerii sław bez mózgu jak Niewczas - ta baba nie ma własnego zdania na ŻADEN temat odnoszący się do wizji rozwoju miasta, gada tylko to co karze jej Ferenc - co widać po jej wypowiedzi po głosowaniu za przekazaniem działki na NM pod kaplicę O post PZPRowskich weteranach w rodzaju Daraża Gubernata czy Grenia można powiedzieć tylko tyle, że na obradach RM zajmują się głównie gadaniem o dupie maryny lub zajadaniem paluszków Narzekając na Ferenca pamiętajmy, że wszystkie jego zachcianki klepali bezmyślnie wyżej wymienieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAH Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 17:44 Greń nigdy nie był w PZPR, jego tam członkostwo obraziłoby uczciwych członków PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zecik Re: Nie zagłosuję na Ferenca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 16:46 wiek jak wiek ale obiawy sklerozy { gdzie obietnice skladane od 10 lat mieszkancom miasta}? ,JA DAM GLOS SZLACHCIE - ZA JEGO KADENCJI BYLO LEPIEJ DO MODERatora zacina mi sie czcionka k-mac Odpowiedz Link Zgłoś
a-01 Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował 06.09.10, 13:03 Startowac to sobie Pan mozesz ale za ta kaplice masz u mnie (i moich znajomych) czerwoną kartkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 13:19 Hahahaha!!!! Umiłowani! Ja mu załatwię więcej głosów, niż jest frustratów na forum tej śmiesznej gazety! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard I tutaj Mac macie rację... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 14:08 Bo załatwiać Mac, to wy umiecie. A znając naszą umiłowaną rzeczywistość Mac... mimo zewsząd płynącego świętego oburzenia na rządy obecnego prezydenta i jego WASALI - PRZEDSTAWIENIE MUSI TRWAĆ! Bo jeszcze nie wszystko spieprzone w tym mieście, a sparringpartnerzy w wyścigu do KORYTA (patrz: Dece, Szlachty i inni) - są zwyczajnie MARNI jak Wydział Promocji Miasta z Estradą do kupy!!! :-) Tedy bez łaski i twoch usług, Mac - zwycięstwo brat Tadeusz ma w KIESZENI. Nawet jeśli to kieszeń Ryśka i twoja Mac... Sayonara! S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamara Re: I tutaj Mac macie rację... IP: 109.243.209.* 08.09.10, 22:24 dlaczego tak mocno nie lubisz Wydziału Promocji i Estrady? Jedzie jadem w Twoich wypowiedziach na ich temat. nie tylko w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 13:05 No i na NIE!Niech sobie startuje Ferenc czy Dec.Naszych głosów(liczna rodzina i znajimi) już nie dostanie.Więc zobaczymy jak to wyjdzie. To za włazodupstwo klechom.W szczególności za ostatnią działkęi przyszła kaplicę, za bógzapłać.Kosztem dzieci i szkoły.Przegiął.Nie chcemy z Rzeszowa drugiego Krakowa.Dość tej pazerności czarnych pijawek i wazeliniarstwo nie tylko szefa ale i rady parafialnej(miejskiej).Jak widać SLD zdradliwe.Dlatego czerwona kartka.Sądzimy że będzie takich więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 178.219.30.* 06.09.10, 14:06 Za kaplicę Maca, rozkopaną przez rok ulicę przed moim domem, wybiórcze remonty i odkomarzanie tylko prawobrzeżnego Rzeszowa (ze szczególnym uwzględnieniem ul. Kwiatkowskiego :) ) dostaje pan Ferenc ode mnie minusa. Mam nadzieję że się jeszcze ktoś sensowny zgłosi do wyborów bo Dec (niestety) też wylizał kakao z czarnego tyłka rzeszowskiego kleru a na nieudaczników z PiS i PSL nie będę głosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 14:11 nie ma niestety lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the rzeszow Mial byc stadion, pozniej trybuna.. bedzie kaplica IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 14:17 to przelalo czare goryczy. KONCZ TADEUSZU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaf Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 89.230.86.* 06.09.10, 14:35 Do Rzeszowa przeprowadziłem się niedawno... i nie znam jeszcze lokalnej polityki. Po przeczytaniu powyższych wypowiedzi : Jeśli nie Pan Ferenc, to na kogo powinienem zagłosować w wyborach? Kto będzie lepszym prezydentem Rzeszowa? Dlaczego? Pozdrawiam. Bardzo dziękuję za podpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 15:55 No właśnie ja też nie wiem mimo, że mieszkam to od małego. Rzeszów to takie miasto, gdzie miernota miernotę miernotą pogania. Ferenc, zgoda narządził się już przez te dwie kadencje, Dec odpada bo zrobi z miasta klechowisko. Zostaje Kaszuba tylko z tego co się orientuje ma dostać poparcie i błogosławieństwo pisu i obawiam się, że jak zostanie prezydentem to przyjdzie mu zapłacić za to poparcie polityką na korzyść partii, a nie miasta i mieszkańców. Więc kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dux Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.res.pl 06.09.10, 14:50 Przy wyborach parlamentarnych któraś z fundacji rozesłała ankiety do kandydatów na parlamentarzystów, a ich wyniki zamieściła w sieci. Można było się z nich co nieco dowiedzieć. Czy ktoś się orientuje, czy taka akcja jest prowadzona i tym razem, to jest przy wyborach samorządowych?? Może to jest pomysł dla ludzi aktywnych i chcących czegoś dla tego miasta, a nie koniecznie startujących w wyborach by taką akcję przeprowadzić. Może zorganizować taki portal - monitor rady miasta?? Oprócz ankiet przedstawić wyniki głosowania przy podejmowaniu uchwał (jeśli ktoś to sprawdza, archiwizuje). Taki przegląd przez to co dotychczasowi radni zrobili, przez to co zamierzają.... a do tego taki monitor rady miejskiej mógłby działać dalej i w trakcie kadencji przynosić informacje o postępach naszych ulubieńców. Może to jest pomysł na miarkę innowacji dla nas, mieszkańców, w końcu wiemy dobrze że nie wszystko da się zwalić na ratusz, my też musimy być aktywni, nie tylko w krytyce ale i w tworzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władek Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.krak.tke.pl 06.09.10, 15:14 Kończ waść ,wstydu oszczędź!!! To moje najkrótsze podsumowanie tych żałosnych rządów! Kompletne imbecylstwo w rządzeniu, kosmiczny projekt kolejki, brak zielonej fali na ulicach i pomysłu na korki, brak normalnego basenu w 200 tys .mieście !!, niepotrzebna kaplica na Nowym mieście jako sposób na przychylność biskupa w wyborach.Oddanie miasta w ręce podkulskiego poprzez sprzyjanie tylko jemu w inwestycjach. Kompletne fiasko z budową stadionu. za mało. To tak najkrócej. Te rządy wraz z nie doRozwojem Rzeszowa to jedna, wileka kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teoretyk Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 15:42 Ja proponuje wszem i obec aby zrobić rok karencji na stanowisku prezydenta m.Rzeszowa, łącznie z całą radą miasta!!! Co to da,ano myślę że dużo odpoczną sobie skwery,parki, ulice,odpoczniemy od kolejek wąsko i szeroko torowych,wszelkiego rodzaju gondoli,odpoczną "bizmesmeni" i kilka firm zależnych od ratusza odbije się od dna. A tak na poważnie to podobno Pan BÓG wie co robi,może w niebie zapragnie mieć nowoczesny transport miejski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 84.38.160.* 06.09.10, 16:18 to jedna ze smtniejszych wiadomosci dnia dzisiejszego - nadchodzi era Breżniewa bis ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował - nie rób tego IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 17:13 Lepiej się wycofać z startu w wyborach samorządowych niż brnąć w zakłamaniu że ma się wysokie poparcie społeczne, bo to już było i nie wróci więcej.Mieszkańcy już nie dadzą się nabrać na propagandowe słowa i zapewnienia, bo druga kadencja to zmarnowane pieniądze podatników i fundusze unijne na kosmetyczne inwestycje.Inne miasta lepiej wykorzystują pieniądze, my inwestycje miejskie realizujemy jedynie tam gdzie inwestuje znajomy inwestor.Czas najwyższy aby zerwać ten łańcuszek wzajemnej adoracji i po informować mieszkańców jak ten łańcuszek funkcjonuje i kto w nim bierze udział od lewicy do prawicy. Odpowiedz Link Zgłoś
sauruss Tadeusz Ferenc: Będę startował 06.09.10, 16:58 Nie zagłosuję już na pana Ferenca. Za kaplicę na Nowym Mieście i generalnie za rozdawnictwo mienia klerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rz.izeto.pl 06.09.10, 17:19 i bardzo dobrze ja na Pana głosuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mer Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.net.stream.pl 06.09.10, 17:21 z przeczytanych komentarzy wynika że nikt nie będzie głosowal na Ferenca -to na kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz W zyciu juz nie zaglosuje na Ferenca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 17:32 W zyciu juz nie zaglosuje na Ferenca - niech mu Mac i Watykan - ktory sposnoruje za pieniadze podatnikow z rzeszowa - wyborcow w radiu maryja poszukaja. Gorszego, bardziej nie kompetentnego prezydenta niz Ferenc - sobie nie wyobrazam - nawet Dec wydaje sie przy tym czlowieku (ferenc) reformowalny. Co nie zmienia tez faktu ze do glosowania na Dec'a jeszcze mi daleko ;] Ferenc nie spelnil ZADNEJ obietnicy wyborczej z tej kadencji! Ferenc! - gdzie nasz obiecany stadion? Gdzie ta stolica innowacji? Wielkie G zrobiles i wielkie G przy glosowaniu dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 17:56 prezydent Ferenc przestał szanować swój lewicowy elektorat, przewodniczący Fijołek poszedł w jego /prezydenta/ ślady. Zatem lewicowy elektorat powinien się sprężyć i w czasie najbliższych wyborów wyciągnąć wobec nich odpowiednie wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 06.09.10, 18:00 Głosowałem na niego ale tym razem nie zagłosuję. Przede wszystkim dlatego że on nie ma żadnej wizji oprócz nowego asfaltu. Ponadto w Rzeszowie nikt już nie chce inwestować bo skutecznie zewnętrznych inwestorów odstraszono. Poza tym pod jego rządami można zbudować wszystko - bloczysko wśród domków, blaszak wśrod kamienic itd. Dość już tego pana, dajcie się wykazać innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 20:20 Temu Panu juz dziękujemy. Przez 8 lat tylko asfalt i to na drogach już istniejacych, zero nowych rozwiązan komunikacyjnych. Tylko jeden inwestor pan P. a reszta odganiana od miasta. Gdzie stadion? Gdzie baseny geotermalne? Same bajki dziatka, którego miejsce w domu przy kominku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Było TAK teraz NIE Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.10, 20:25 Za decyzję w sprawie KAPLICY na NM mego głosu oraz mojej rodziny już nie dostaniesz. Oddawałem wcześniej głos na Ciebie ale już tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.ostnet.pl 06.09.10, 21:30 tak tylko na kogo glosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.09.10, 23:07 Bez ekstytacji problemem kogo.Z pewnością nie Ferenc czy Dec.Ci na kościelnych.Pisuar też obciach.Trzeba poczekać aż się pojawi już lista.Może będzie jakaś alternatywa.Najlepiej znacznie młodszy od kandydata na kandydata.No i nie związany z żadną grupą interesów czy z kruchtowymi.Nie ma co się gorączkować.Lepszy jakiś fuks wydawało by się bez szans, niż obecny układ personalno-biznesowo-kościelny.No bo będzie pośmiewisko.Niedługo ujawnią się chętni do koryta,więc i jakiś wybór będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.10, 02:00 Naprawdę jesteś tak naiwny, że liczysz na to iż w ostatniej chwili pojawi się kandydat. który faktycznie mógłby zrobić coś fajnego w mieście? Będzie Ferenc, Dec, Szlachta/Kaszuba i jakieś "przystawki", które więcej niż po 1-2% głosów nie zdobędą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caton Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.mm.pl 06.09.10, 23:32 Brawo Panie Prezydencie. Tak powinien Pan startować w wyborach za panem przemawia praca i jej wyniki w naszym mieście.! Te głosy na forum wypisywane z pianą nienawiści do Rzeszowa-do ludzi sukcesu, że się im udało- do lewicy pisanych przez frustratów komunistycznych z bolszewicka zaciętością . Nie są opinią mieszkańców. lecz nieudaczników .którym nic się w życiu nie udało. Tchórze którzy dokładają Prezydentowi radnym anonimowo bo wiedzą ,że nic im za to nie będzie. Przecież wniosek w sprawie kaplicy postawił proboszcz Mac ale tchórze w tej sprawie morda w kubeł. No podpisz się bohaterze z imienia i nazwiska i powiedz co myślisz o wnioskodawcy czyli Proboszczu .. Ferenc i radni swoje nazwiska wystawili opinii publicznej a ty tchórzu jesteś anonimem taka opinia nie nadaje się nawet jako papier toaletowy. Będziesz kretynie głosował przeciwko Ferencowi ponieważ: 1. Budżet miasta w jego kadencji wzrósł o pół miliarda złotych 2. Miasto już nie jest najmniejszym miastem wojewódzkim w Polsce powiększyło swoje granice dwukrotnie. 3. Rzeszów Jest najczystszym miastem w Polsce 4. Z powodzeniem rozwija program innowacji „Dolina Lotnicza” Inwestycje Politechniki Uniwersytetu. Działają największe firmy europejskie jak Asseco Poland 5. Rozwija się infrastruktura Kultury i sportu. 6. Przyjezdni zachwycają się stanem miejskich dróg A co do kościoła może żle że odnowiono kościół Farny może źle że powstanie park papieski .Katolicy w naszym mieście stanowią większość- to co kretynie- proponujesz wojnę religijną ratuszowi. Fiołek udowodnił, że nie jest Przewodniczącym SLD lecz zgodnie ze ślubowaniem wszystkich mieszkańców.. Merytorycznie na sesji na 36 radnych tylko 14 głosowało za wnioskiem księdza Maca.. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował 07.09.10, 00:12 Uuu ale chlapnęło wścieklizną ;) "Ferenc i radni swoje nazwiska wysta > wili opinii publicznej a ty tchórzu jesteś anonimem taka opinia nie nadaje się > nawet jako papier toaletowy." Nie wiem Catonie czy zauważyłeś ale prezydent i radni są miejskimi urzędnikami opłacanymi z publicznych pieniędzy więc nie robią żadnej łaski ujawniając swoje nazwiska, ale np głosowanie w wyborach odbywa się już anonimowo z oczywistych względów, takich samych zresztą z jakich nikt piszący na forum gazety nie ma obowiązku podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem, choćby tylko dlatego że takie samo nazwisko nosi jego rodzina i może miec później różnego rodzaju nieprzyjemności np w związku z krytyką proboszcza, którego personalia jako osoby powszechnie na osiedlu NM znanej oraz pomysłodawcy oddania boiska pod kaplicę, są podane do publicznej wiadomości. Krótko - głosujesz anonimowo to i do anonimowej krytyki masz poźniej prawo. "Z powodzeniem rozwija program innowacji „Dolina Lotnicza” Inwest > ycje Politechniki Uniwersytetu. Działają największe firmy europejskie jak Assec > o Poland" Skoro nawet ASSECO to zasługa działan prezydenta to dopisz jeszcze że prezydent Ferenc wybudował Zamek Lubomirskich, POLFĘ, buduje Autostradę A4, Stadion Narodowy, a także o czym może mało kto wie namalował Panoramę Racławicką i wynalazł Internet - bedzie to miało tyle samo wspolnego z prawdą jak to co napisałes w punkcie 4 :) "5. Rozwija się infrastruktura Kultury i sportu." Raczej chyba zwija w konwulsjach - zdychające sekcje WALTERA, rozsypujący się ROSIR, wiecznie budowany stadion itd "Merytorycznie na ses > ji na 36 radnych tylko 14 głosowało za wnioskiem księdza Maca.." Reszta merytorycznie zaniemówiła albo uciekła A ty "merytorycznie" zwyzywałes wszystkich od kretynów zarzucając im ze się nie podpisali imieniem i nazwiskiem a sam podpisałes sie nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 21:32 A przepraszam bardzo - to prezydent i rada ma być anonimowa? A co do punktacji to moje spostrzeżenia są takie. 1. Budżet może i większy, ale czy to znaczy że można wydawać z niego pieniądze na każdą głupotę? Że przypomnę: - globus, - promocje w stylu Denzela czy filmu o bitwie warszawskiej... 2. Jak tak dalej pójdzie to będzie nawet największym... Możesz napisać co to się pozmieniało w przyłączonych wioskach? Oprócz nazw ulic oczywiście... 3. Hmm... A syf na zalewie? 4. A tam... Niech Ci będzie, że największe europejskie... 5. Stan dróg powiadasz... Nowych jak na lekarstwo. A i stare remontowane do bani. Dwie tylko przypomnę: - Piłsudskiego - wyremontowana prawie cała z wyjątkiem najgorszych 200m pomiędzy rondem a Grunwaldzką - Niepodległości - od ronda do Rejtana to samo Czy tymi kawałkami zarządza ktoś inny? To nie piana nienawiści. To obiektywne spojrzenie na osiągnięcia obecnej kadencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.10, 20:57 TYLKO TADEUSZ FERENC - PONIEWAZ NIE MA KONKURENCJI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABB Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 84.38.160.* 07.09.10, 20:02 Jeszcze raz powtarzam wszystkim slowami Adama Michnika,cyt..."odpieprzcie sie wszyscy od Prezydenta"...koniec cytatu.Ile w Was jest nienawisci zlosliwosci i poprostu chamstwa.Czy uwazacie,ze Prezydent decyduje o wszystkim,nawet o glupiej dzialce.To Radni postanowili oddac dzialke.Odsylam wszystkich do artykulu w "Echu Rzeszowa" pt. NIECH ZYJE KICZ przeczytacie jakie argumenty padaly ze strony rzeszowskich rajcow.Moze to Wam uswiadomi,ze tych Radnych z takimi argumentami juz byc nie powinno.Bede glosowal na Ferenca,bo nie widze lepszego gospodarza.Mowicie o asfalcie,ze tylko tym sie zajmuje.Pamietacie platne parkingi,zmore Rzeszowa,kto zlikwidowal?Kto zadbal o to,by Rzeszow byl piekny.On zyje tym miastem i chwala mu za to.Jak tylko mu zdrowie dopisze,czego mu zycze, niech zadzi miastem jeszcze jedna kadencje.Trzeba naprawde byc zaslepiony z nienawisci,by nie zobaczyc tego co Ten czlowiek zrobil dla miasta tzn.dla nas.Panie Prezydencie rob Pan swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.10, 20:33 "... Ile w Was jest nienawisci zlosliwosci i poprostu chamstwa.... " Całe szczęście, że cechy te są obce urzędującemu prezydentowi i jego wasalom. (A walenie pięścią w stołek dochodzące czasem z ratusza - to tylko echa z PRZESZŁOŚCI. :-) Śnij dalej, lizusie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABB Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 84.38.160.* 07.09.10, 23:13 Shepard,zrozum jedno,kazdy na forum zabiera glos i wyraza swoja opinie.Ja tez,podobnie jak Ty.Nic tu nie ma z lizusostwa.Przeraza mnie tylko ta nienawisc z jaka kazdy atakuje Prezydenta.To jest nie fair.O kim ty snisz czlowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował 07.09.10, 20:45 Przecież prezydent Ferenc osobiście chodził przed głosowaniem i przekonywał radnych by głosowali za oddaniem działki pod kaplicę. Tak twierdzi nawet radna Niewczas. Pamietacie platne parkingi,zmore Rz > eszowa,kto zlikwidowal? Zmorą Rzeszowa to są zastawione od rana do popołudnia wszystkie miejsca parkingowe tak że nie można spokojnie podjechac i załatwic sprawy w urzędzie. Zniesienie strefy płatnego parkowania było błędem. Takie jest moje zdanie. W dodatku wpływy z tych opłat zasilających budżet - z czego można by chociaż budowac parkingi podziemne- szły w grube miliony rocznie. I należałoby płatne parkowanie przywrócić, oczywiscie usprawniając jednoczesnie transport miejski, budując szerokie drogi rowerowe i takie same deptaki. Taki jest współczesny trend na świecie. Samochody w ogóle wyrzuca się ze ścisłego centrum. Dzisiaj ludzie stawiają rano swoją brykę gdzie popadnie i sobie ona stoi 10 godzin a reszta kołuje jak stado sępów ścierwojadów :) "Kto zadbal o to,by Rzeszow byl piekny" Napisz co takiego pięknego miasto wybudowało w ostatnich latach bo nie mogę sobie przypomnieć :) Rzeszów to momentami ładne miasto, ale do pięknego mu jeszcze bardzo bardzo daleko, o ile w ogole kiedykolwiek będzie je można nazwac pięknym. Piękna to jest np Praga, Petersburg, Monte Carlo, Barcelona, Wenecja, Verona, stary Dubrownik, Kraków, Wrocław albo Kazimierz nad Wisłą - Rzeszów nigdy czymś takim nie będzie, szczególnie z takim badziewiem jakie się u nas buduje. Trochę umiaru w tych zachwytach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.10, 21:44 Zniesienie płatnego parkowania było na rękę inwestorowi znajomemu który wybudował parking pod budynkiem na Słowackiego i postawił gościa, który zbiera kasę od tych co nawet na chwilę zaparkują w centrum.Zlikwidowano bezpłatny parking koło III LO na Szopena, i znów inwestor zbiera kasę od tych co odwiedzają chorych w szpitalu wojewódzkim.Zlikwidowano parking koło Urzędu Wojewódzkiego itd.Radni i włodarze mają gdzie parkować koło ratusza bez problemu, bo ich zakazy nie obowiązują.Czas przegonić napuszonych i nadętych władzą radnych miasta i cały zarząd miasta, do końca kadencji już tylko 2 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABB Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: 84.38.160.* 07.09.10, 22:58 Psychol,i tu masz racje.Zyski z parkingow szly w miliony,tylko do prywatnych kieszeni,a nie do budzetu miasta.Kto parkometry ustawial co pare metrow na kazdej ulicy? miasto?Za ktorego to prezydenta bylo?Czy nikt nie widzi,lub nie chce widziec tras rowerowych,czystego miasta,wiecej miesc do parkowania w miejscu bylych pseudo trawnikow.Czysta i zdrowa woda w kranach itp,itd.Najlepiej dokopac,zniszczyc i cieszyc sie z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_psychol Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował 07.09.10, 23:34 Jakie te trasy rowerowe? Szerokości metra? Często z lampą na środku i krawężnikami na 20 cm. To samo tyczy chodników -bardzo częstow miejsce szerokich i przestronnych choć nierównych trotuarów robi się dosłownie metrową scieżynkę. Czy to ma sens? Program poprawy jakości wody pitnej ropoczęto jeszcze bodajże za Janowskiego więc nie wiem czy to taki duży sukces, kontunuowanie tego. Nie pamiętam kto dokladnie kasował ile pieniądzy za parkowanie, ale nie widzę problemu by robiło to w przyszłości miasto. Więcej miejsc do parkowania - fakt - ale o ile więcej - i ile parkingow miasto wybudowało w bezposredniej bliskosci centrum? Ani jednego. Teraz powstanie jeden przed filharmonią ale tylko i wyłącznie dlatego że z inicjatywą budowy wyszedł marszałek a miasto dołożyło milion do drugiego poziomu. Inaczej by zadnego parkingu nie było. Ja zawsze stawiam na jakość a z jakością inwestycji jest u nas fatalnie. Lepiej wolniej ale solidniej. Remontowali Okulickiego - zamiast zmniejszyc pas zieleni i zrobić szersze drogi rowerowe i chodnik, zrobili takie scieżynki na których dwie baby z siatami nie mogą się minąć ani dwa rowery. Nie wiem czy mają sens takie remonty. Moim zdaniem nie jest to zbytnio perspektywiczne myślenie, bo ludzi i rowerów bedzie przybywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pro Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 08:21 Ludzie przecież ta zagrywka z kościołem to chodzi o poparcie w wyborach przecież to jasne jest. Kościół ciągle niestety ma władze nad ludem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konik Re: Tadeusz Ferenc: Będę startował IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.09.10, 09:46 Dlatego tych wyborów nie wolno nam olać.Trzeba iść i oddać głos bo moherków ci u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś