Dodaj do ulubionych

Przybyszówka i Hoffmanowa dostaną swoje boiska

IP: *.rz.izeto.pl 02.11.10, 08:10
Dokładnie!!! kiedy boiska ze sztuczna nawierzchnią będą budowane na dużych osiedlach - Nowe Miasto, Paderewskiego, Pobitno, Baranówki!!!! Budziwój jest 10 miechów w Rzeszowie a ma już Orlika!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Mój Boże !!! Re: a kiedy 10 ka się czegoś doprosi? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.11.10, 09:14
      Kto i komu naraził się w mieście ze mimo szumnych zapowiedzi o boiskach ,basenie czy nowej sali gimnastycznej nie ma nic.Gdzie są RADNI z tego osiedla? Boją się odezwać? Rozumiem że pokorne ciele dwie matki ssie ale panowie SZUMNY,MAZUR cz teraz WYWROCKI jak mówi prezydent DO ROBOTY! DZIECI CZEKAJĄ ...dzieci .
      • Gość: romek Re:Nie chcemy radnego Chlepka IP: *.adsl.inetia.pl 02.11.10, 09:57
        Jestem przekonany, że już nikt nie zagłosuje na radnego Chlebka w okręgu wyborczym nr 1. Trzeba uczulić lokalnych wyborców aby nie głosowali na 1 w listach wyborczych bo to są osoby podstawione przez liderów tzw układaczy list politycznych. Nie 1 ale np 11 czy 12 na listach wyborczych powinny być brane pod uwagę, bo nikt nam nie będzie narzucał układając listy wyborcze, to ma być demokracja a nie cyrk wyborczy.Emerytom dajemy czas wolny, teraz głosujemy na młodych, wykształconych apolitycznych działaczy samorządowych.Rzeszów jest skazany na sukces ale nie przy obecnych polityczno -biznesowych układach.
        • Gość: chlebek Re:Nie chcemy radnego Chlepka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.10, 00:07
          Chlebek żyje i pracuje tylko dla siebie.Wyborców z dawnej Przybyszówkimiał i ma daleko w d...Co się stanie gdy dziadek Tadeusz nie zostanie Prezydentem a Chlebek radnym , "zagra "w t(p)enisa z Ferencem?
    • kmdr_rohan Kochan Redakcjo! 02.11.10, 09:42
      Oświeć mnie, biednego żuczka, kim jest ten "Hoffmanow" wymieniony w tytule? Czy może jakis kolego Smirnoffa?
    • Gość: trd Przybyszówka i Hoffmanowa dostaną swoje boiska IP: 188.33.35.* 04.11.10, 13:54
      Lepiej wybudujcie kanalizację na Przybyszówce a nie musimy mieszkać tam jak na wsi. Chociaż już od dłuższego czasu Przybyszówka jest częścią Rzeszowa to tylko w niektórych miejscach jest kanalizacja.

Szambo w mieście? Czemu nie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka