Dodaj do ulubionych

Pytanie do Szpili 555

02.09.06, 18:00
Szpilo zarzucasz mi użycie przekleństwa na forum i z tym się zgodzę,ale czy
jest to pierwsze przekleństwo które tu padło?.Twoje tłumaczenie że,forum
czytają dzieci wcale mnie nie przekonuje,słowo na.K-nie mylić z
kanalią,dzieci słyszą często, i uwierz mi wolałbym by moje dziecko
przeczytało to słowo niż tekst pełny nienawiści narodowościowych,religijnych
i wzywający do wynoszenia się z kraju, który jest ich krajem.Jakoś teksty
tego typu tobie nie przeszkadzają.A może twoje poczucie estetyki zależne jest
od autora,bo tak to widzę.
Obserwuj wątek
    • krzysztof_ja Re: Pytanie do Szpili 555 04.09.06, 21:36

Z tego miejsca, to jest z pokoju mego syna, chciałbym złożyć opiekunowi forum
      szpili 555 serdeczne i szczere podziękowania za udzielenie mi, wyczerpujacej i
      w pełni satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi, na zadane pytanie.Szybka
      reakcja,błyskotliwa a miejscami wręcz dowcipna wypowiedż szpili 555,świadczy o
      tym, że opiekuna mogą nam co najwyżej pozazdrościć inne fora.Tak wspaniały
      opiekun nie zdaża sie dwa razy i dla innych pozostanie tylko w sferze marzeń.
      • krzysztof_ja Re: Pytanie do Szpili 555 04.09.06, 21:49
        krzysztof_ja napisał:
        ,zdaża,

oczywiście że ,,zdarza,,-zachwycony odpowiedzią i szpilą przestałem poważnie
        traktować zasady ortografii.
        • burak-cukrowy Re: Pytanie do Szpili 555 04.09.06, 22:00
          a mi jakoś on odpowiada
      • szpila555 Re: Odpowiedzi wysyłam na e-maila 04.09.06, 23:23
        Cóż, pewnie odebrałeś mego sobotniego e-maila na krzysztof_ja@gazeta.pl dopiero
        dzisiaj wieczorem. Cieszę się że odpowiedź Cię satysfakcjonuje. Dla pewności,
        przed chwilą wysłałem na ten sam adres następnego e-maila, bo potwierdzenia, że
        otrzymałeś sobotniego nie dostałem.
        • krzysztof_ja Re: Odpowiedzi wysyłam na e-maila 05.09.06, 21:55
          szpila555 napisał:
          > Cóż, pewnie odebrałeś mego sobotniego e-maila na krzysztof_ja@gazeta.pl
          dopiero
          >
          > dzisiaj wieczorem
          • i.madzia Re: Czy wypowiedź skary? 07.09.06, 23:43
            o Hiszpanii naruszała regulamin? Czy przypadkowo została skasowana?
            • i.madzia Re: Czy wypowiedź skary? 07.09.06, 23:47
              Juz jest, przepraszam! nie wiem co to było, ale nie mogłam wejść do tego tematu
              pojawiła się informacja że post został skasowany, choć widziałam go, że jest
              Pierwszy raz tak było
              • hansgrubber Re: Czy wypowiedź skary? 07.09.06, 23:49
                Juz sie przestraszylem.
                • szpila555 Re: Znowu prowokujesz hansiegrubberze 07.09.06, 23:53
                  hansgrubber napisał:
                  > Juz sie przestraszylem.

Tylko nie zaprzeczaj i nie żądaj dowodów, bo ich ci nie przedstawię. Mam prawo
                  miec własne zdanie. Trudno, nie każdego się lubi, tym bardziej za nick
                  terrorysty ze "Szkalnej pułapki"
                  :)
                  • hansgrubber Re: Znowu prowokujesz hansiegrubberze 07.09.06, 23:59
                    Tamten byl przez jedno "b". U ciebie marnie i z matematyka i gramatyka - tylko
                    krecenie ci wychodzi.
                    • szpila555 Re: Znowu prowokujesz hansiegrubberze 08.09.06, 00:06
                      hansgrubber napisał:
                      > Tamten byl przez jedno "b". U ciebie marnie i z matematyka i gramatyka -
                      tylko
                      > krecenie ci wychodzi.

Cóż, pewnie chciałeś się znowu pochwalić swoją piątką z jęz. polskiego na
                      maturze. Skorzystam z okazji i sprostuję co piszesz - zdałem matematykę pisemną
                      i ustną na maturze - też celująco.
                      A o "szklanej pułapce" to zaczął na forum pisać zdaje się partizan79.
                      Pewnie to drugie"b" jest "dla zmyłki"
                      ;)
                      • hansgrubber Re: Znowu prowokujesz hansiegrubberze 08.09.06, 00:18
                        Pewnie tak - tak jak twoj nick - normalnie sa ona ostre...
                        • szpila555 Re: Znowu prowokujesz hansiegrubberze 08.09.06, 00:21
                          hansgrubber napisał:
                          > Pewnie tak - tak jak twoj nick - normalnie sa ona ostre...

Czytając ten post zaczynam wątpić w twoją ocenę celującą z jęz. polskiego na
                          maturze ;)
                          • hansgrubber Re: Znowu prowokujesz hansiegrubberze 08.09.06, 00:30
                            I z tym Cie zostawiam - nie warto z Toba gadac.
                            • szpila555 Re: Znowu się wywyższasz... 08.09.06, 00:33
                              ... trochę pokory
              • szpila555 Re: Czy wypowiedź skary? 07.09.06, 23:50
                imadziu, gdzieżbym śmial skasowac post skary o Hiszpanii. Sam z zapartym tchem
                przeczytałem jej oba posty na ten temat. Bardzo interesujące. Teraz czekam na
                jakieś zdjęcia. Może cosik ma w swoim archiwum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka