Dodaj do ulubionych

Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 19:37
Skoro to wszystko co pisały SN to nieprawda, to dlaczego znowu mamy "powtórkę z rozrywki" z inwestycją Mayland? Jeśli w Rzeszowie nadal nie będzie gdzie robić porządnych zakupów to poleci kolejne 24% poparcia.
Obserwuj wątek
    • Gość: och Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 79.139.89.* 27.12.10, 20:08
      To najlepszy sposób,by wyleczyć przybłędów
      i chorych z nienawiści!
      Brawo Tadziu!
    • Gość: Kaziu Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:26
      Tadziu. Po co wydajesz nasze pieniądze na te bzdurne rzeczy. Twierdzisz, że SN oczerniały miasto. Sprawa krytyki robiona przez SN dotyczyła tylko i wyłącznie Ciebie. SN krytykowały Ciebie a nie innych. Ty sam się bron. A tak wogole to po co, jak to wszystko co napisały SN jest prawdą.
    • Gość: oburzona Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.bredband.comhem.se 27.12.10, 20:30
      Nie zycze sobie zadnych ulotek w mojej skrzynce !.
      Nie ineresuje mnie co ma do powiedzenia prezydent na ktorego nie glosowalam !.
      Jesli zas chodzi o te pieniadze to skandal by wydawac je na takie BZDURY i to wtedy gdy tyle BIEDY wokolo, WSTYD drogi panie !.
      Jesli jestes pan taki rozrzutny to trzeba bylo pomoc bezdomnym albo matkom samotnie wychowujacym dzieci !.
      • Gość: syk Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: 79.139.89.* 27.12.10, 20:57
        Jak się tak będziesz burzyć o byle co-
        to będziesz jeszcze brzydsza!
        I rzuć papierosy!!!
        • Gość: oburzona Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.bredband.comhem.se 27.12.10, 21:45
          Ty sie z choinki zerwales czy w urzedzie pracujesz i jeszcze ten idiotyczny nick syk.....
          A wiem czyscisz popielniczki ferencowi i stad to skojarzenie z petem.
          Poszukaj w miejskich koszach jesli w ratuszu posucha, DURNIU!
          • Gość: Pa Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 28.12.10, 10:34
            Ale on może zmądrzeć, a Ty ładniejsza już nie będziesz
            • Gość: oburzona Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.bredband.comhem.se 28.12.10, 13:09
              Ty z nickiem Pa, tez w ratuszu buty czyscisz....
              Bo z wypocin ktore tu naskrobales wynika ze iloraz inteligencji maluski oj maluski....
    • Gość: Juzio Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:13
      Panie Tadeuszu! Więcej ulotek, więcej! A naród pana pokocha wprost proporcjonalnie do publicznych środków marnowanych na tą dziadowską autopromocję.
    • Gość: ddr Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:29
      Ten stary człowiek nie nadaje się na to stanowisko - honoru broni się za swoje a nie za publiczne ...szczególnie ze nie wszyscy go wybrali - oto kolejny przykład na Gierkowski sposób myslenia tego pana.
      • Gość: Pan Tofel Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 22:32
        No właśnie. Odliczyć mu to z następnej pensji wraz z ustawowymi odsetkami, a za uprawianie prywaty zabrać premię!

Wykonać!
        • Gość: Żorż Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 23:52
          chamy honoru nie mają.
      • Gość: obserwator Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.bilgoraj.mm.pl 28.12.10, 01:16
        Rzeszów ma szczęście do tak gospodarnego prezydenta, jakim jest pan Ferenc. A ten dziennikarzyna niech nie myśli, że mu się wyrok "upiecze".
    • mal49 Prezydent walczy o prawdę ulotkami 27.12.10, 22:47
      "Nie szliśmy z tymi wszystkimi sprawami do sądu, bo tam trwałyby one dwa lata - tłumaczy Chłodnicki."

Panie Chłodnicki, czy nie słyszał pan o przyśpieszonym trybie wyborczym w sądzie??????
      --------------
      ;-)
      • Gość: Pa Re: Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.19.165.83.osk.enformatic.pl 28.12.10, 10:38
        Tryb wyborczy jest stosowany w czasie wyborów. I w tym trybie wyrok zapadł. Rokosz miał odszczekać swoje słowa. Problem tylko, że nie chce wykonać wyroku.
    • Gość: majki pieniadze Rzeszowa to pieniadze Ferenca... IP: *.xdsl.centertel.pl 27.12.10, 23:21
      i odczepcie sie od najlepszego prezydenta na swiecie podli zawistni ludzie. Prezydent Ferenc wyda pieniadze miasta na cokolwiek bedzie mial ochote i nic wam do tego, o! A jak przewidywali najmadrzejsi to jak bedzie chcial to i Super Nowości zamknie. Tylko na razie nie chce...
    • Gość: marek Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 79.139.60.* 28.12.10, 00:45
      Na co czeka prokuratura, która powinna z urzędu lub na wniosek izby obrachunkowej rozpoznać sprawę wydatkowania funduszy niezgodnie z ustawą o wydatkach publicznych!!! Dziennikarze do roboty, rozpytać temat, kto w takim wypadku powinien zareagować, może komisarz wyborczy ?

• Gość: marek Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 79.139.60.* 28.12.10, 00:45
      Na co czeka prokuratura, która powinna z urzędu lub na wniosek izby obrachunkowej rozpoznać sprawę wydatkowania funduszy niezgodnie z ustawą o wydatkach publicznych!!! Dziennikarze do roboty, rozpytać temat, kto w takim wypadku powinien zareagować, może komisarz wyborczy ?

• Gość: stachu Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 79.139.55.* 28.12.10, 08:19
      To sie komuchy obudzily w pore. W czasie kampanii nie odzywali sie w ogole pretorianie Ferenca tylko cudzymi rekami wydawali jakies paszkwile sygnowane przez zapijaczonych i sprzedajnych redaktorkow łecho rzeszowa. To pewnie tez sfinansowano z pieniedzy publicznych. Nie jestem ani czytelnikiem ani sympatykiem Super Nowosci. Jedno jednak trzba przyznac. Gazeta zorganizowala kampanie wyborcza jakiej Rzeszow jeszcze nie mial. Poraz pierwszy w czasie wyborow nie bylo nudno tylko ostro i z przytupem. A teraz prezydent jeczy i ustami rzecznika za pieniadze podatnika robi sobie pijar. to sa jakies koszmarne jaja. A jaja to trzeba bylo miec w czasie kampanii i stawic czolo zarzutom jesli byly nieprawdziwe. Choc golym okiem bylo widac ze wiekszosc informacji do Super Nowqosci wyciekalo z ratusza. A wiec panie prezydencie wychodzi na to ze to urzednicy sa wrogami a nie dziennikarze. A teraz to troche wstyd tak marnowac nie swoje pieniazki
      • shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 28.12.10, 08:37
        "... Gazeta zorganizowala kampanie wyborcza jakiej Rzeszow jeszcze nie mial... "

Istotnie: takiej kupy gnoju już dawno nikt nie wytoczył. Może dlatego właśnie, tak wielu osobom przypomniały się dawne czasy...
        Pismaki z SN zapomniały tylko o jednym szczególe: jak ktoś się w GNOJU grzebie, to sobie rączki po SZYJĘ ofajda...
        Co widać, słychać i CZUĆ... :-)))))))

S.
        • Gość: krzyś Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 01:03
          szczególnie na ratuszu
      • Gość: J23 Prezydent walczy o prawdę IP: *.resman.pl / 192.168.6.* 28.12.10, 08:39
        Jakoś ci, którzy tutaj emanują "świętym" oburzeniem przeciwko "marnotrawieniu" publicznych pieniędzy, nie protestowali wtedy kiedy SN siały kłamstwo i obrzucały błotem Prezydenta i urzędników miejskich. Dla gościa ,stachu, dzięki temu nie było nudno. Z takim zachowaniem, właściwym motłochowi, wogóle trudno jest mi dyskutować. Powiem więc tylko tyle; pochwalam zachowanie Prezydenta, który wystąpił w obronie urzędu i ludzi w nim pracujących, w sytuacji kiedy nawet wyroki sądu nie są wykonywane. Ludzie mają prawo mieć różne zdania, ale nie Pyr- ani też Rokosz, którzy wogóle nie powinni otwierać dziobów.
    • Gość: rzeszowiak Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.resman.pl / 10.4.38.* 28.12.10, 08:30
      "Chodziło nam wyłącznie o to, by do ludzi trafiła prawdziwa informacja, by każdy mógł poznać prawdę." Tadeusz Ferenc
      I tak o to, do mojego domu, w te piękne Święta Bożego Narodzenia zawitała prawda. Dziękuje za dystrybucję prawdy. Za jedyne 8 tysięcy w 50 tysiącach rzeszowskich domów przy stole wigilijnym obok pierogów, kapusty i ryby pojawiła się prawda. Czyż nie o to chodzi, żeby ktoś dał nam prawdę??
      Ludzie??!!
      Dziękuje za tą prawdę i czekam na kolejne prawdy.
      Rzeszów stolicą innowacji!!

• Gość: Gość Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.19.165.77.osk.enformatic.pl 28.12.10, 08:44
      Sam Tadzio zrobił sobie krzywdę, i poinformował o tym fakcie 50 tys rzeszowian, pewnie wiecj niż jest czytelników SN. Powinni mu podziekowac za taką reklame, dziennika.
      Co do prezydenta to wypalił się jako prezydent, i nie robi już nic aby miasto się rozwijało, uznaje jedyną słuszną koncepcje jednego mieszkańca pana P. Nie dba o budrzet miasta, gdyby dbał to nie dopuścił by do sytuacje gdzie jeden Pan ma większośc powierzchni handlowych w ręku, a przez to monopol dyktuje ceny zamiast wpóścic konkurencje nowych centr handlowych. Skoro przetarg daje więcej dla miasta to czy jak centra handlowe będa ze soba konkurować to przez to dadzą mniej dla miasta np poprzezs offset.

• Gość: Jasia Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 94.42.117.* 28.12.10, 10:09
      Ferenc to sobie może zamknąć klape w sedesie a nie SN "majki".A swoją drogą jakim prawem szasta naszymi pieniędzmi.Niech to teraz odda do kasy miasta ze swoich..
    • Gość: mata_kari Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 10:39
      Telesfor robi sobie gazetkę prywatną za pieniądze na promocję- dlatego promocja w tym mieście jest na telesforowymn poziomie - muł i dno.
      • shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 28.12.10, 10:46
        "... dlatego promocja w tym mieście jest na telesforowymn poziomie - muł i dno... "

Eee no... nie bądźmy Pewexami: nie mieszajmy różnych obszarów i spraw :-)
        Bagno jakie rozrobiły SN - to jedno.
        BEZNADZIEJA i MIERNOTA w wydziale promocji - to drugie.
        I dopóki nie wywietrzy się tej instytucji z wszelkiego amatorstwa i kumotrów szyszkowników - będzie jak jest: miernie, biernie ale WIERNIE...

P.P.
        • Gość: mata_kari Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 10:52
          A jaki z tego morał??? Bagno SN i promocyjny muł Ratuszowy powinny się połączyć i razem stworzyć wielką, bagnistą Barbapapę, która wystartuje w następnych wyborach.
        • Gość: żulik Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: 79.139.89.* 28.12.10, 13:33
          Shepard 102 na prezydenta!!!!
          • shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 28.12.10, 14:15
            ... Shepard 102 na prezydenta!!!! ..."

Zbytek łaski...
            Wystarczy, że wyszedł Wam Rzeszów lepszy na STO PROCENT.
            Buahahahaha!
            :-)

• Gość: ja-jarz Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.centertel.pl 28.12.10, 12:01
      "do domów trafiały przecież bezpłatne pisma tej gazety "....tak panie Ch......tylko ,że te bezpłatne pisma były z PRYWATNYCH pieniędzy właściciela gazety, a wy urzędasy-pokrętasy wydajecie publiczne nasze pieniądze. ciekawe, czy F.zdecydowałby się na taki manerw, gdyby z własnej kieszeni miał wydać te 8tys. pewnie nie, bo gdyby miał honor, to tak by zrobił. a swoją drogą to nie wiadomo, czy nie kosztowało to więcej, tylko "prawda" tak pojmowana przez F., ma się nijak do rzeczywistości...

• Gość: krzyś Jednak SN piosało prawdę IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.10, 13:52
      Co za bzdury gadał Chłodnicki, Fijołek i ta cała reszta sfora klakierów p. Ferenca.
      Pytanie :
      1) Jaka to promocja Miasta ?
      2) Jakim prawem wydaje się pieniądze publiczne na prywatne przepychanki z gazetą SN ?
      3) Czy to jest domena dobrego gospodarza?

Wniosek: W gazecie SN pisali prawdę!!!

• shepard102 Re: Jednak SN piosało prawdę 28.12.10, 14:12
        "... W gazecie SN pisali prawdę!!! ... "

Prawdę? A CÓŻ TO JEST PRAWDA???
        A nawet jeśli tak było, to pisali to w WYŚMIENITYM STYLU, godnym rynsztoka a nie gazety.
        Poziom SN sięgnął poniżej poziomu mułu w zalewie rzeszowskim...
        Nie ma w słowniku cywilizowanych kultur określenia tego badziewia, i to jest cała PRAWDA.

S.
        • Gość: krzyś Re: Jednak SN piosało prawdę IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.10, 17:59
          1) Ale pisali za własne pieniądze. A ja mieszkaniec Rzeszowa nie życzę sobie żeby moje podatki były wykorzystywane na obronę zadufanego w sobie starca.
          2) NIK powinie gruntownie prześwietlić czy wydawane pieniądze na durne ulotki są aby promocją miasta.

Natomiast co do rynsztoka, to faktycznie płynieeeeee szerokimmmmmmmmmmm strumieniem na Ratuszu!!!!!!!!!!
          • shepard102 Re: Jednak SN piosało prawdę 29.12.10, 08:42
            A ja - mieszkaniec demokratycznego kraju - nie życzę sobie aby jakiś lokalny SZMATŁAWIEC pchał mi się do mojej skrzynki pocztowej ze swoimi REWELACJAMI n/t urzędującego prezydenta, bez względu na to czy sobie tego życzę czy nie. To ja - jako miezkaniec demokratycznego kraju - decyduję o tem JAKIE GAZETY czytam i jakie KUPUJĘ. Nie wiem jaki rynsztok płynie obok czy też z ratusza - to jest sprawa służb komunalnych miasta, natomiast wiem jaka kupa badziewia rozlała się za sprawą lokalnego, cienkiego jak GRAFEN lokalnego brukowca, zwanego przez niektórych - SUPER...
            Pismaki z w/w, którzy za ten bajzel odpowadają, którzy zresztą SROMOTNIE przegrali zarówno kampanię jak i resztki dziennikarskiego honoru - bałaganią w swoim mieście. Tylko bydło robi gnój tam gdzie stoi... Panie Ty Mój... :-)

Miłego dnia Lizusie...

S.
            • Gość: krzyś Re: Jednak SN piosało prawdę IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 13:14
              A ja - mieszkaniec demokratycznego kraju - nie życzę sobie, aby jakiś lokalny” prezdent „pchał mi się do mojej skrzynki pocztowej ze swoimi REWELACJAMI”, „bez względu na to czy sobie tego życzę czy nie. To ja - jako miezkaniec demokratycznego kraju - decyduję o” tym, co czytam. Co do rynsztoka to nie pisaem, jaki płynie obok ratusz tylko z ratusza. Widać twoja wiedz jest bardzo wybiórcza. „Tylko bydło robi gnój tam gdzie stoi... Panie Ty Mój... :-) „ Pięknie to ująłeś i wspaniale odnosi się do tej drugiej strony.

„Miłego dnia Lizusie...” – w przeciwieństwie do ciebie nikomu d..y nie liżę nie mam ani takiej potrzeby ani ochoty.
              „Miłego dnia” – sprawdź czy już wszystkim wylizałeś do czysta............

• shepard102 Re: Jednak SN piosało prawdę 29.12.10, 13:56
                "... Pięknie to ująłeś i wspaniale odnosi się do tej drugiej strony... "

Nie ja. Masz wyjątkowo wąskie horyzonty... :-)

"... sprawdź czy już wszystkim wylizałeś do czysta... "

Jak się przedstawisz - to może Ci odpowiem... kto wie?
                :-)))))

S.
                • Gość: krzyś Re: Jednak SN piosało prawdę IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 20:26
                  Przedstawiam ludziom godnym. Ty do nich niestety nie należysz.
                  O moje horyzonty się nie martw, są w porządku, ale o swoje powinieneś koniecznie zadbać bo są węższe od moich.
                  • shepard102 Re: Jednak SN piosało prawdę 29.12.10, 20:30
                    Wiedziałem.
                    Aby występować z otwartą przyłbicą - trza do rycerskiego stanu należeć.
                    A nie - do gminu...
                    Nieczego się nie nauczyliście.
                    To jest ta sama odgrzewana melodia, którą rżnęliście podczas kampanii...

Sayonara!

S.
                    • Gość: ... Re: Jednak SN piosało prawdę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 21:28
                      Proponuje poczytac o nazwiskach szlacheckich.
                      • shepard102 Re: Jednak SN piosało prawdę 30.12.10, 11:21
                        No, nawijaj dalej... bardzom ciekawy.... :-)))
                        Lubię widzieć z kim mam sprawę.

Ale... stawiam dolary przeciwko kasztanom, że NIE STYKNIE CI PARY...

P.P.
                    • Gość: krzyś Re: Jednak SN piosało prawdę IP: *.rzeszow.mm.pl 30.12.10, 11:08
                      Faktycznie "trza" należeć, niczym burak do barszczu
    • Gość: roman Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 14:23
      tu na wikowyi -południe " prawda" na wigilijny stół nie dotarła może następnym razem propaganda będzie zrzucana z samolotu- było by to super-mamy dolinę lotniczą - spływała by wtedy z nieba jak objawiona prawda i wszyscy by już uwierzyli co mówią w ratuszu
    • Gość: mieszkaniec Szacun i poszan dla nowości! IP: *.krak.tke.pl 28.12.10, 14:30
      WRESZCIE MAMY GAZETE KTÓRA REALNIE PATRZY NA to co się dzieje w mieście i nie nalezy do lokalnej sitwy. Przez tyle lat nie mielismy żadnych obiektywnych mediów i dziięki temu Dziadek miał takie poparcie, ludzie kompletnie nie zdawali sobie sprawy z tego co dzieje się w mieście.
      • Gość: ser Do zwolenników SN. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.12.10, 16:51
        Odnoszę wrażenie czytając powyższe posty, że SN rzucił wszystkie siły na forum Gazety.
        Przypominam ,to T.Ferenc wygrał swobodnie w pierwszej turze wybory.
        Mimo bezprecedensowego ataku grupy cwaniaków z okolic SN, którzy chcieli opanować Rzeszów.
        Zamarzyło się wam wystawiając taką reprezentację rządzenie w Rzeszowie.
        Rzeszowianie w I turze potwierdzili, że T. Ferenc jest aktualnie najlepszym prezydentem.
        W związku z tym bądźcie uprzejmi nie krytykować w chamski sposób. Mieliście szansę , teraz buzia zamknięta.

Mało nie pęknę ze śmiechu kiedy czytam słowa niejakiego P.Pyrkosza, który robi za naczelnego SN:
        Jest to próba zdyskredytowania niezależnej gazety, która ma odwagę patrzeć władzy na ręce i krytykować jej niejasne powiązania ze światem biznesu.

Ty P.P. nie widziałeś waszych gazetek szkalujących T.Ferenca? czy rżniesz głupa.

Stanowisko prezydenta miasta to jest urząd i miasto musi go bronić, (to względem tych 8 tys).
        • Gość: Myju Re: Do zwolenników SN. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 22:45
          i opanowali: nawet jednego mandatu nie dostali. śmich na sali.

> Mimo bezprecedensowego ataku grupy cwaniaków z okolic SN, którzy chcieli opanować Rzeszów
    • Gość: Bolo Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 94.42.117.* 28.12.10, 17:39
      Oj klakierzy na nic wasze zachwyty nad dziadkiem ,kto niezależnie chociaż trochę mysli i odrobinę jest spostrzegawczy to z was się smieje .Ciągle ci sami ciągle te same zachwyty,dobre to by było na Białorusi.Całe szczęście ,że w Rzeszowie jest jedna niezależna gazeta Super Nowości bo tych innych nie da się czytać.Wiem co was tak bardzo boli ,że to jest prywatna gazeta jednego człowieka i że nie dorastacie mu do pięt z wiedzą zdolnościami i oczywiscie kasą którą niestety zdobył mozoloną i niestety uczciwą pracą i pomysłami. Wiem jak to boli was dziadygi.A teraz na start atakować ile się da .Ludzie wiedzą komu się wysługujecie i za co.

• Gość: ser Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.12.10, 17:57
        Widzisz Bolo to jest właśnie chamstwo. Jakim dla ciebie dziadkiem jest Prezydent Rzeszowa.
        Trzeba być kulturalnym człowiekiem a nie prostakiem który ubolewa, że właściciel SN zdobył majątek uczciwie.
    • Gość: miastowy Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: *.wide-net.pl 28.12.10, 17:59
      SKANDAL I TYLE! KOLEJNĄ GŁUPOTĄ BYŁA ANKIETA CZY MIESZKAŃCY CHCĄ AQUAPARKU CZY BASENU, GDZIE WIADOMO JAK BĘDZIE ODPOWIEDŹ. SZKODA ŻE NP W INNYCH PRAWDZIWIE SPORNYCH KWESTIACH JAK NP. MIEJSKA KOMUNIKACJA (CZY CHCEMY TRAMWAJE, KOLEJKĘ NA ESTAKADACH, CZY BUSPASY), KAPLICA NA NM ORAZ MASA INNYCH EKIPA PREZYDENTA NIE POMYŚLAŁA O ANKIECIE I SPOŁECZNYCH KONSULTACJACH!!!!
      RĘCE OPADAJĄ!
      • Gość: ser Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.12.10, 18:08
        Pisz małymi literami, szanuj nas bo źle się czyta ,nie krzycz!

Skoro tak dla ciebie niepotrzebne są zapytania to niepotrzebnie wydano pieniądze na wybory prezydenta miasta.
        Przecież z góry było wiadome, że wygra w pierwszej turze T. Ferenc.
        Demokracja wymaga pytania.
    • Gość: awz3 gratulacje dla tow.Ferenca !!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 18:01
      czekam na kolejne akcje reklamowe
    • Gość: marc Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 18:12
      "- To dziennikarzowi wolno kłamać, a prezydentowi nie wolno walczyć o prawdę? - pyta.". Wolno jedno i drugie. Pierwszy musi się liczyć z konsekwencjami. Drugi może walczyć ale niech to robi ze swoich środków. Za chwilę prezes sam wykona wyrok (czyli sam się przeprosi) skoro dziennikarz nie chce, tylko za publiczną kasę. I czuję, że tej autopromocji będzie jeszcze więcej... W końcu to takie innowacyjne promować Rzeszów w Rzeszowie...
      A co do wyborów to około 50% przy około 60% frekwencji daje około 30% poparcia bezwzględnego (czyli 2/3 jest jednak przeciw). Więc wcale nie tak różowo...
      • Gość: ser Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.12.10, 18:29
        Marc piszesz niezbornie. Zakładasz, kto nie głosował ten był przeciw T. Ferencowi.
        A może było odwrotnie i stosując twoje błyskotliwe myślenie ma 95% poparcia.
        Nie wolno pluć na urząd prezydenta ,należy go szanować.Obojętnie kto go sprawuje.
    • Gość: Bolo Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 94.42.117.* 28.12.10, 18:20
      "ser" rozumowanie prymityw ty nawet na chama sie nie nadajesz ,bo rozum masz zajadłego stachanowca.Wykonałeś 180 % normy ,jesteś już wolny,nadajesz się na Białoruś.A słowo niestety oznacza rzadkość w naszej rzeczywistosci ,i zachwyt że jeszcze tacy ludzie istnieją.ale taki zajadły prymityw tego nie rozumie i chyba nigdy nie zrozumie ,brak sapiencji.Twój prezydent to wyjątkowa kutura.
      • Gość: ser Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.12.10, 18:39
        Niestety muszę to napisać panie Bolo, nie jesteś partnerem do wymiany myśli mimo dostatku oleju w twojej głowie.
        • dagaczepialska Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 28.12.10, 19:19
          Ser czytam twoje wypowiedzi i uważam, że to ty nie powinieneś wypowiadać się na forum. Obrażasz ludzi, którzy mają inne zdanie. Na czym polega według ciebie wymiana myśli?

Szacunek do urzędu to jedno a krytyczne wypowiedzi o bezsensownym wydawaniu publicznych pieniędzy to drugie. Na szacunek trzeba sobie zapracować - nie zdobędziesz go traktując ludzi ,,z buta".
          Mamy demokrację i każdy ma prawo się wypowiedzieć. Władza jeśli jest mądra słucha też krytyki. Mieszkańcy Rzeszowa pokazali, że potrafią się Władzy przeciwstawić ( sprawa kaplicy ) i jeśli Władza będzie przeginać to ludzie mogą odpowiedzieć
          • Gość: bronek Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.10, 23:35

Skończyły się czasy cenzury, chcecie wolności słowa to trzeba krytyki wysłuchać z pokorą a dziennikarz ma prawo odwołał się od wyroku do wyższej instancji ,bo chce przedstawić dowody na to, że to co napisał jest prawdą.Wiele informacji o tym że miasto pomaga znajomemu inwestorowi to nie fikcja to prawda, może warto aby zgłosić sprawę do prokuratury,czy miasto się czegoś boi a może nie bardzo jest pewne swojej wygranej.Ciekawe czy ulotki nie były drukowane w drukarni Rzeszowskich Zakładach Graficznych, spółce zlokalizowanej obecnie w Miłocinie na zlecenie zięcia Marcina B.A może faktura nie była zaksięgowana, tylko zlecenie było tak na gębę jak wszystkie umowy offsetowe miasta z inwestorem.
    • Gość: Bolo Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulotkami IP: 94.42.117.* 28.12.10, 18:52
      ja z takich sie smieje ,JAK TY PSEUDOINTELIGENCIE.A poza tym mam zdrowe skłonnosci nie szukam partnerów wsród g...w. nawet w dyskusji.
      • Gość: krzyś Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 01:16
        Faktycznie wykazałeś się bardzo "dużą inteligencją" ponieważ nie musisz szukać partnera w g..nie bo już w nim siedzisz.
        • shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 29.12.10, 08:45
          Na wierszówkę u naczelnego już zarobiłeś... Idź go teraz pocałuj w rekę pod stołem... może zgadnie coś za jeden, to i premię dostaniesz... :-) Lepszą O STO PROCENT... :-))))

S.
          • Gość: krzyś Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 13:26
            shepard102, ????? ale jesteś dobrze poinformowany, no, no, no.
            Dla twojej wiadomości i tych, którzy uważają, że na tym forum piszą tylko dziennikarze SN - nie pracuję bo nie muszę, dlatego nie mam potrzeby podlizywania się komukolwiek. Jesteś po prostu śmieszny
            • shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 29.12.10, 13:52
              Nie rozśmieszaj mnie, bo mam zajady... :-)
              Małorolnym możesz takie historie opowiadać...

Miłych snów,
              S.
              • Gość: krzyś Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 15:16
                Jak masz zajady to idź do skórnego. Lecz się i nie rozsiewaj zarazy. Proponuję również psychiatrę bo psycholog już nic nie poradzi na taką "inteligencję".
                • Gość: ser Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.12.10, 16:46
                  Odniosłem wrażenie ,że S. ,moim zdaniem słusznie, poddał krytyce bronka, ale :krzyś wziął to do siebie a S. odwinął i krzyś znów .Trzeba skończyć.

• shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 29.12.10, 20:39
                    "... Odnoszę wrażenie czytając powyższe posty, że SN rzucił wszystkie siły na forum Gazety... "

Odnoszę wrażenie, że są to resztki tych dziarskich kundli, którzy wymachiwali plastikowymi szabelkami przed nosami Wyborców podczas zmagań o stołki do ratusza...
                    Gdyby choć jeden patałach się na taboret załapał - pisaliby ze swadą, JAKIEJ TO WIELKIEJ RZECZY dokonali... a od klepania po plecach, niosłoby się echo z Podwisłocza po Kielanówkę...
                    Ale... gówieneczko wyszło z planów i wielkiej ofensywy. Więc trza społeczeństwu przypomnieć, że BOLAŁO.
                    Jak miło!

S.
                  • Gość: krzyś Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 20:40
                    Coś nie tak w twojej wypowiedzi ser. Może wskażesz to miejsce w którym to s poddał krytyce bronka. A z wypocin s do siebie nie biorę sobie ponieważ to zbyt płytki człowieczek. Na pewno z jednym się zgadzam, że s to nie partner do dyskusji. Niestety na chamstwo reaguje tak, a nie inaczej.
                    • shepard102 Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot 29.12.10, 21:22
                      "... wypocin s do siebie nie biorę sobie ponieważ to zbyt płytki człowieczek... "

Dobrze, że tyś głęboki jak dolnopłuk...
                      W ten sposób - jest równowaga.

S.
                    • Gość: ... Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 21:30
                      Masz racje Krzys. Szkoda gadac. Najpierw przypisze ci ze pracujesz dla SN, potem nawyzywa, na koncu napisze "sayonara" i tyle z tej dyskusji wyniknie. Szkoda czasu i nerwow.
                      • Gość: gość Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 22:50
                        powtórka z rozrywki jak widzę? znowu zgraja z supernowości przyszła popyskować na forum? jak dzieci.
                        • Gość: ser Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.12.10, 23:13
                          Bronek napisał:
                          Skończyły się czasy cenzury, chcecie wolności słowa to trzeba krytyki wysłuchać z pokorą a dziennikarz ma prawo odwołał się od wyroku do wyższej instancji ,bo chce przedstawić dowody na to, że to co napisał jest prawdą.Wiele informacji o tym że miasto pomaga znajomemu inwestorowi to nie fikcja to prawda, może warto aby zgłosić sprawę do prokuratury,czy miasto się czegoś boi a może nie bardzo jest pewne swojej wygranej.Ciekawe czy ulotki nie były drukowane w drukarni Rzeszowskich Zakładach Graficznych, spółce zlokalizowanej obecnie w Miłocinie na zlecenie zięcia Marcina B.A może faktura nie była zaksięgowana, tylko zlecenie było tak na gębę jak wszystkie umowy offsetowe miasta z inwestorem.

a S. na to:
                          Na wierszówkę u naczelnego już zarobiłeś... Idź go teraz pocałuj w rekę pod stołem... może zgadnie coś za jeden, to i premię dostaniesz... :-) Lepszą O STO PROCENT... :-))))

Ty odniosłeś się do tekstu bolo:
                          a z takich sie smieje ,JAK TY PSEUDOINTELIGENCIE.A poza tym mam zdrowe skłonnosci nie szukam partnerów wsród g...w. nawet w dyskusji.
                          o tak:
                          Faktycznie wykazałeś się bardzo "dużą inteligencją" ponieważ nie musisz szukać partnera w g..nie bo już w nim siedzisz.

No i powstało małe qui pro quo.

-ps. Tekst bronka wyiątkowo ohydny.Wygląda na agenta SN.
                          • Gość: krzyś Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.10, 23:48
                            Ok
                            • Gość: Wrrr Re: Kampania trwa. Prezydent walczy o prawdę ulot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 10:00
                              Poważny temat o prezydenckim "gospodarowaniu" publicznymi czyli naszymi pieniędzmi sprowadziliście do wzajemnego obrzucania się wyzwiskami na żenującym poziomie ;(

Wszystkim zasłużonym... Gratuluję i w imieniu prezydenta i jego rzecznika Chłodnickiego serdecznie dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka