Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 07:22 dobry adwokat od spraw cywilnych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rem Re: adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 23:19 Gościu uważaj,poziom moralny,intelektualny i fachowy 90 % rzeszowskiej adwokatury jest bliski zera absolutnego.Dotyczy to przede wszystkim bardzo młodych i niedoświadczonych pań i panów,są bezczelni i mało kompetentni,wysłucha cię i na koniec usłyszysz że to nie jego specjalizacja żądając opłaty za poradę prawną.Ale i jedna z najbardziej renomowanych kancelarii potrafi klienta wydudkać.Mecenas wysłucha cię w każdym drobiazgu i detalu aby popołudniu powiadomić cie już telefonicznie że ew.strona przeciwnika procesowego jest już jego klientem o czym zapomniał cie poinformować. Odpowiedz Link Zgłoś
midrasz3 Re: adwokat 22.02.11, 21:27 pytanko do rem. Czy wiesz, co to znaczy wysłuchać klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:22 Podobno jest tydzień pomocy w przemocy. Proszę o podanie gdzie w Rzeszowie można otrzymać pomoc, u jakich adwokatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joko Ono Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 10:31 Polecam bardzo dobrego adwokata -takiego na stałe - Panią mecenas Martę Grzywacz . Kancelarię ma na ul. 3-go Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 16:33 Byłem, jest bardzo sympatyczna ale uważam, że wybiera sprawy która może wygrać. Mojej nie wzięła ponieważ uznała że jest trudna. Odpowiedz Link Zgłoś
deeemiurg Re: adwokat 08.08.16, 13:46 Polecam kancelaria JHC Adwokaci działają na terenie miasta Opola i nie tylko, dobrzy są. Tutaj podaje ich stronę www.jhcadwokaci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejsokoloski Re: adwokat 26.11.18, 21:16 Adwokat Łukasz Piekarczyk bardzo skuteczny i doświadczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oladruczyk@wp.pl Re: adwokat IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 17:34 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
poradyagdrzesz Re: adwokat 21.05.25, 16:26 Jeśli ktoś szuka sprawdzonych informacji prawnych albo porad w różnych kwestiach, to mogę polecić porady-prawne.info.pl/ – często zaglądam i znajduję tam konkretne, przydatne treści. Odpowiedz Link Zgłoś