IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 07:22
dobry adwokat od spraw cywilnych
Obserwuj wątek
    • Gość: z Re: adwokat IP: 46.113.80.* 10.01.11, 22:13
      dr Andrzej Maciąg
    • Gość: rem Re: adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 23:19
      Gościu uważaj,poziom moralny,intelektualny i fachowy 90 % rzeszowskiej adwokatury jest bliski zera absolutnego.Dotyczy to przede wszystkim bardzo młodych i niedoświadczonych pań i panów,są bezczelni i mało kompetentni,wysłucha cię i na koniec usłyszysz że to nie jego specjalizacja żądając opłaty za poradę prawną.Ale i jedna z najbardziej renomowanych kancelarii potrafi klienta wydudkać.Mecenas wysłucha cię w każdym drobiazgu i detalu aby popołudniu powiadomić cie już telefonicznie że ew.strona przeciwnika procesowego jest już jego klientem o czym zapomniał cie poinformować.
      • midrasz3 Re: adwokat 22.02.11, 21:27
        pytanko do rem. Czy wiesz, co to znaczy wysłuchać klienta?
    • Gość: Krawet Re: adwokat IP: 62.29.251.* 11.01.11, 11:40
      Jacek Jurczyński
    • Gość: karolina Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.11, 21:22
      Podobno jest tydzień pomocy w przemocy. Proszę o podanie gdzie w Rzeszowie można otrzymać pomoc, u jakich adwokatów.
    • Gość: Joko Ono Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 10:31
      Polecam bardzo dobrego adwokata -takiego na stałe - Panią mecenas Martę Grzywacz . Kancelarię ma na ul. 3-go Maja.
    • Gość: koleś Re: adwokat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 16:33
      Byłem, jest bardzo sympatyczna ale uważam, że wybiera sprawy która może wygrać.
      Mojej nie wzięła ponieważ uznała że jest trudna.
    • deeemiurg Re: adwokat 08.08.16, 13:46
      Polecam kancelaria JHC Adwokaci działają na terenie miasta Opola i nie tylko, dobrzy są.
      Tutaj podaje ich stronę www.jhcadwokaci.pl
    • andrzejsokoloski Re: adwokat 26.11.18, 21:16
      Adwokat Łukasz Piekarczyk bardzo skuteczny i doświadczony.
    • edwinnow Re: adwokat 09.05.19, 22:11
      adwokat Paulina Stefańska
    • ada_01234 Re: adwokat 15.07.19, 08:57
      Adwokat Mariusz Witkowski
      • Gość: oladruczyk@wp.pl Re: adwokat IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 17:34
        Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/
    • poradyagdrzesz Re: adwokat 21.05.25, 16:26
      Jeśli ktoś szuka sprawdzonych informacji prawnych albo porad w różnych kwestiach, to mogę polecić porady-prawne.info.pl/ – często zaglądam i znajduję tam konkretne, przydatne treści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka