Dodaj do ulubionych

Korea, Białoruś w... Rzeszowie?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 08:48
"Osiem oświetlonych billboardów reklamowych kupi Urząd Miasta Rzeszowa. Tablice staną przy głównych ulicach i będą przeznaczone na miejskie kampanie promocyjne. Autorem pomysłu kupna billboardów jest prezydent Tadeusz Ferenc. Chcemy wyklejać na nich np. informacje o imprezach kulturalnych, czy rankingach, w których klasyfikowany jest Rzeszów – mówi Marzena Furtak – Żebracka, dyr. wydziału promocji Urzędu Miasta Rzeszowa."
całość tutaj:
Rzeszów inwestuje w promocję. Miasto kupi osiem billboardów

Bez naszego "Słoneczka Podkarpacia" niedługo nikt, niczego w mieście nie zrobi. Będzie pouczał robotnika, którym końcem ma trzymać łopatę, a kucharka... chochlę. Pokaże jak niedawno Batko Łukaszenka, jak zbierać ziemniaki...

Żałosne :( Robi się coraz bardziej obciachowo, należałoby przemianować wydział promocji na Wydział Propagandy Sukcesu UM :(
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: 89.171.192.* 12.01.11, 10:37
      szczególnie żenujące są banery z wodą która w rzeczywistości nie nadaje się do spożycia.
      Dlaczego opozycja nie zainwestuje paru groszy w niezależne badania wody w mieście... goscie z MPWiK i UM podkładaja sami łeb pod topór... na tak ale my mamy dupy a nie opozycję.
      • kmdr_rohan Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! 12.01.11, 10:51
        Gość portalu: Tom napisał(a):

> szczególnie żenujące są banery z wodą która w rzeczywistości nie nadaje się do
        > spożycia.

Ale opierasz się na jakichś konkretnych badaniach, czy tylko tak sobie ciągniesz z palucha?
        • Gość: Juzio Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 11:22
          Nie będę się czepiał samej wody, bo jej nie badałem natomiast maniera Pana Tadeusza żeby nazywać normalną stację uzdatniania wody.... Fabryką Wody to kolejne żałosne przegięcie, ośmieszające Rzeszów i jego mieszkańców :(
          • kmdr_rohan aqua vitae :) 12.01.11, 11:50
            Nie, no co do ambicji Tadeuliusza Pierwszego nie będę sie spierał. Chodziło mi tylko o to, że jak na moje przepalone bimbrem gardło - woda rzeczywiście taka zła nie jest. A pijałem już ciecze płynące z kranów np. w Warszawie, Łodzi, Gliwicach...
        • Gość: Wodnik Szuwarek Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 12.01.11, 14:27
          Zapraszam do spróbowania wody na Baranówce. Może i ona jest nie najgorsza, ale bez przefiltrowania nie da się jej pić. Diabeł tkwi w dostarczaniu jej czyli w rurach??

Znajoma Z PR badała tą wodę i... też filtruje i gotuje. Zwłaszcza dla dzieci.
          Ja nie zauważyłem zmiany w jakości. A szkoda.

Nowa Dęba ma bardzo dobrą wodę!
    • Gość: Kim Ir Sen Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 13:18
      >żałosne :( Robi się coraz bardziej obciachowo, należałoby przemianować wydział promocji na Wydział Propagandy Sukcesu UM :(

Albo Wydział ds. Kultu Jednostki :)))
    • Gość: Rzeszowiak Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 14:38
      Ja proponuje na tych bilboardach zainstalowac portrety Słońca Rzeszowa...niech nam swieci...

łubu, dubu, łubu dubu niech nam zyje prezes........itd
    • Gość: Kim Ir Sen Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:20
      Podobnych zachowań naszego "Wielkiego Przewodnika" jest więcej - Plac zabaw i parkingi. Prezydent spełnia życzenia. Zachowuje się jak feudalny władca dysponujący prywatną kasą, anie jak prezydent 170 tys. miasta.
      • Gość: Lemur Rolo Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.11, 16:22
        Kolejny - Ferenc będzie pozował do portretu
        • Gość: klomb Re: Korea, Białoruś w... Rzeszowie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 10:26
          W tych porównaniach do "wysoko rozwiniętych" dyktatur coś jest:
          Rzeszów poszerza się agresywnie i przy pomocy pięści - skarżą się sąsiednie gminy

"Prawo pięści” stosuje prezydent Rzeszowa w stosunku do kolegów - samorządowców sąsiednich gmin - taka jest opinia wielu z nich.Nie ma współpracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka